Konu: Barzani Taşımacılık Şirketleri  (Okunma sayısı 401 defa)

#0 - 17.10.2020 12:17
    Barzani Taşımacılık

Barzani taşımacılık. Jimmy Barzani tarafından kurulan, New Jersey'den geldiği arabalarla Vice halkına yardım olarak eşya taşımacılığı yapan bir şirket. Şirket ofisinin tam olarak nerede olduğu bilinmiyor. Şirket; Ev eşyaları, işyeri dekorları veya kargo görevi üstleniyor. Barzaninin yaptığı bu yatırımla Vice halkı artık taksi şeklinde arabalarının yere çökmesini engelleyebilecek!
    Ön bilgi

Barzani taşımacılık olarak istediğiniz en küçük eşyadan en büyük beyaz eşyalara kadar sargılayıp özenle istediğiniz bölgeye teslim ediyoruz. Mahremiyete önem gösteriyor ve hiçbir koliyi/sarılmış eşyayı açmadan bölgeye teslim ediyoruz. Ortalama kargo süresi bir(1) veya iki(2) gündür. Taşınılmasını istediğiniz küçük bir çikolatayı bile istediğiniz yere iletiyoruz. Tek yapmanız gereken birkaç dolar para saymak ve telefon numaranızı bırakmak!

Kargo talepleri

Kargo talepleri ve iletişim, dünya üzerindeki COVID-19 salgını sebebiyle internet üzerinden yapılıyor. Bu makalenin altında form halinde Bartev Kaprelian'ye iletin. Bir teslimat ücreti 150$dır. Ev taşınma veya 50den fazla eşyalarınız için ödemeniz gereken fiyat 2.000$dır.

Teslimat

Teslimat bilgileri tarafımızca gizlenmektedir ve asla üçüncü şahıs kişilerle paylaşılmamaktadır. Özel eşyalarınız bile olsa hiç bir personelimizin sizi rahatsız etmeyeceğinin garantisini veriyoruz. İletilecek eşyayı koli halinde aldıktan sonra iletilen bölgeye kadar kolinin en küçük bir darbe alması mümkün değildir. Teslimat başladığı andan itibaren telefonunuza gönderdiğimiz mesajlarla teslimatınızın her an nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşamaları hızlıca öğrenmeniz için sizlere anında mesaj yollayarak bildireceğiz. Telefonunuzu açık tutmanızda fayda var!

İş Başvuruları;

Hey, teslimat şirketine mi katılmak istiyorsun? %40 pay ile başkalarının %2 şansıyla tuttuğu balıklarla geçinmelerinden iğreniyor musun? EVET. Buraya gel ve aşşağıdaki formu doldur. Seni bekliyor olacağız.

İş başvurusu yaptığınız andan itibaren başvurunuz incelemeye alınacak ve bütün bilgilerin doğruluğu test edilecektir. Aşşağıda dolduracağınız bütün bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Başvurunuz incelendikten ve kabul edilip edilmediğiniz kararlaştırıldıktan sonra size telefon numaranız ile(forumPM) ulaşacağız. Bize bir gün içerisinde dönüş yapıp sigortanızı hallettikten sonra işe başlayacaksınız. Aşşağıda söylenilen bütün mahremiyet kuralları ve araçların kullanımı hakkında bütün bilgileri size bir hafta içerisinde iyice anlatıp en sonunda taşımacılığa başlayacaksınız. Eğer şirket aracıyla polis tarafından ceza yerseniz bunu ödemek zorunda kalırsınız. Ek olarak şirketin ismini kirlettiğiniz için 500$ tazminat ödemeyi kabul etmelisiniz. İş başlangıcınızdan sonra her kargo sırasında sizleri bilgilendireceğiz. Bizleri telefon ile ard arda arayıp "kargo var mı?" diye sormanıza gerek yok. Her taşımacılıktan alınan para size değil; Bartev Kaprelian'ye iletilecek. Bartev Kaprelian size paranın %40ını ileterek kendi payınız ile ayrılacaksınız. (yüzdelik dilim değişebilir) bu durumun yanı sıra; İşletme sahiplerinin kargo ile yapacağı ödemelerde bütün bilgileri size sağlıyor olacağız. Bir kasabın başka birine kargoyla 10 kilo domuz eti satmasından bahsediyoruz. Bu durumda kasabın söylediği fiyatı not edip kasaptan kargo ücreti(150$) almalısınız. Kargo ücretini aldıktan sonra eşyayı sahibine teslim edip parayı almalı ve kasaba geri iletmelisiniz. Bu konuda oldukça hassas davranıyoruz. Parayı geri iletmemeniz ve yaklaşık 20 dakika içerisinde iki tarafıda telefondan bilgilendirmediğiniz sürece 15.000$lık tazminat ödemesi yapmanız gerekiyor.
Kod: [Seç]
[b]İsim[/b]:   [i]-BURAYA-[/i]
[b]Soy İsim[/b]:  [i]-BURAYA-[/i]
[b]Doğum Tarihi[/b]:    [i]-BURAYA-[/i]
[b]İş geçmişiniz[/b]:    [i]-BURAYA-[/i]
[b]Ehliyetiniz var mı?[/b]:    [i]-BURAYA-[/i]
[b]Kaç yıldır araba kullanıyorsunuz?[/b]:    [i]-BURAYA-[/i]
[b]Sicil kayıdınız var mı? sicilinizi fotoğraf halinde paylaşın.[/b]:    [i]-BURAYA-[/i]
[b]Müşteri Memnuniyeti sizin için neyi temsil ediyor?[/b]:    [i]-BURAYA-[/i]
 Lütfen aşşağıdaki metni onaylayın.

Ben "İsim_Soyisim", Barzani taşımacılık firmasına kayıdımı yaptırdığım andan itibaren müşterilerin bana verdiği bütün kolileri/kargoları arabalardaki özel bölümlere koyacağıma, onları tam olarak oraya kilitleyip teslim edilecek bölgeye iletene kadar aracı sarsmadan gideceğime, Koliyi dışarıya çıkartırken özenle ve temizlikle yapacağıma, karşı tarafın kabul etmediği kolileri ofise getirip depoya koyacağıma'başka bir şey yapmayacağıma, Kolileri açıp içine bakmayacağıma söz veriyorum. Eğer bu söylediklerimi çiğnersem adıma açılacak davaları kabul ediyorum.

Kabul ediyor musunuz? (X harfiyle işaretleyin.)
Ediyorum (=)
Etmiyorum (=)

İşletme sahiplerinin teslimatları hakkında;
Bir terzi misiniz? bir kıyafet dükkanı sahibi misiniz? bir kasap mısınız? Müşteriler sizlere sipariş veriyor ve onlara götürmeniz mi gerekiyor?
Bu durumda biz devreye giriyoruz! teslimat yapacağınız eşyadan normal kargo ücretine göre %33 İNDİRİM SAĞLIYORUZ! 150$ karşılığında 50 kilo domuz etinizi, elmas döşemeli elbiselerinizi anında teslim ediyoruz ve karşı taraftan eşyanın/domuz etinin parasını alıp sizlere iletiyoruz. Bu konuda %100 güvenlilik sağlıyoruz!

Kod: (Eşya teslimat formu) [Seç]
[b]Telefon Numarası[/b]  [i]-BURAYA-[/i]
[b]Teslim edilecek eşya[/b] [i]-BURAYA-[/i] (beyaz eşya, koltuk takımı veya koli diye belirtin.)
[b]Teslim alınacak bölge ve saat[/b]: [i]-HARİTADAN İŞARETLEYİN-[/i] (Pazar günleri resmi tatilimiz. Hafta içi ve cumartesi günleri 21.00-23.00 arası teslimatlar gerçekleştiriliyor.)
[b]Teslim edilecek bölge[/b]:  [i]-FOTOĞRAF HALİNDE PAYLAŞIN[/i]
[b]Teslim edilecek kişinin ismi:[/b]  [i]-BURAYA-[/i]

[b][i]Ödemeleri teslimatı sizden aldığımız zaman yapacaksınız.[/i][/b]

Kod: (İŞLETME SAHİPLERİ İÇİN) [Seç]
[b]Telefon Numarası[/b]  [i]-BURAYA-[/i]
[b]Teslim edilecek eşya[/b] [i]-BURAYA-[/i] (beyaz eşya, koltuk takımı veya koli diye belirtin.)
[b]Teslim alınacak bölge ve saat[/b]: [i]-HARİTADAN İŞARETLEYİN-[/i] (Pazar günleri resmi tatilimiz. Hafta içi ve cumartesi günleri 21.00-23.00 arası teslimatlar gerçekleştiriliyor.)
[b]Teslim edilecek bölge[/b]:  [i]-FOTOĞRAF HALİNDE PAYLAŞIN[/i]
[b]Teslim edilecek kişinin ismi:[/b]  [i]-BURAYA-[/i]
[b]Teslim edilecek eşyanın değeri[/b]: [i]-BURAYA-[/i] $ olarak belirtin, kişiye eşyayı verdikten sonra ücretini alacağız ve size ileteceğiz.

[b][i]Ödemeleri teslimatı sizden aldığımız zaman yapacaksınız.[/i][/b]

Her gün geceleri dağıtım yapıyoruz. İlgili bilgi için bartevkaprelian124@gmail.com

Şirket yönetim kurulu başkanı: Bartev Kaprelian
Şirket yönetim kurulu üyesi: N/A

Dağıtım ekibi lideri;
Alex Smitt
Dağıtım personelleri;

N/A
« Son Düzenleme: 08.11.2020 19:41 BLood »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.10.2020 12:17
#rez
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
zift in kift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.10.2020 12:23
rez
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
zift in kift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.10.2020 12:23
bu adam isi biliyor dostum
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
zift in kift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.10.2020 13:38
efsane  :)
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
zift in kift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 18.10.2020 00:08
bunegüzelliktiragam
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
zift in kift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 24.10.2020 19:58
Şirket sahibi Jimmy Barzani bilinmeyen bir grup tarafından öldürüldü. İhale yapıldı ve şirket Bartev Kaprelian'a satıldı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok