Şahitliğimi onaylıyorum, birde şöyle bir konu var, konuşayım bakalım. Alfredo Pozo isimli karakter, Burnout Garage'ın içerisinde, etrafta birliğimize üye 5-6 kişi olmasına karşın(Arka tarafta AFK'lar o anda, bilginize.) Marcus Takko'ya, atarlı konuşmalar vesaire yapıyor. Marcus araçtan inip Alfredo'yu iktiriyor, ne yapıyorsun falan diyor. Sonra, Alfredo bir anda emote verip Marcus'a saldırıyor, bende arkadan Marcus'la aynı birlikte olmamız nedeni ile emote ile Alfredo'ya saldırıyorum, Alfredo yere düşüyor. Yere düştükten sonra, telefondan, kanka burnoutta bana saldırdılar, gel çabuk diyor. Ama o an yere düşürülmüş, 15 yumruk yiyip yerde yatan bir adam, sıfır hasarlı şekilde, telefon konuşmasına devam ediyor. Sonra ben adamın üstüne eğiliyorum, birkaç yumruk daha savuruyorum. Hala bir acı, yaralı rolü yok. Ardından arkadaşı geliyor, kim dövdü bunu diye soruyor, biz diyince bize saldırıp dövüyor.(Gelen kişi Kendrall Rosales, yukarıda etiketlenmiş.) Her neyse, bu arkadaşın yaptığı rolde bir gariplik yok. Sonuçta arkadaşının onu çağırırken yerde olduğunu bilmiyordu, gelip bizi düşürdü. Sonra Alfredo Pozo, yaralı süresi bitince kalkıyor, ve bizim yüzlerimize tükürüyor, hala bir yarası vesaire yok. Burada, anlattığımdan da gözükeceği gibi, Alfredo Pozo'nun Fear RP ihlali var, dayak yediği yerde, dayak yediği adamlara 4 saatı bırakın 2 dakika geçmemişken gelip tükürme rolü falan yapıyor.
Verdiğim bu ifadede, yanlışlık olma ihtimali olmadığından %99 eminim, bunu da onaylamaktayım. Herkese iyi roller, size de iyi incelemeler. Ayrıca, Kendrall Rosales hakkında bir şikayetim yok, fakat Alfredo Pozo'nun, Fear RP, yaralı rolüne uymama, ve dayak yemesine rağmen inasnüstü şekilde telefon ile sıkıntısız konuşmaya devam edebilmesinden dolayı, Powergame'den cezasını talep ediyor, tekrar iyi roller diliyorum.