Konu: [17.10.2020 Rafayel_Moses - Bared_Hairazad - Raphael_Arevshad] - Mixing  (Okunma sayısı 291 defa)

#0 - 18.10.2020 05:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bared_Hairazad  - Raphael_Arevshad - Rafayel_Moses
   @ @Replika @satori @hapY 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kimse.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde detaylıca mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kameralarımıza saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Uygun cezanın verilmesi.

#1 - 18.10.2020 05:35
Merhabalar. En baştan anlatmaya başlıyorum, San Fierro otoparkına tüm birlik olarak geldik orada herhangi bir mix şüpheniz yoktur diye düşünüyorum. San Fierro'ya geldikten sonra 5 kişi vurduk ve @Senseii isimli arkadaşımız bana konum attı rolde bahsettiğim Stephan o.

Pakrad Kasparov'un kaçırıldığı haberi geldiği zaman Idlewood'a gidip @Oggy ile görüştüm daha sonra gittiklerini bana @phobia belirtince Oggy'nin telefon numarasını ayrılıp San Fierro'y a geçtim, kanıtı; https://www.upload.ee/image/12403577/sa-mp-610.png

San Fierro'ya gittikten sonra Stephan karakterinden Las Venturas'a geçtiklerine dahil bilgi aldım, Stephan karakterleri onları takipteydi. Oggy'i aradığım zaman bana @echo 'nun numarasını verdi, orada hızlı bir şekilde konum gönderebilmek için echo'nun numarasını kopyaladım. CTRL+V yaparken göndermişim, mix yok. Kanıtı; https://www.upload.ee/image/12403592/sa-mp-616.png

Las Venturas'a geçtik, orada dört ya da beş kişi düşürdükten sonra kasabalara dağıldık, ben sadece SSler ile savunma yapıyorum. @satori videolu bir şekilde savunma yapacaktır. Las Venturastan sonra toplu bir şekilde kasabalara yayıldığımızın kanıtı; https://www.upload.ee/image/12403605/sa-mp-617.png

Benimde aklımda birkaç soru var, ben IC de ben Las Venturasta dediğim gibi Martelli ekibi Las Venturastan ayrılıyor ??? Sizin mix yaptığınızı biliyordum fakat bu kadar belli edeceğinizi bilmiyordum.
« Son Düzenleme: 18.10.2020 05:44 Replika »

#2 - 18.10.2020 05:55

Benimde aklımda birkaç soru var, ben IC de ben Las Venturasta dediğim gibi Martelli ekibi Las Venturastan ayrılıyor ??? Sizin mix yaptığınızı biliyordum fakat bu kadar belli edeceğinizi bilmiyordum.
Pekala, bu kısmı okudum ve ne kadar triggerlandığınızı anlamış oldum, geri kalan kısımları okumaya uğraşmayacağım. Yetkili arkadaşlar bunu göz önünde bulundurup ona göre karar verirler. Zaten siz geldiğinizde ortada Martelli ekibi diye bir şey yoktu, dört kişi IC olarak ortadaki kalıntıları kaldırıyorduk, inip sıktınız itiraz da etmedik. Mixing şüphesiyle açtığım bu şikayette de bariz suçlamalar yapmıyorum. Elimde olan kanıtları kullanarak açıklamaya çalışıyorum, var mı yok mu orasına ben karar veremem. Son  sözüm olarak da bu kadar içerlememenizi rica ederekten iyi roller. Beypazarı.

#3 - 18.10.2020 06:18

Pekala, bu kısmı okudum ve ne kadar triggerlandığınızı anlamış oldum, geri kalan kısımları okumaya uğraşmayacağım. Yetkili arkadaşlar bunu göz önünde bulundurup ona göre karar verirler. Zaten siz geldiğinizde ortada Martelli ekibi diye bir şey yoktu, dört kişi IC olarak ortadaki kalıntıları kaldırıyorduk, inip sıktınız itiraz da etmedik. Mixing şüphesiyle açtığım bu şikayette de bariz suçlamalar yapmıyorum. Elimde olan kanıtları kullanarak açıklamaya çalışıyorum, var mı yok mu orasına ben karar veremem. Son  sözüm olarak da bu kadar içerlememenizi rica ederekten iyi roller. Beypazarı.
Hazımsızlık değil, haksızlık karşısında susmuyorsan ben de susmuyorum.
« Son Düzenleme: 18.10.2020 06:52 Replika »

#4 - 18.10.2020 09:56
Bilgisayara geçince savunma yaparim.

#5 - 18.10.2020 10:30

Beypazarı, aranızda hileci barındırmaya utanmıyor musunuz? R19 verip banlandıktan sonra atıp, yerine başka bir r19 çekiyorsunuz sonra efendim bunlar cringe/trigger. Dün hileci biraderleriniz sayesinde yaklaşık 10 kişi düştü.  Olayda varım, gerekirse benden ekran görüntüsü atarım. Beypazarı.

#6 - 18.10.2020 10:30
Öncelikle neden telefonu açıp kapattığımı söyleyeyim. Bared Kingpin'le buluşmak için hızlı hızlı Las Ventruas'a gidiyor. Bende arkada kalınca ilk başta nerede olduklarını anlamak için onu arıyorum, tam o sırada konum geliyor ve telefonu kapatıp konuma gidiyorum.

Bir arabadan bahsetmişsiniz ama, haberiniz olsun o araç hareket ediyor ve bir meslek aracı.

#7 - 18.10.2020 11:02
Merhabalar. En baştan anlatmaya başlıyorum, San Fierro otoparkına tüm birlik olarak geldik orada herhangi bir mix şüpheniz yoktur diye düşünüyorum. San Fierro'ya geldikten sonra 5 kişi vurduk ve @Senseii isimli arkadaşımız bana konum attı rolde bahsettiğim Stephan o.

Pakrad Kasparov'un kaçırıldığı haberi geldiği zaman Idlewood'a gidip @Oggy ile görüştüm daha sonra gittiklerini bana @phobia belirtince Oggy'nin telefon numarasını ayrılıp San Fierro'y a geçtim, kanıtı; https://www.upload.ee/image/12403577/sa-mp-610.png

San Fierro'ya gittikten sonra Stephan karakterinden Las Venturas'a geçtiklerine dahil bilgi aldım, Stephan karakterleri onları takipteydi. Oggy'i aradığım zaman bana @echo 'nun numarasını verdi, orada hızlı bir şekilde konum gönderebilmek için echo'nun numarasını kopyaladım. CTRL+V yaparken göndermişim, mix yok. Kanıtı; https://www.upload.ee/image/12403592/sa-mp-616.png

Las Venturas'a geçtik, orada dört ya da beş kişi düşürdükten sonra kasabalara dağıldık, ben sadece SSler ile savunma yapıyorum. @satori videolu bir şekilde savunma yapacaktır. Las Venturastan sonra toplu bir şekilde kasabalara yayıldığımızın kanıtı; https://www.upload.ee/image/12403605/sa-mp-617.png

Arkadaşım gerekli savunmayı yapmış, ayrı olarak da şunu belirteyim Las Venturas'da konvoy yaparak ilerliyorsunuz. Her yerde aranıyordunuz zaten. Sabre markalı aracım ile sizi takip edip otoparkın orada Bared Hairazad isimli arkadaşıma konumu yolladım. Benden sonra Raphael Arevshad'da aynı şekilde Bared'e konum attı onunda kanıtını atmışlar zaten.

#8 - 18.10.2020 13:22
Rol boyunca Bared karakteriyle iletişim halindeydik. @Replika bu konuya açıklık getirmiş olsa bile telefonun öbür ucundan bu görüntüyü buraya bırakıyorum.

Şikayetle alakasız bir kaç kelam da etmek istiyorum;

Spoiler: GösterGizle
Oyunda başlayan savaşların foruma taşınıp forumda devam etmesini şahsen üzüntüyle takip ediyorum. Sunucuda çok güzel bir rol ortamı yakalamış durumdayız ve bu rol ortamına bir oluşumun 4 diğerinin ise 2 aylık emeği, katkısı bulunmakta. Toplamında, yaklaşık 100 kişiyi barından bu iki oluşumun forum üzerindeki şikayet konularında daha medeni bir şekilde kendilerini ifade etmelerini beklerdim. Şikayetler elbet açılır ama oluşan bu nefret havasını açıkçası aklım almıyor.

#9 - 18.10.2020 15:11

Beypazarı, aranızda hileci barındırmaya utanmıyor musunuz? R19 verip banlandıktan sonra atıp, yerine başka bir r19 çekiyorsunuz sonra efendim bunlar cringe/trigger. Dün hileci biraderleriniz sayesinde yaklaşık 10 kişi düştü.  Olayda varım, gerekirse benden ekran görüntüsü atarım. Beypazarı.
Ben şikayette bahktiyar diye bir isim görmüyorum. Ha, hileciye yetkililer(birlik) tarafından Manifesto'ya yazılmışken, Kingpin ile olan sorunda elimizden geldiği kadar konuşup halledince olay sana mı kalıyor? İlgilendirmeyen toplara çok girme. Rolünü yap, yapabiliyorsan tabii ki.
« Son Düzenleme: 18.10.2020 15:22 akaJustice »