Konu: Charles Vaccareli - @Incryz | Aimbot  (Okunma sayısı 652 defa)

#10 - 18.10.2020 23:12
Atıldım, fakat amacınız bariz bir şekilde açık : )

#11 - 18.10.2020 23:16
Ve video İsa'nın doğumu kadar eski. MARTELLİ birliği ile en ufak alakası yok. Ceza yiyeceksem ben yerim, olsaydı Petrucci yerdi çünkü Petrucci döneminde bir video. Fakat Petrucci yok? Ve ban yedim zaten aimbot olmasada. İnsanların aiminin güzel olması ne kadar zorluyor sizi.

#12 - 19.10.2020 00:02
Ve video İsa'nın doğumu kadar eski. MARTELLİ birliği ile en ufak alakası yok. Ceza yiyeceksem ben yerim, olsaydı Petrucci yerdi çünkü Petrucci döneminde bir video. Fakat Petrucci yok? Ve ban yedim zaten aimbot olmasada. İnsanların aiminin güzel olması ne kadar zorluyor sizi.

İsa'nın doğumu kadar eski olmasi beni baglamiyor. Elime yeni geçti, aciyorum şikayetimi. Burda laf kalabalığı yapacagina keske adam akilli savunmani yapsan bay aimi cok iyi olan ve kesinlikle hile acmayan insan.

#13 - 19.10.2020 00:40

İsa'nın doğumu kadar eski olmasi beni baglamiyor. Elime yeni geçti, aciyorum şikayetimi. Burda laf kalabalığı yapacagina keske adam akilli savunmani yapsan bay aimi cok iyi olan ve kesinlikle hile acmayan insan.
Aynen, *Savaş Adamı* 🤯

#14 - 19.10.2020 00:54
Şikayet oluşturulurken arkadaşım satori ile karar verdik, o yüzden söz hakkımin olduğunu düşünerek yorum yapıyorum.

Ben zaten hile olduğum bir videoyu paylaşırım ya :D Benim hobilerim arasındadır. Ve zaten ben hileden ban yedim ne kadar aimbot gibi durmasada. Olayın içinde sen bile yoksun demekki bir ooc kin olmuş, açmışsın şikayet Allah'a havale ediyorum *SİZİ*.

Olay içerisinde yokuz, evet. Öncelikle hileye göz yummayız, kim olursa olsun. Bulduğun birlik ile aktif çatışma rolleri gerçekleştirdik. Bu rollerde sende olabilirdin veya vardın bilmiyorun, bu durum bizi etkiler ileride başkasında etkileyebilir. Sen kimsin sana kin tutalım?

Atıldım, fakat amacınız bariz bir şekilde açık : )

Atıldığında göre birlik liderinde hile olduğunun farkında.

İsa'nın doğumu meme haline geldi sanırım, her neyse. Buradaki olay ne zaman, nerede, kimin ile olduğu değil. Buradaki olay, senin eskiden hile kullanman ve yasaklanmaman. Şuan halen kullanıyor olabilirsin veya kullanmıyor, bu benim umrumda değil. Önceden başkasına karşı kullanmışsın, bugün yarın benim karşıma çıkarsın.

#15 - 19.10.2020 01:16
Arkadaşın boş savunmalari bittgine gore artik admin karari verilebilir. 3 kere admin karari yazdim fakat arkadas savunma yazmak yerine laf sallamayi tercih etti. Kendi secimi, dediğim gibi yonetici kararı.

#16 - 19.10.2020 03:36
Doğrudur, atan yetkili bizzat benim arkadaş atıldı. Bu arkadaşın durumuna ne diyeceğimi bilmiyorum ama söyleyeceklerimi az çok anlamışsınızdır. @satori @Fabrodo

#17 - 19.10.2020 09:07
Doğrudur, atan yetkili bizzat benim arkadaş atıldı. Bu arkadaşın durumuna ne diyeceğimi bilmiyorum ama söyleyeceklerimi az çok anlamışsınızdır. @satori @Fabrodo

Anladım, sorun yok. Durumu az çok tahmin edebiliyoruz. Bilgilendirme ve hassaslığınız için teşekkürler.

#18 - 19.10.2020 18:40
Merhaba, bu videoda hileden yasaklanmıştım, ceza kayıtlarım kontrol edilebilir. Karakterim yasaklandı ve yeni karakter oluşturdum ve benzer isim koydum. Ve artık hile kullanmıyorum eskiden yaptım evet ama cezamı aldım. Birlik liderinin haberi var demek ki birliğinde hileci bulunduruyor tarzı bir şey demişsin bunu diyenler kendi birliğinde 2 defa hileden yasaklanmış oyuncuyu oynatması peKi.
Gerekli kontrolleri yetkili yapıp, sonuçlandırabilir.

#19 - 19.10.2020 19:22
Merhaba, bu videoda hileden yasaklanmıştım, ceza kayıtlarım kontrol edilebilir. Karakterim yasaklandı ve yeni karakter oluşturdum ve benzer isim koydum. Ve artık hile kullanmıyorum eskiden yaptım evet ama cezamı aldım. Birlik liderinin haberi var demek ki birliğinde hileci bulunduruyor tarzı bir şey demişsin bunu diyenler kendi birliğinde 2 defa hileden yasaklanmış oyuncuyu oynatması peKi.
Gerekli kontrolleri yetkili yapıp, sonuçlandırabilir.

Ya arkadaşım, insanları kandırmayı bırak. Yasaklanan karakterin bu değil. Zaten kanıtları bırakmışım. Başka yalan mı bulamadın?

:-\
Dostum birbirimizi kandırmanın alemi yok. Video da "VaccareLi" sin. Banlanan hesabın "VaccareLLi".

Yasaklanan karakterin iki "L" ile:

Video ve forumdaki ismin tek "L" ile:

« Son Düzenleme: 19.10.2020 19:26 satori »