Recolt ile aramızda olan sorunları çözdükde sen neden bu kadar sinirleniyorsun
mix yapıyorsun diye şikayet açıyoruz yok onu ifşalıycam bunu ifşalıycam aynısını size hatred yaptığında yapmadığınız şey kalmamıştı.
Öncelikle selam, kendi açtığın şikayette sunucu üzerinden yasaklanan bir birliğin örneğini vermen ve şikayetinde bizim için "mizah" olarak paylaştığımız ve kendi aramızda makara geçtiğimiz Temmuz ayında olan araba videosunu mix olarak paylaşman bana biraz garip geldi, OOC Kin demek istemiyorum çünkü bunun kendi aramızda geçtiğimiz bir makara için bize kinleneceğinizi düşünmek istemedim.
Chatloga bakınca bir çatışma olduğunu görebilyiorsunuz demekki çatışma kısmındada discord üzerinden görüşülmüş konuşulmuş,ne kadar mix yapmadık desenizde videoda seslerden anlaşılabiliyor
Ki yine dediğiniz gibi chatlog kullanılıyor, neden kullanılıyor? Çünkü discord üzerinden sesli konuşarak info/taktik vermek yerine IC konuşuyoruz ki birisi şikayet açarsa elimizde kanıtımız olsun, bunu sık sık yapıyoruz ve şikayetlere böyle savunma yapıyoruz. O videodaki tek amaç verilen tepkilerin komikliği ve aramızda izledikçe gülmemiz. IC rol yapılıyor ve siz de bunu chatlogu okuyarak görmüşsünüz.
Kasparov ile ilgili videoda da yine mizah amacı ile yapılmış bir video, kışkırtıcı içerik olsaydı
Buna da o zaman kışkırtıca içerik demeliyiz, ne de olsa karşı taraftan izin alınmadan paylaşılıyor.. üstelik isimler de diğer videolarda olduğu gibi sansürlenmemiş.
Söyleyeceklerim bu kadar, şikayete elimden geldiği kadar savunma yapacaktım ama en mantıklı bu kadar savunabildim, şikayet biraz mantık çerçevesi dışında gibi geldi. Eskileri tekrar bugün konuşuyoruz ve şikayet açılıyor. Bu zamana kadar duran videolar ve kimse rahatsız olmuyordu ama siz nedense oldunuz.