Konu: [17.10.2020] Birden fazla ihlal. John Vega - Harry Ruthland.  (Okunma sayısı 256 defa)

#10 - 18.10.2020 17:01
https://www.upload.ee/image/12405119/sa-mp-441.png

Oyundan içerisinden PM atarak, arkadaşa adminin belirttiği gibi bir kurala rastlamadığım için gasp ettiğimi; isterse parasını iade edebileceğini söyledim. Bunu kabul etmedi ve bende "troll" diye bahsetmesinin hoş olmadığını söyledim.

#11 - 18.10.2020 17:07
https://www.upload.ee/image/12405119/sa-mp-441.png

Oyundan içerisinden PM atarak, arkadaşa adminin belirttiği gibi bir kurala rastlamadığım için gasp ettiğimi; isterse parasını iade edebileceğini söyledim. Bunu kabul etmedi ve bende "troll" diye bahsetmesinin hoş olmadığını söyledim.
Neyin kanıtı yani bu? Burada kural ihlallerini örtecek ne var, anlayamadım. Özel mesaj üzerinden gönderdiğim cevabı ekleseydin. Ben alınan $292'ın peşinde olmadığımı sana defalarca, söyledim. İade istemiyorum, ihlal varsa yaptırım istiyorum. Şikayet oluşturabilir, mod'lara bildirebilirsiniz dedim. Rahatsız olduğun durumu burada belirtme lütfen, uygun başlık altında şikayet oluştur. Ben savunmamı yaparım.
« Son Düzenleme: 18.10.2020 17:09 HacAbi »

#12 - 18.10.2020 17:38
Senin silahı çektiğin saat [04:01:58].
Benim emote verdiğim saat [04:02:21].
Senin sistemsel bayıldığın saat. [04:03:50]

Arada 1.30 dakika var. Seni yumruklamaya uğraşsam o 1.30 dakikada zaten çok rahat vururdun. Yönetici kararı bekliyorum.
Silahı çektiğim zamanla senin emoteu verdiğin zamanın arasında sadece 20 saniye var. Ek olarak ben emoteu arabanın üzerinde olduğum an verdim, sen ise araba mermilerden dolayı çalışmaz hale geldiği için inip benim ateş ettiğim halde emote verip saldırdın. Yani sonuç olarak ben seninle role girdiğim saniye ateş etmeye başladım, yumruklarla karşılık verdin. Aim'im iyi olmadığı için tutturamadım belki? Saniyelerce kovaladın beni ve vura, vura canımı azalttın. Daha fazla zorlama bence.

Al işte, 20 saniye boyunca arabamın üstünde kalıp beni taradığını kabul ediyorsun. Ama ben özellikle belirtiyorum ki loglardada görülecektir. Seni bayıltan ben değildim.

#13 - 18.10.2020 17:42
Al işte, 20 saniye boyunca arabamın üstünde kalıp beni taradığını kabul ediyorsun. Ama ben özellikle belirtiyorum ki loglardada görülecektir. Seni bayıltan ben değildim.
Ben kabul ediyorum, ihlal yapmadım. Aracın üzerinde olduğumda silah çıkardım sen de sürmeye başladın o sıra sıkıyordum zaten. Araç bozulana dek durmayı tercih etmedin, bozulunca inip saldırmaya başladın. Canımı 0'a kadar sen çektin, ben de alçak yerden atladığım için öldüm. Bunu tekrar tekrar söylüyorum zaten, sürekli kaçar yol arama peşindesin. Her post attığında farklı bir konuyla gündeme geliyorsun, yapma.

#14 - 18.10.2020 17:44
Ben kabul ediyorum, ihlal yapmadım. Aracın üzerinde olduğumda silah çıkardım sen de sürmeye başladın o sıra sıkıyordum zaten. Araç bozulana dek durmayı tercih etmedin, bozulunca inip saldırmaya başladın. Canımı 0'a kadar sen çektin, ben de alçak yerden atladığım için öldüm. Bunu tekrar tekrar söylüyorum zaten, sürekli kaçar yol arama peşindesin. Her post attığında farklı bir konuyla gündeme geliyorsun, yapma.
Konuyu tartışmaya çevirmeye devam etmeyeceğim. Yönetici kararı bekliyorum.

#15 - 30.10.2020 18:59

Noptech
*

« Alıcı: HacAbi : 26.10.2020 15:56 » Değiştir
Dostum merhaba. Şu bana açtığın şikayet için yazıyorum. Şu an bi birlik oluşturduk çokda ciddi ilerliyoruz. Şu an bi ooc ceza almak istemiyorum. Durum için özür diliyorum. Şikayeti geri çeker misin?   

Mobilim, özel mesajı bu şekil paylaşabiliyorum deprem dolayısıyla bilgisayarımdan uzağım. Bu mesaj üzerine şikayeti geri çekerdim fakat sadece beni yalancı durumuna düşürmeye çalıştığı için şikayetimi geri çekmiyorum. @Heavenly

#16 - 01.11.2020 03:09
Çünkü yalan söylüyorsun. Yönetici kararı bekleyelim.

#17 - 14.11.2020 04:11
Konu dışına çokça çıkılıp karşılıklı üsluplar yine bozulmuş, iki tarafında hataları mevcut bu bağlamda tekrarında büyük cezai işlemler görülecek. Şimdilik iki tarafında sınırı aştığı gerekçesiyle karşılıklı af mevcut, K&A.