[b]İsim[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Soy İsim[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Doğum Tarihi[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]İş geçmişiniz[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Ehliyetiniz var mı?[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Kaç yıldır araba kullanıyorsunuz?[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Sicil kayıdınız var mı? sicilinizi fotoğraf halinde paylaşın.[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Müşteri Memnuniyeti sizin için neyi temsil ediyor?[/b]: [i]-BURAYA-[/i] Lütfen aşşağıdaki metni onaylayın.Ben "İsim_Soyisim", Barzani taşımacılık firmasına kayıdımı yaptırdığım andan itibaren müşterilerin bana verdiği bütün kolileri/kargoları arabalardaki özel bölümlere koyacağıma, onları tam olarak oraya kilitleyip teslim edilecek bölgeye iletene kadar aracı sarsmadan gideceğime, Koliyi dışarıya çıkartırken özenle ve temizlikle yapacağıma, karşı tarafın kabul etmediği kolileri ofise getirip depoya koyacağıma'başka bir şey yapmayacağıma, Kolileri açıp içine bakmayacağıma söz veriyorum. Eğer bu söylediklerimi çiğnersem adıma açılacak davaları kabul ediyorum.Kabul ediyor musunuz? (X harfiyle işaretleyin.) Ediyorum (=)Etmiyorum (=)
[b]İsim[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Soy İsim[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Doğum Tarihi[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Telefon Numarası[/b] [i]-BURAYA-[/i][b]Teslim edilecek eşya[/b] [i]-BURAYA-[/i] (beyaz eşya, koltuk takımı veya koli diye belirtin.)[b]Teslim alınacak bölge ve saat[/b]: [i]-HARİTADAN İŞARETLEYİN-[/i] (Pazar günleri resmi tatilimiz. Hafta içi ve cumartesi günleri 21.00-23.00 arası teslimatlar gerçekleştiriliyor.)[b]Teslim edilecek bölge[/b]: [i]-FOTOĞRAF HALİNDE PAYLAŞIN[/i][b]Teslim edilecek kişinin ismi:[/b] [i]-BURAYA-[/i][b][i]Ödemeleri teslimatı sizden aldığımız zaman yapacaksınız.[/i][/b]
[b]İsim[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Soy İsim[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Doğum Tarihi[/b]: [i]-BURAYA-[/i][b]Telefon Numarası[/b] [i]-BURAYA-[/i][b]Teslim edilecek eşya[/b] [i]-BURAYA-[/i] (beyaz eşya, koltuk takımı veya koli diye belirtin.)[b]Teslim alınacak bölge ve saat[/b]: [i]-HARİTADAN İŞARETLEYİN-[/i] (Pazar günleri resmi tatilimiz. Hafta içi ve cumartesi günleri 21.00-23.00 arası teslimatlar gerçekleştiriliyor.)[b]Teslim edilecek bölge[/b]: [i]-FOTOĞRAF HALİNDE PAYLAŞIN[/i][b]Teslim edilecek kişinin ismi:[/b] [i]-BURAYA-[/i][b]Teslim edilecek eşyanın değeri[/b]: [i]-BURAYA-[/i] $ olarak belirtin, kişiye eşyayı verdikten sonra ücretini alacağız ve size ileteceğiz.[b][i]Ödemeleri teslimatı sizden aldığımız zaman yapacaksınız.[/i][/b]