Konu: [17.10.2020] Birden fazla ihlal. John Vega - Harry Ruthland.  (Okunma sayısı 258 defa)

#0 - 17.10.2020 04:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Vega @Noptech -  Harry Ruthland @mobster

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  POWERGAMING - Gasp kural ihlali - Car Jack - Ortak Nezaket

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Gasp: Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Gasp'ın yasak olup olmadığını yetkiliye sordum, sadece onaylı hoodlarda yapılabileceğini söyledi. Sunucu genelinde yasak.

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Broox ve Harry karakterleriyle sözlü tartışmaya girdik, Harry tarafından arabadan indirildim ve Broox arabayı çaldı. Arabayı alıp kaçtı ve o sıra ben de onların arabasını Harry'den çaldım. Ganton'da Broox ile karşılaştım ve o sıra John karakteri gelip arabanın direksiyonuna geçti. Rolünü yapmadan f basıp araçtan attı beni. Arabayı benden tekrar çalmayı deneyince silahı çıkarıp ateş etmeye başladım. John Vega karakteri araçtan inip Mac-10'dan gelen mermilere karşı "Ellerini yumruk yapıp saldırır" emoteu verdi. Kendisine defalarca mermi gelmesine ramen canı gitmedi fakat bunu kanıtlayamam, sistemim el verişli olmadığı için video kaydı vs alamadım. Yetkiliye sordum fakat kanıt olmadan pek bir işe yaramayacağını söylediği için şikayete hile eklemiyorum. Söylediğim gibi, John Vega karakteri mermiye yumrukla saldırıya geçti. Sonunda ben çatıdan atladım ve karakterim baygınlık süresine geçiş yaptı. Bu sıra Harry ve Broox geldi, Harry karakteri beni gasp edip $292'ı aldı. Rol sürecinde buna engel olmayıp ayak uydurdum, çaldıkları aracımla bölgeden uzaklaştılar. John'un rahatsız edici uslubunun ekran görüntüsünü bırakıyorum. Ek olarak Screenshots dosyam 999 olduğu için ekran görüntüsü almayı durdurmuş. Chatlog'u bırakıyorum, ek olarak gasp edildiğimin ve aracımın çalındığını gerekirse loglardan incelensin geçersiz sayılacaksa chatlog.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle
[04:01:51] Garry Racmo: UZAKLAŞ ARABAMDAN!

[04:01:58] * Garry Racmo Mac-10'u çeker.

[04:02:09] Audio stream: https://rjl.ffjjti.frl/27daed7e1e22ced38f6f7e8f358794d6/kivuDS-6HbQ/rsvcsavcevcor

[04:02:21] * John Vega İKİ ELİNİ YUMRUK HALİNE GETİRİR.

[04:03:50] [VC] {C8C8C8}Yaralandın. 60 saniye bekledikten sonra ayağa kalkacaksın.

[04:03:57] * John Vega adamın yakasına yapışır.

[04:04:00] (( << John Vega (199): Neden canınız gitmiyor? ))

[04:04:02] ID: 199 - İsim: John Vega - Level: 11 - Ping: 67

[04:04:02] * John Vega adamın çenesine vurmaya başlar.

[04:04:10] * John Vega adamı bayıltır.

[04:04:20] (( << John Vega (199): Ben şikayet oluşturacağım, savunmanı yap lütfen. ))

[04:04:22] John Vega: Salak orospu çocuğu seni.

[04:04:30] Screenshot Taken - sa-mp-1000.png

[04:04:41] John Vega: Bir daha şekil yapma.

[04:04:47] John Vega: Senin anneni götten sikerim.

[04:04:47] Telefonu çalmaktadır. (( John Vega ))

[04:04:49] John Vega: Anladın mı?

[04:04:51] (telefon) John Vega: Alo?

[04:05:03] (telefon) John Vega: Ganton.

[04:05:13] * Garry yerde. (( John Vega ))

[04:05:26] Screenshot Taken - sa-mp-1000.png

[04:05:41] Harry Ruthland: Orda.

[04:05:41] (( << John Vega (199): Ek olarak bayılmadım, nasıl bayıltıyorsunuz 2 emote ile? ))

[04:05:45] * Harry Ruthland mermiyi namluya verir.

[04:05:49] * Yerde. (( Garry Racmo ))

[04:05:51] * Baygın. (( Garry Racmo ))

[04:05:56] Harry Ruthland: Orospu çocuğu.

[04:06:00] Harry Ruthland: Noldu buna?

[04:06:02] (( >> John Vega (199): yerde yatarken çenene vurarak bayılttım. ))

[04:06:08] John Vega: Çenesi bum.

[04:06:09] Harry Ruthland Garry Racmo'nin üstünü aramaya başlar.

[04:06:20] John Vega: Sende burası.

[04:06:23] * Harry Ruthland Garry'in 292dolarını alır.

[04:06:31] Screenshot Taken - sa-mp-1000.png

[04:06:32] Garry Racmo adlı kişi Harry Ruthland adlı kişiye bir miktar para uzatır.

[04:06:32] Harry Ruthland adlı kişiye $292 para verdiniz.

[04:06:38] Screenshot Taken - sa-mp-1000.png

[04:06:45] * Harry Ruthland Garry'i tokatlar.

[04:07:15] Screenshot Taken - sa-mp-1000.png

[04:07:24] Screenshot Taken - sa-mp-1000.png

[04:07:28] Screenshot Taken - sa-mp-1000.png

[04:08:02] Screenshot Taken - sa-mp-1000.png

Ek açıklamalar(varsa): Troll ekibi, başka bir şey değil.

#1 - 17.10.2020 04:28
Merhaba, gasp rolünü ben yaptım.

Gasp: Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Gasp rolünde onaylı bölgede yapılacağına dair bir kural göremediğim için yaptım. Yasaksa 262 dolarını iade ederim.

#2 - 17.10.2020 11:24
Merhaba, öncelikle ortak nezaket konusuna deyineceğim. Ben sana karşı nezaketimi gayet iyi koruyorum görüntüde görüldüğü üzere. Aksine tam tersi sen bana karşı üslubunu bozuyorsun. Ben sana orada olabildiğince sıcakkanlı yaklaşırken sen yaş muhabbetlerine giriyorsun. Diğer suçlamaların hakkında yeterli bir kanıt yok. Eğer yönetici uygun görürse diğer kanıtsız suçlamalara savunma yaparım. Onun dışında savunmam bu kadar.

#3 - 17.10.2020 13:51
Merhaba, öncelikle ortak nezaket konusuna deyineceğim. Ben sana karşı nezaketimi gayet iyi koruyorum görüntüde görüldüğü üzere. Aksine tam tersi sen bana karşı üslubunu bozuyorsun. Ben sana orada olabildiğince sıcakkanlı yaklaşırken sen yaş muhabbetlerine giriyorsun. Diğer suçlamaların hakkında yeterli bir kanıt yok. Eğer yönetici uygun görürse diğer kanıtsız suçlamalara savunma yaparım. Onun dışında savunmam bu kadar.
  Yaptıklarını inkar edecek kadar vizyonsuz olma lütfen. Ben senin yeğenin falan değilim, bana bu şekil hitap edemezsin. Sıcakkanlı yaklaşım bu değil. Chatlog gayet net orada, yaptıklarını inkar ediyorsun ekran görüntüm olmadığı için. Yaptıysan arkasında dur, dürüst olmayı tercih et ara sıra.

#4 - 17.10.2020 14:22
Konuyu tartışmaya çevirmeyeceğim. Yukarıda her şeyi belirttim.

#5 - 17.10.2020 18:51
@Noptech, Mac-10 silahını kullanan karaktere yumrukla saldırma rolü yaptınız mı? Chatlog bölümü koyulmasaydı buna değinmezdim ama koyulmuş ve görünüşe göre silahlı karaktere yumruk ile saldırmışsınız. Bir oynanma, yalan olduğunu iddia ediyorsanız log kontrolünü biz de yaparız. Yaptıysanız da kabullenin lütfen. Cevabınızı bekliyor olacağım, teşekkürler.

#6 - 17.10.2020 20:03
Eski video kayıtlarımı temizlemişim. Olayı şöyle anlatayım. Kişi benim aracımın direksiyonundaydı. Aracımı geri aldım ve kişi üstünde spawn oldu. Üstündeyken yol boyunca beni taradı. Daha sonra aracım sistemsel bozuldu. Indim o sırada merminin bittiğini düşünerek emote verdim. Daha sonra taramaya devam edince ben kişiden kaçmaya devam ettim. Bunu destekleyecek en büyük kanıtımda eğer o günkü loglara bakılırsa kişiyi bayıltan ben değildim. O kayıt her şeyi kanıtlar. @Heavenly

#7 - 18.10.2020 09:08
Eski video kayıtlarımı temizlemişim. Olayı şöyle anlatayım. Kişi benim aracımın direksiyonundaydı. Aracımı geri aldım ve kişi üstünde spawn oldu. Üstündeyken yol boyunca beni taradı. Daha sonra aracım sistemsel bozuldu. Indim o sırada merminin bittiğini düşünerek emote verdim. Daha sonra taramaya devam edince ben kişiden kaçmaya devam ettim. Bunu destekleyecek en büyük kanıtımda eğer o günkü loglara bakılırsa kişiyi bayıltan ben değildim. O kayıt her şeyi kanıtlar. @Heavenly
Böyle bir durum söz konusu değil. Ben yere düşene dek siz yumrukladınız ve sizi uzun uzun tarıyordum. Karakterimin dibinde durup sürekli vurup buga soktunuz ateş edememem için. Ben düşüp kalktığımda bile mermim hala 28 tane vardı. Söylediklerimde abartılan en ufak birşey varsa yaptırımı bana uygulanabilir ben bu durumu kabul ederek koydum o chatlogu. En başında da söylediğim gibi, yaptıysan arkasında dur lütfen.

#8 - 18.10.2020 11:07
Senin silahı çektiğin saat [04:01:58].
Benim emote verdiğim saat [04:02:21].
Senin sistemsel bayıldığın saat. [04:03:50]

Arada 1.30 dakika var. Seni yumruklamaya uğraşsam o 1.30 dakikada zaten çok rahat vururdun. Yönetici kararı bekliyorum.

#9 - 18.10.2020 16:14
Senin silahı çektiğin saat [04:01:58].
Benim emote verdiğim saat [04:02:21].
Senin sistemsel bayıldığın saat. [04:03:50]

Arada 1.30 dakika var. Seni yumruklamaya uğraşsam o 1.30 dakikada zaten çok rahat vururdun. Yönetici kararı bekliyorum.
Silahı çektiğim zamanla senin emoteu verdiğin zamanın arasında sadece 20 saniye var. Ek olarak ben emoteu arabanın üzerinde olduğum an verdim, sen ise araba mermilerden dolayı çalışmaz hale geldiği için inip benim ateş ettiğim halde emote verip saldırdın. Yani sonuç olarak ben seninle role girdiğim saniye ateş etmeye başladım, yumruklarla karşılık verdin. Aim'im iyi olmadığı için tutturamadım belki? Saniyelerce kovaladın beni ve vura, vura canımı azalttın. Daha fazla zorlama bence.