Konu: Hileye Göz Yummak  (Okunma sayısı 458 defa)

#0 - 26.10.2020 04:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Scott Shaw @thedaimonn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hileye Göz Yummak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda gördüğünüz üzere şahıs benim eski hesabımda hile kullanmama göz yumduk arkadaş ic olayı ooc taşıyarak şikayeti açmaya karar verdim yeni hesabımda hiç hile kullanmıyorum fakat şahıs bana wallhack ban yedirir mi sorusunu da sordu bu arkadaş şikayet edeceğimi öğrendiğin de birde Oyunda Wheeler Birliğindeydim fakat İc ve Ooc olayı birlik sahiplerine anlattım fakat bana inanmayıp onu kıskandığımı sanıp Danny Wheeler birlik sahiplerinden biri bana küfür edip engelledi neyse burdan gerisini tickette belirttim özel hayatımı ihlal ediyor gereğinin yapılmasını istiyorum arkadaşa iyi görevler arkadaşlar bu arada.
KANITLAR:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş özel hayatıma girerek beni korkutup şikayetimden vazgeçirmeye çalışıyor fakat geçmiyorum ve özel hayatımı ihlal etmeye devam ederse şahısa dava açıcam.
« Son Düzenleme: 26.10.2020 11:22 FurkanOzgur3444 »

#1 - 26.10.2020 16:55
Kişiyi tanımıyorum bile, pilot oluşum olduğumuz için birliğe alınmış. Hile şikayetini gördükten sonra kişinin hile olduğunu anlayarak birlikten uzaklaştırdık. Fakat ikili konuşmalarda görüldüğü üzere arkadaşı farklı bir hesap vermiş. Bundan kesinlikle yönetimimizin haberi bile yok. Ben bu çocuğu tanımıyorum bile kaldı ki küfür edeyim. orjinal discord hesabım yönetim discordunda da var, burada yalan yere birlikten atılıp ortamdan ihraç edildin diye nankörlük yapıyorsun. Birliğimize ilk gelen herkese önce diyoruz ki, hile kullanan olursa direk banlandırılacaktır ve kesinlikle bu tür saçmalıklara izin vermiyoruz. Onaylıyorlar ve alıp birşeyler öğretiyoruz. Meselenin benimle veya birliğimle bir alakası yoktur, bu arkadaş kendine hakim olamayıp hile açmış ve OOC kafayla düşünerek yazdıkları küfürleri vb şeyleri izlersiniz.
Özel hayatımı ihlal ediyor diyip rolde yapılanlardan sonra arkadaşıyla beraber adamlara küfürler saydırmaları da ayrı bir kafa yapısı tabi : )
Zaten log tarzı şeylere bakıldığında bariz bizimle bir alakası olmadığı görülecektir, adım geçtiği için bir kaç satır karaladım, bundan sonra karşılık vermeyeceğim teşekkürler.

#2 - 28.10.2020 19:02
Evet hesap verdi fakat hesabı yetkiliye incelettiğim de hiç bir multiaccount belirtileri bulunmadı çünkü arkadaşı sadece kayıt olup karakter başvurusu yaptığı için oyuna hiçbir şekilde girmemiş o yüzden karakterin özelliklerini falan ben ayarladım ve hiçbir şekilde ooc ticaret yapılmamıştır teşekkürler.
« Son Düzenleme: 28.10.2020 19:13 FurkanOzgur3444 »

#3 - 28.10.2020 20:23
Adminler bu arkadaşın oyun dosyalarını  videodan incelerse sevinirim diğer kullanıcılardan üstün olabilecek modlar kurulu bazı dosyaların isimleri değiştirilmiş önceden de bu arkadaş hileden ban yemişti kara listeye alınması gereken bir kişi umarım gereken yapılır

#4 - 28.10.2020 20:26
get a life bro. peace

#5 - 28.10.2020 20:35
Dostum umarım en yakın zamanda kendine bir hayat alırsın. İleri de çok fazla pişman olacaksın. Öptüm :*

#6 - 28.10.2020 20:36
Arkadaş hala savunmasını yapmak yerine arkadaşlarını çağırıp burda hakaret ettiriyor

veo

*
v3 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#7 - 28.10.2020 20:49
Dostum bizimle beraber takılırken sana ne kadar iyi davrandığımızı sende biliyorsun üstüne üstlük beni hapse attırdın ve buna rağmen hiçbirşey demedik şimdi buraya gelmiş fare gibi aklınca ispiyonculuk yapmaya çalışıyorsun o kadar da hile kullanıp bunu videoda anlatman komik olmuş  :D Umarım bir an önce kendine bir hayat edinirsin ve karakter sahibi biri olursun.

#8 - 28.10.2020 21:06
Şikayet açtığımı öğrenince arkadaşınız beni özel hayatımla tehtit etmesi :) 10/10

#9 - 02.11.2020 19:09
Discord konuşmaları kanıt niteliğinde değerlendirilmez. (İstisna durumlar olabilir)

thedaimonn hesabının, konuştuğunuz Discord hesabına sahip olduğuna dair bir kanıt yok ayrıca.

@FurkanOzgur3444 ayrıca davranışların tamamen toxic. Bu tarz toxic davranışlarda bulunan kişileri platformumuzda tutmuyoruz. Bu  ilk ve son uyarı olsun, tekrarında forum hesabın ile beraber yasaklanacaksın.