Öncelikle selamlar, Harry White adlı karakter hood bölgeme gelip, sistemsel üstünde olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip bıçaklama rolü gerçekleştirdi. Bıçakladıktan sonra, tepki olarak direkt olarak onu orada vurdum. Ardından aracın altında bug'a girdi ve sürüklendi, onu bulamadık.
HOOD ONAYI, HOOD ONAYLI BİRLİK KURALLARI;
4. Hood onaylı bölgelerde FEAR-RP yapılması zorunludur. FEAR-RP yapmamayı seçtiğiniz zaman CK olmayı göze almanız gerekmektedir.
12-) YASAKLANMIŞ ROLLER;
Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
Yasaklanmış rollerde de belirtildiği üzere, bu roller tamamen yasak. Arkadaş sistemsel üstünde olmayan bıçak ile beni bıçaklamaya çalışıyor.
Arkadaşa PM üzerinden yazdığımda ise "Biliyorum, CK olmayı göze alarak geldim." yazıyor.
Kanıtlar;
Açıklama: /do kanalından ölmüştür yazma sebebim ise kurallar gereği, hood bölgesinde üstünlüğümüz olduğu için FEAR-RP yapmayan, saldıran kişiler direkt olarak CK olur yazıyor. Ben de kurala göre oynadım. Savunmam bu kadar yetkili kararı bekliyorum, iyi forumlar dilerim.