Konu: Maskeli_16338_/Çeşitli buffalo üyesi Mixing/Youtube kışkırtma  (Okunma sayısı 558 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2020 10:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ @deushtc @yusufaksu2 @Superman     @ Alexander_Imanov Geralt_Reynolds

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Videolarda görünmekte

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29,07,2020/01,00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Mix
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk videoda zaten discordda oldukları belli, polis geliyor kaç kaç diyip nos basıp bölgeden kaçmasıda bunu oldukça destekliyor//İkinci videoda ise Pakrad_KASPAROV karakterini videoda kışkırtıyorlar bildiğim kadar böyle videolar vice platformunda iyi karşılanmıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): - Çoğu kanıtı verdim şahısların caydırıcı bir ceza almasını istiyorum

« Son Düzenleme: 22.10.2020 16:48 Slayer »

AXU

*
v2 Oyuncusu Kış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 15.10.2020 11:22
Olayların üzerinde 3 ay geçmesine ve tekrar bunların önümüze sunulması oldukça komik bir durum. Pakrad_Kasparov'a dair hiç bir şey videolarda bulunmamakta. Ne kadar discord'da olsakta (Kim kullanmıyor?) Chatlog'u okursanız orada rol döndürülmektedir. Yani olayların üstünde üç ay gibi bir süre geçmesine rağmen tekrar şikayet açılması aklımızda tek bir şey uyandırıyor,  OOC kin ile yaklaşıyorsunuz. Son olarak söylemek istediğim bir şey var. Video'da sesim yok ve videolar bana ait değil neden beni etiketliyorsun? Arkadaşlarım için savunmamı yaptım.
Daha bu konu ile açıklama yapmayacagım , Admin kararı bekliyor olacagım.
« Son Düzenleme: 15.10.2020 11:25 yusufaksu2 »

#2 - 15.10.2020 11:50
Önce şunu söylemek istiyorum birincisi videoda sesimi ben duymadım ve rol yapıyorum arkadaşlar benim sesim mi değişti yani öyle bir şey varsa atın bana da bende bileyim neyse ikincisi Sultan içerisinde dönen rol sesli olarak hiçbir şekilde etki edilmiyor konuşanların hiçbiri sultan içerisinde bile değil bana neden şikayet açıldı anlamladım neyse herkese iyi roller baay ::)....
« Son Düzenleme: 15.10.2020 16:34 knoojew »

AXU

*
#3 - 15.10.2020 11:52
Tekrar bir şey yazmayacağımı belirttim fakat aklıma bazı şeyler takıldı şikayet uzadığı için özür diliyorum öncelikle. Swen karakteri ve o zaman ki Victor karakterinin Discord platformunda olmadıgı ve videolarla bir alakası olmamasına rağmen bizede şikayet açılması komiğime gitti.Ve olayların ortasından üç ay geçmiş ve bu şikayeti tekrar önümüze sunuyorsunuz. Bunların zaman aşımına girdiğini söylememe gerek olmadıgını düşünüyorum.
Pakrad_Kasparov konusuna gelecek olursak bir şey belirtmek istiyorum. Ona dair hiç bir şey olmamasına rağmen kışkırtma yaptıgımız konusunda bize suçlama yapıyorsun.
Şikayetin uzamaması için diğer arkadaşların savunmasını yapıp , admin kararı beklenmesini isteyeceğim.

#4 - 15.10.2020 11:58
Önce şunu söylemek istiyorum birincisi videoda sesimi ben duymadım ve rol yapıyorum arkadaşlar benim sesim mi değişti yani öyle bir şey varsa atın banada bende bileyim neyse ikincisi Sultan içerisinde dönen rol sesli olarak hiçbir şekilde etki edilmiyor konuşanların hiçbiri sultan içerisinde bile değil bana neden şikayet açıldı anlamaadım çok garip ki Slayer denen arkadaşın OOC kin'i olduğunda dair kanıtlarım var bulduğumda atacağım şöyle Recolt onu birlikten attığında seslide ettiği küfürler vs gibi bunların kaydına dosyalarımdan bakacağım  bu arkadaşın OOC kin'i önce recolt üzerinden yapıp sonra bize dönmesini kanıtlayacak videolar ve fotoğraflar bulduğumda buraya ekleyeceğim herkese iyi roller baay ::)....
Recolt ile aramızda olan sorunları çözdükde sen neden bu kadar sinirleniyorsun ;) mix yapıyorsun diye şikayet açıyoruz yok onu ifşalıycam bunu ifşalıycam aynısını size hatred yaptığında yapmadığınız şey kalmamıştı.
kankacım sen ne diyorsun yaa admin bekleyelim suçluysam ceza yerim sinir falan yaptığım yok yani üç ay önceki olayların şikayetini açıyorsun ifşa demedim OOC kin dedim banane yani bana küfür etmiyorsun ya bir sorunun varsa discord üzerinden yaz halledelim burası konuşma yeri değil savunma yaparsın beklersin basit matematik oyun oynuyoruz

#5 - 15.10.2020 11:59
Şikayette adım geçmesin. Slayer ile aramızda ki olaylar bir ay önce çözüldü, özür diledi ekibime dahil oldu. Aramızda bir sorun yok, Slayer'den şikayetçi değilim adım şikayette geçmesin söylediğim gibi Slayer hala ekibimde.

#6 - 15.10.2020 14:45
Öncelikle merhabalar, uyanır uyanmaz böyle bir şeyi görmek üzdü. Maskeli_16338 benim, bu şikayete savunma bile yapmayacağım. Çünkü sesim bile çıkmıyor, IC bir şekilde konuşuyorum. Video'nun tarihine bakıldığında zaten her şey belli oluyor. Sadece şunu söyleyeceğim. Birliğimin en iyi araç kullananlarından birisi olarak, orada polis sirenini duyuyorum, arkama bakıyorum ve direkt NOS'u açıp yanımdakileri kaçırıyorum.

Bilindiği üzere, elimizde olan "Ekran görüntüsü, video vs." (Sunucuda yaşanmış) olaylar kanıt olarak sayılıyor. 2.videoyu şikayet olarak saymıyorum. Sebebi; Hiçbir türlü bir yerde paylaşılmadı.

Bir diğer konu ise bilindiği üzere kanıtlarımız var ise en geç 10 gün sonra şikayet açabiliriz. Bu videoya bakıldığı üzere "AYLAR" geçmiş.

Söyleyeceklerim bu kadar, iyi forumlar dilerim.

#7 - 15.10.2020 14:58
Recolt ile aramızda olan sorunları çözdükde sen neden bu kadar sinirleniyorsun ;) mix yapıyorsun diye şikayet açıyoruz yok onu ifşalıycam bunu ifşalıycam aynısını size hatred yaptığında yapmadığınız şey kalmamıştı.
Öncelikle selam, kendi açtığın şikayette sunucu üzerinden yasaklanan bir birliğin örneğini vermen ve şikayetinde bizim için "mizah" olarak paylaştığımız ve kendi aramızda makara geçtiğimiz Temmuz ayında olan araba videosunu mix olarak paylaşman bana biraz garip geldi, OOC Kin demek istemiyorum çünkü bunun kendi aramızda geçtiğimiz bir makara için bize kinleneceğinizi düşünmek istemedim.
Chatloga bakınca bir çatışma olduğunu görebilyiorsunuz demekki çatışma kısmındada discord üzerinden görüşülmüş konuşulmuş,ne kadar mix yapmadık desenizde videoda seslerden anlaşılabiliyor
Ki yine dediğiniz gibi chatlog kullanılıyor, neden kullanılıyor? Çünkü discord üzerinden sesli konuşarak info/taktik vermek yerine IC konuşuyoruz ki birisi şikayet açarsa elimizde kanıtımız olsun, bunu sık sık yapıyoruz ve şikayetlere böyle savunma yapıyoruz. O videodaki tek amaç verilen tepkilerin komikliği ve aramızda izledikçe gülmemiz. IC rol yapılıyor ve siz de bunu chatlogu okuyarak görmüşsünüz.

Kasparov ile ilgili videoda da yine mizah amacı ile yapılmış bir video, kışkırtıcı içerik olsaydı
Spoiler: GösterGizle
Buna da o zaman kışkırtıca içerik demeliyiz, ne de olsa karşı taraftan izin alınmadan paylaşılıyor.. üstelik isimler de diğer videolarda olduğu gibi sansürlenmemiş.

Söyleyeceklerim bu kadar, şikayete elimden geldiği kadar savunma yapacaktım ama en mantıklı bu kadar savunabildim, şikayet biraz mantık çerçevesi dışında gibi geldi. Eskileri tekrar bugün konuşuyoruz ve şikayet açılıyor. Bu zamana kadar duran videolar ve kimse rahatsız olmuyordu ama siz nedense oldunuz.

#8 - 15.10.2020 15:24
MÖ önce 500 yıllarında buffalo üyeleri mix yapıyor diyerek açtığın şikayette edindiğin videoyu, Buffalo Soul kanalından aldığın çok bariz, eski birlik üyesisin sen dahil herkesin sohbet ettiği bir kanaldı, birilerine yasak derken aynı kuralı, senin de ihlal etmiş olduğunun farkındasındır umarım. Eğer sonuç elde etmek istiyorsan, ilk çağlardan kalma kural ihlali videoları yollayabilirim, beraber rol yapıp, sohbet ettiğin oluşumdan ayrılınca, açık aramadığın insanlarla vakit geçirmeni tavsiye ediyorum, reçetene de bir kalıp buz yazıyorum, içini soğutursun. İyi forumlar  8)

AXU

*
#9 - 26.10.2020 13:31
Sonradan attığın 3. kanıt videosu bizimle alakası yok. Ve videoların üstünden aylar geçmiş , kanıtlar zaman aşımına uğramış. OOC kini bir kenara bırakıp bizi hükmü olmayan kanıtlarla oluşturdugun şikayetle uğraştırmazsan çok memnun olacagız.