Konu: [02.10.2020 - Gerard Mavraj] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2020 22:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @namludakimermi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ronald Marcus

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile çatışıyoruz. Vuruluyorlar, yaralıya düşüyorlar. Bölgede sayıca üstün olmamıza rağmen şahıs hiçbir şey yokmuş gibi kalktıktan sonra aracına binip gazlıyor.  Diğer vurulan arkadaşı role uyum sağlıyor. Kendisi kaçırılmamak için kural ihlali yapıyor. Her şey açık ve net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 02.10.2020 22:30 BatuhanC »

#1 - 02.10.2020 22:30
Gayet güzel bir şekilde yaralı rolüme uydum ben, daha sonrasında Ronald Marcus ile yoldayken onu IC bir şekilde kandırdım, arabadan indi ve bende sürücü koltuğuna geçip gazladım. Çok fazla ileri gitmedim zaten, yaya kaçtım sonrasını keşke oranında ss'ini atsaydı.

#2 - 02.10.2020 22:31
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs yaralıyken araca binip gazlıyıp gidiyor.

#3 - 02.10.2020 22:34
18:41'de vuruluyorsun, 18:48'de kandırarak kaçtığını söylüyorsun. Ne ara yaraların iyileşti? Yedi dakika içerisinde yaraların mı iyileşti? Böyle bir şey mi var? Vurulup adam kandırıp hiçbir şey yokmuş gibi aracına atlayıp gazlamak?

#4 - 03.10.2020 15:28
Selamlar.

Şikayette hiçbir şey yapmama rağmen ısrarla, ekran görüntüsüne kanıtlar kısmında benim fotoğrafım var.  İsmim bile gizlenmemiş, lütfen oyun olduğunu unutmayıp birbirimizi kışkırtmaya yönelik hareketler yapmayalım.

#5 - 03.10.2020 15:32
Kimsenin kimseyi kışkırtmaya çalıştığı yok. Olayı yanlış anlıyorsun arkadaşım, ortada bir ihlal var. Vurulduktan daha on dakika geçmeden yaralı rolüne uyum sağlamayıp hiçbir şey yokmuş gibi araca binip kaçamazsın.

#6 - 03.10.2020 15:34
Etiket yemişim, kısa bir yazı gelecek. Gerard Mavraj karakterine dün gece bir şikayet açtım. Kendi arkadaşının haksız olduğunu kendi yazdığın yazıda belirttiğin iyi oldu. Çatışma esnasında karakterlerinizi vuruyoruz. Gerard ve Cihad vurulmuş bir halde El Corona'da yatıyor. Seni araca aldık, kendin de yazmışsın. Karakterinin yaralı olduğunu söyleyip kaçma rolünü gerçekleştiremedim demişsin. Arkadaşın Gerard Mavraj hiçbir şekilde yaralı rolüne uyum sağlamadı. Hiçbir şey yokmuş gibi, CS:GO oynarmış gibi yakınında duran motoru açık bir araca atlayıp gazladı.  Arada sadece yedi dakika var, kaçma rolünü yapması imkansız. Sen role uyum sağlıyorsan, arkadaşın da sağlamalı.

Daha önce kurduğun forum hesaplarında oynadığın karakterler ile bize bir düşmanlık beslemiştiniz. Bunu hatırlatmakta fayda var. Oyunu sadece bizim ile ters düşmek için mi oynuyorsunuz? Kasparov'un ilk başlarında arkadaşların ile beraber kendi karakterin de CK olmuştu. Her defasında NC attıktan sonra, saçma sapan mantığa sığmayan roller gerçekleştirip bize sıkmaya geliyorsunuz. Tek amacınız DM.
Bir diğer şikayet yine sizin ile alakalı, etiket yediğimden dolayı ufak bir yazı bıraktım. Şikayet ile alakası var, incelenebilir. Arkadaşın yaralı rolüne uyum sağlıyor, sen sağlamıyorsun. Kendi ağzı ile bir diğer şikayette bunu dile getirmiş.

Ek olarak; bize karşı yaptığınız tüm düşmanlık rollerini OOC arkadaş olduğunuz için yapıyorsunuz. IC'de mantıklı hiçbir rol göremiyorum.
« Son Düzenleme: 03.10.2020 15:38 BatuhanC »

#7 - 03.10.2020 15:40
Kimsenin kimseyi kışkırtmaya çalıştığı yok. Olayı yanlış anlıyorsun arkadaşım, ortada bir ihlal var. Vurulduktan daha on dakika geçmeden yaralı rolüne uyum sağlamayıp hiçbir şey yokmuş gibi araca binip kaçamazsın.
Yanlış anlıyorsun, ben araca binip kaçmadım. Ben sizinle beraber role devam ettim lakin bu şikayette hiçbir ihlalim olmamasına rağmen benim "ekran görüntüm" var, bunu belirtmeye çalışıyorum.

#8 - 03.10.2020 15:42
Yanlış anlıyorsun, ben araca binip kaçmadım. Ben sizinle beraber role devam ettim lakin bu şikayette hiçbir ihlalim olmamasına rağmen benim "ekran görüntüm" var, bunu belirtmeye çalışıyorum.
Şikayetin senin ile bir alakası yok, düzgün okumamışsın. Sen yaralı rolüne uyum sağlarken arkadaşın Gerard Mavraj role uyum sağlamıyor.

#9 - 05.10.2020 04:17
18:41 Shotgun ile vurulma saatiniz.
18:48 de kaçma saatiniz.

Karakteriniz bu kadar rahat davranamaz. Bir karakter yönetiyorsunuz, robot değil. Shotgun ile yakın mesafeden vurulan birine göre 8-10 dakikada bu dediklerinizi gerçekleştiremezsiniz. Tabancayla uzvullarınızdan vurulsaydınız belki. Bu durumda PowerGame kuralı kapsamında işlem göreceksiniz. Durumu tekrarlamayın, rol izni verin. Sadece kendinizin değil, herkesin zevk almasını sağlayın.