Konu: Polislerin devriye esnasında sesli iletişim uygulaması kullanmaları  (Okunma sayısı 480 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 15.10.2020 14:21
Desteklemiyorum. Bana kalırsa herkes arasında IC şekilde konuşurken polislerin OOC şekilde haberleşmesi OOC bir üstünlük sağlayacaktır. Bu işin biraz cilvesi de bu  zaten. Bu arada ben nadiren polislerin tek devriyeye çıktığını görüyorum. Yani biri sürerken öbürü bilgi sağlayabilir. Zaten üstte arkadaşların da belirttiği üzere GPS sistemi bulunuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 15.10.2020 14:43
Departman içinden birisi olarak desteklemiyorum, kolaylık sağlayabilir evet ama bana kalırsa OOC samimiyet rolü öldürür, her türlü o teamspeakde geyik muhabbeti, kahkahalar vb şeyler döneceği için oraya girdikten sonra ic rolleri zorlaştıracağını düşünüyorum. Telsizden update vermek başlarda çok zor gelse bile sonradan alışıyoruz, pek bir sorun çıkmıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 15.10.2020 15:09
Yazılan şeylerin çoğu insanlar tarafından düzeltilmesi gereken şeyler aslında. İnsanlar davranışlarını düzeltemeyişleri / başkalarını sesleri yüzünden aşağılamamalarını / metagame ya da mixing yapmamalarını sağlayarak daha gerçekçi bir roleplay ortamı yaratmak yerine sistemi direk getirmemeyi seçiyor. Biraz üzücü, kolaya kaçılıyor gibime geldi ama yorum yapanların çoğu da polis. Diyecek pek bir şey yok. İnsanlar abuse edecek diye, kötü faydalanacak diye bu kadar yararlı ve iş kolaylaştıran bir sistemin asla gelmeyecek olması çok üzücü. 'TÜRK' serverlarını örnek vererek asla başaramayacağız tarzında söylemlerde bulunmanız da çok üzücü. Örneğini verdiğim serverda 9 yılı aşkın süre oynadım, açıkça söyleyebilirim ki Vice RP şu anda örneğini verdiğim sunucunun asla erişemediği bir rol ortamına sahip. Kendinizi ve sunucunun oyuncularını küçümsemenize, başaramayacağını söylemenize anlam veremedim. Herkes için hayırlı olsun.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
TQD, ba2handro,
Tepki yok
Tepki yok