Konu: [17.10.2020 Rafayel_Moses - Bared_Hairazad - Raphael_Arevshad] - Mixing  (Okunma sayısı 288 defa)

#10 - 18.10.2020 15:14
Ben de son sözümü söyleyeceğim, beşyüz kere söylediğim lafı tekrarlayacağım. Birisi size şikayet açtığında OOC kin yapmıyor birader, şikayet açınca adam namus katili olmuyor yani. Bir şüphe var ki şikayeti açıyoruz, kendinizi avutmayın yani biz bunları çok vurmuşuz da şikayet açıyorlar, boş şikayet eğvelve diye. Şikayet konusu var ki insanlar şikayet açıp sonuçlanmasını bekliyor.

#11 - 18.10.2020 15:43

Benimde aklımda birkaç soru var, ben IC de ben Las Venturasta dediğim gibi Martelli ekibi Las Venturastan ayrılıyor ??? Sizin mix yaptığınızı biliyordum fakat bu kadar belli edeceğinizi bilmiyordum.
Pekala, bu kısmı okudum ve ne kadar triggerlandığınızı anlamış oldum, geri kalan kısımları okumaya uğraşmayacağım. Yetkili arkadaşlar bunu göz önünde bulundurup ona göre karar verirler. Zaten siz geldiğinizde ortada Martelli ekibi diye bir şey yoktu, dört kişi IC olarak ortadaki kalıntıları kaldırıyorduk, inip sıktınız itiraz da etmedik. Mixing şüphesiyle açtığım bu şikayette de bariz suçlamalar yapmıyorum. Elimde olan kanıtları kullanarak açıklamaya çalışıyorum, var mı yok mu orasına ben karar veremem. Son  sözüm olarak da bu kadar içerlememenizi rica ederekten iyi roller. Beypazarı.

Beypazarı, aranızda hileci barındırmaya utanmıyor musunuz? R19 verip banlandıktan sonra atıp, yerine başka bir r19 çekiyorsunuz sonra efendim bunlar cringe/trigger. Dün hileci biraderleriniz sayesinde yaklaşık 10 kişi düştü.  Olayda varım, gerekirse benden ekran görüntüsü atarım. Beypazarı.
Ben şikayette bahktiyar diye bir isim görmüyorum. Ha, hileciye yetkililer(birlik) tarafından Manifesto'ya yazılmışken, Kingpin ile olan sorunda elimizden geldiği kadar konuşup halledince olay sana mı kalıyor? İlgilendirmeyen toplara çok girme. Rolünü yap, yapabiliyorsan tabii ki.

Anlamadığın bir şey var beypazarı. Hileci arkadaşınız beni ve birlik üyelerimi vurdu. Hileci arkadaşlarınız sayesinde otoparkta dönen çatışmayı aldınız. "Rolünü yap yapabiliyorsan tabii ki." aylar öncesine kadar bana yaranmak için şekilden şekile giren bir kardeşimizdin. Yakışmıyor beypazarı, yapma.

#12 - 18.10.2020 15:45

Benimde aklımda birkaç soru var, ben IC de ben Las Venturasta dediğim gibi Martelli ekibi Las Venturastan ayrılıyor ??? Sizin mix yaptığınızı biliyordum fakat bu kadar belli edeceğinizi bilmiyordum.
Pekala, bu kısmı okudum ve ne kadar triggerlandığınızı anlamış oldum, geri kalan kısımları okumaya uğraşmayacağım. Yetkili arkadaşlar bunu göz önünde bulundurup ona göre karar verirler. Zaten siz geldiğinizde ortada Martelli ekibi diye bir şey yoktu, dört kişi IC olarak ortadaki kalıntıları kaldırıyorduk, inip sıktınız itiraz da etmedik. Mixing şüphesiyle açtığım bu şikayette de bariz suçlamalar yapmıyorum. Elimde olan kanıtları kullanarak açıklamaya çalışıyorum, var mı yok mu orasına ben karar veremem. Son  sözüm olarak da bu kadar içerlememenizi rica ederekten iyi roller. Beypazarı.

Beypazarı, aranızda hileci barındırmaya utanmıyor musunuz? R19 verip banlandıktan sonra atıp, yerine başka bir r19 çekiyorsunuz sonra efendim bunlar cringe/trigger. Dün hileci biraderleriniz sayesinde yaklaşık 10 kişi düştü.  Olayda varım, gerekirse benden ekran görüntüsü atarım. Beypazarı.
Ben şikayette bahktiyar diye bir isim görmüyorum. Ha, hileciye yetkililer(birlik) tarafından Manifesto'ya yazılmışken, Kingpin ile olan sorunda elimizden geldiği kadar konuşup halledince olay sana mı kalıyor? İlgilendirmeyen toplara çok girme. Rolünü yap, yapabiliyorsan tabii ki.

Anlamadığın bir şey var beypazarı. Hileci arkadaşınız beni ve birlik üyelerimi vurdu. Hileci arkadaşlarınız sayesinde otoparkta dönen çatışmayı aldınız. "Rolünü yap yapabiliyorsan tabii ki." aylar öncesine kadar bana yaranmak için şekilden şekile giren bir kardeşimizdin. Yakışmıyor beypazarı, yapma.
Benim sana yaranmaya çalıştığımı mı iddia ediyorsun, eğer bunu kanıtlarsan ben sana adım üzerine yemin ediyorum bu sunucuyu burada bırakırım, benim kanıtlamamı istiyorsan tüm arkadaşlarınınkini tek tek kanıtlarım, mesaj silmekle olmuyor bunlar yani. Amacım kışkırtmak falan değil, sana cevap veriyorum. Şikayeti de kışkırtmak için açmadım ama şu tavırlarınıza çekidüzen vermeniz lazım bence. Boşu boşuna yarışa giriyorsun burada. Şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim.

Ufak bir ekleme: Bence savunmalar gayet yeterli ama sırf şu tavrın için kaldırmayacağım şikayeti, gerçekten.
« Son Düzenleme: 18.10.2020 15:50 akaJustice »

#13 - 06.11.2020 09:18
İncelendi.

Üsluplar çok kötü, bunun bir oyun olduğu unutulmuş, kişisel hesaplaşmaya ceza aldırma yarışına dönmüş, yakışıksız. Taraflar arasında birbirine bilenme %100 oranla söz konusu, inceleme ve takibini yapacağız, belki de bu durumdan ileride cezalar ve yasaklanmalar söz konusu olabilir(varsayım). Bu şikayet konusundan bir cezai işlem çıkmayacak. Hakkınızı arama, kendinizi savunma yöntemlerinizi düzelttikten ve kurallara uyup her şeyin en başında forumdaki ve oyundaki ortak nezaketi, anlayışı ve bunun bir oyun olduğunu hatırladıktan sonra tekrar hakkınızı arayın.