Öncelikle Selamlar adım geçtiği için bende konuşmak isterim.Şimdi Gerard Mavraj, David Broja mekanımıza gelip bize sıkmaları gerçekten hoş değil ve bu adamlar Gerard 6 seviye bunda bi sorun yok ama David 4 seviye bize ateş açıyor ve sivil olmasına rağmen kural ihlali yapıyorlar sivil biri bir birliğe ateş açamaz kusura bakmayın da burda kimse eşek değil herkesin silahı var bizde sıkardık ama bizim politikamız sıkmak değil güzel rol çevirmek lütfen böyle insanların bizim oyunumuzu kirletmesine izin vermeceyeği den Vice yönetiminden eminim iyi forumlar dilerim herkese iyi roller.
Sizinle zaten sorunum yoktu dostum, birliğinizdeki 3 tane adam bana sıktı, gelip vurdum. Sende onların yanındaydın, bana bedeli ağır olacak gibi sözler kullandın. Tehdit ettin, yumruk vurmaya başladın.
Attığım kanıtlara iyice detaylıca bakılmasını istiyorum adminlerden, adamların attığı ve benim attığım tarihlere detaylıca bakın.
TOM BLİND arkadaşın onlardan olduğunu belli etmesi ve bizi tehdit edişi, benim ona seninle işim yok dememe rağmen: