Şikayet oluşturulurken arkadaşım satori ile karar verdik, o yüzden söz hakkımin olduğunu düşünerek yorum yapıyorum.
Ben zaten hile olduğum bir videoyu paylaşırım ya
Benim hobilerim arasındadır. Ve zaten ben hileden ban yedim ne kadar aimbot gibi durmasada. Olayın içinde sen bile yoksun demekki bir ooc kin olmuş, açmışsın şikayet Allah'a havale ediyorum *SİZİ*.
Olay içerisinde yokuz, evet. Öncelikle hileye göz yummayız, kim olursa olsun. Bulduğun birlik ile aktif çatışma rolleri gerçekleştirdik. Bu rollerde sende olabilirdin veya vardın bilmiyorun, bu durum bizi etkiler ileride başkasında etkileyebilir. Sen kimsin sana kin tutalım?
Atıldım, fakat amacınız bariz bir şekilde açık : )
Atıldığında göre birlik liderinde hile olduğunun farkında.
Ve video İsa'nın doğumu kadar eski. MARTELLİ birliği ile en ufak alakası yok. Ceza yiyeceksem ben yerim, olsaydı Petrucci yerdi çünkü Petrucci döneminde bir video. Fakat Petrucci yok? Ve ban yedim zaten aimbot olmasada. İnsanların aiminin güzel olması ne kadar zorluyor sizi.
İsa'nın doğumu meme haline geldi sanırım, her neyse. Buradaki olay ne zaman, nerede, kimin ile olduğu değil. Buradaki olay, senin eskiden hile kullanman ve yasaklanmaman. Şuan halen kullanıyor olabilirsin veya kullanmıyor, bu benim umrumda değil. Önceden başkasına karşı kullanmışsın, bugün yarın benim karşıma çıkarsın.