Konu: 21'FreeWorld Şikayet 19.10.2020 FearRp YKİ RK  (Okunma sayısı 444 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2020 20:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alfredo_ Pozo @TheoLorento  Kendrall Losares @Mounted Jeremy_Rosales

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Zach_Crawford @kucukenistemessi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10.2020 20:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

[quote FEAR RP-YKİ-RK
[/quote]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Garajımıza gittim ve yolun ortasında 2 şahsın durduğunu gördüm. Aracımla neredeyse çarpacak olduğum için onları uyardım ve sonrasında 30'a yakın kişinin rol yaptığı illegal bir birliğin bölgesinde hiçbir fear rp sergilemeden ss'lerde bulunanlar yaşanmıştır. Kişiyi sistemsel olarak yere düşürdükten sonra da YKİ ihlali yaptığı görülebilir. Kalktığında ise o an orada bulunmayan arkadaşı(baygınken telefondan çağırdı) geldi ve bize saldırdı. Kendisi ise revenge kill yaptı.   +Karakteri 15 16 yaşında(Alfredo) iken 27 yaşında birisinden ve Zach'den(26) dayak yiyor ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyor fear rp yine yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - Şikayeti oyuncu şikayetine açacaktım ancak şahısların aynı birlikten olduklarını gördüğümde buraya açmak istedim.

« Son Düzenleme: 28.10.2020 15:59 volkster »

#1 - 19.10.2020 20:57
Birlikten iki kişinin yaptığı ihlali tüm birliğe yüklemek yanlış olur. Bu tarz durumlarda oyuncu şikayeti oluşturun, oluşum değil.

Konu doğru yere taşındı.

#2 - 19.10.2020 21:10
Şahitliğimi onaylıyorum, birde şöyle bir konu var, konuşayım bakalım. Alfredo Pozo isimli karakter, Burnout Garage'ın içerisinde, etrafta birliğimize üye 5-6 kişi olmasına karşın(Arka tarafta AFK'lar o anda, bilginize.) Marcus Takko'ya, atarlı konuşmalar vesaire yapıyor. Marcus araçtan inip Alfredo'yu iktiriyor, ne yapıyorsun falan diyor. Sonra, Alfredo bir anda emote verip Marcus'a saldırıyor, bende arkadan Marcus'la aynı birlikte olmamız nedeni ile emote ile Alfredo'ya saldırıyorum, Alfredo yere düşüyor. Yere düştükten sonra, telefondan, kanka burnoutta bana saldırdılar, gel çabuk diyor. Ama o an yere düşürülmüş, 15 yumruk yiyip yerde yatan bir adam, sıfır hasarlı şekilde, telefon konuşmasına devam ediyor. Sonra ben adamın üstüne eğiliyorum, birkaç yumruk daha savuruyorum. Hala bir acı, yaralı rolü yok. Ardından arkadaşı geliyor, kim dövdü bunu diye soruyor, biz diyince bize saldırıp dövüyor.(Gelen kişi Kendrall Rosales, yukarıda etiketlenmiş.) Her neyse, bu arkadaşın yaptığı rolde bir gariplik yok. Sonuçta arkadaşının onu çağırırken yerde olduğunu bilmiyordu, gelip bizi düşürdü. Sonra Alfredo Pozo, yaralı süresi bitince kalkıyor, ve bizim yüzlerimize tükürüyor, hala bir yarası vesaire yok. Burada, anlattığımdan da gözükeceği gibi, Alfredo Pozo'nun Fear RP ihlali var, dayak yediği yerde, dayak yediği adamlara 4 saatı bırakın 2 dakika geçmemişken gelip tükürme rolü falan yapıyor.

Verdiğim bu ifadede, yanlışlık olma ihtimali olmadığından %99 eminim, bunu da onaylamaktayım. Herkese iyi roller, size de iyi incelemeler. Ayrıca, Kendrall Rosales hakkında bir şikayetim yok, fakat Alfredo Pozo'nun, Fear RP, yaralı rolüne uymama, ve dayak yemesine rağmen inasnüstü şekilde telefon ile sıkıntısız konuşmaya devam edebilmesinden dolayı, Powergame'den cezasını talep ediyor, tekrar iyi roller diliyorum.

#3 - 19.10.2020 21:16
Alfredo karakteri ile aynı birlikteyiz, beni aradı ve kavga ettiğini söyledi(O an baygın olduğundan haberim yok, söylemediği sürece olamaz zaten. "Arkadaşın gelirse şikayet açarım" demen aşırı saçma.) Ben de oraya gittim ve kimin yaptığını sordum, ben diyenlere saldırdım. Aslında burada yaptığım bir ihlal yok, birlik arkadaşımla karşılıklı brawl rolüne girmişsiniz ve onu düşürmüşsünüz. Ben de gelip onu düşürenleri düşürüyorum, şikayete niye eklendiğimi anlamadım.

#4 - 19.10.2020 21:16
Şikayeti oluşturduğum için ooc kin ile pm'den de ortak nezaket kurallarını aşıyor Kendrall.

#5 - 19.10.2020 22:03
Ben Alfredo Yaşadığmız olayda adam rolün ortasında /b ihlali yapıyor ve bana dediği fear-rp kuralını uygulamıyor ve bunu üzerine bana şikayet açıyor artık en iyisini siz bilirsiniz adminlerim iyi roller :(

#6 - 19.10.2020 22:22
Selam Alfredo, bahsettiğin yaptığım bir ihlal olduğunu düşünüyorsan, lütfen bana şikayet aç. Ama burası bana şikayet açma yeri değil maalesef, savunmanı yapar mısın, adminler gelince kolay olsun işleri.

#7 - 19.10.2020 22:38
Şahıslar olaya MİXİNG katarak garaja gelip bulaşmaya devam ediyorlar. OOC kinle MİXİNG yaptıkları arkadaşı buraya gelip OOC kinle karakterime Tipini siktiğim diyor. OOC hakaret ediyor ve nezaket kurallarını da aşıyor.
Jeremy_Rosales karakterinden de şikayetçiyim. @Cross

Ayrıca kişi birliğimden kişi ile sorun yaşamışsın vs dedikten sonra baktım ve gördüm ki Kendrall_Losares birlikten atılmış ya da çıkmış.

#8 - 20.10.2020 01:06
Doğruluk payı olmayan şikayetlerine yanıt atmayı düşünmüyorum açıkçası. Yönetici kararını bekleyelim.

#9 - 23.10.2020 21:03
Alfredo_Pozo hakkında ki şikayetimi geri çekiyorum Rosales'ler için şikayetim hala devam ediyor.