Kişiyi tanımıyorum bile, pilot oluşum olduğumuz için birliğe alınmış. Hile şikayetini gördükten sonra kişinin hile olduğunu anlayarak birlikten uzaklaştırdık. Fakat ikili konuşmalarda görüldüğü üzere arkadaşı farklı bir hesap vermiş. Bundan kesinlikle yönetimimizin haberi bile yok. Ben bu çocuğu tanımıyorum bile kaldı ki küfür edeyim. orjinal discord hesabım yönetim discordunda da var, burada yalan yere birlikten atılıp ortamdan ihraç edildin diye nankörlük yapıyorsun. Birliğimize ilk gelen herkese önce diyoruz ki, hile kullanan olursa direk banlandırılacaktır ve kesinlikle bu tür saçmalıklara izin vermiyoruz. Onaylıyorlar ve alıp birşeyler öğretiyoruz. Meselenin benimle veya birliğimle bir alakası yoktur, bu arkadaş kendine hakim olamayıp hile açmış ve OOC kafayla düşünerek yazdıkları küfürleri vb şeyleri izlersiniz.
Özel hayatımı ihlal ediyor diyip rolde yapılanlardan sonra arkadaşıyla beraber adamlara küfürler saydırmaları da ayrı bir kafa yapısı tabi : )
Zaten log tarzı şeylere bakıldığında bariz bizimle bir alakası olmadığı görülecektir, adım geçtiği için bir kaç satır karaladım, bundan sonra karşılık vermeyeceğim teşekkürler.