Konu: Gerard Mavraj - Cihad Tevzade - David Broja [02.10.2020 - Çoklu İhlal]  (Okunma sayısı 604 defa)

#0 - 02.10.2020 19:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerard Mavraj @namludakimermi - David Broja @DAY1 - Cihad Tevzade @sucmakinesi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Wheeler Birliğinden @ElnombreLatino, @Sentez - Hermena Birliği Lideri @Recoltt, @Collins - Blackside Pier Racers Birliği @OpreuS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  02.10.2020 - 19:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

İLLEGAL BİRLİK/KARAKTER KURALLARI;
2- Birliği olmayan karakterler hiç bir savaşa katılamaz.
9.) 5 level altı hiçbir karakter diğer birliklere karşı illegal rollere girişemez, savaşa dahil olamaz. Yalnızca DM amaçlı kayıt olan/karakter açan hesaplar birliklerinin de kapatılmasına neden olabilir.

NC attıktan 24 saat sonra çatışmaya katılmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar Gerard karakteri Gustavo(Cihad Tevzade'nin önceki karakteri) ve David Broja karakterleri dün akşam birlik üyelerimizden Manuel Pashian ve Milos isimli karakterlere sıkmıştı ben de daha sonra Gustavo karakterine ateş açmıştım, @Recoltt Gustavo karakterini CK edince olayın bittiğünü düşündüm ASGH bölgesinde AFK kalmıştım (Güvenli Bölge) Gerard_Mavraj, Cihad_Tevzade isimli karakterler gelip ateş açtılar, hiçbir şekilde ihlal yapmayıp role devam ettim. Alt Tabda işim vardı(oyunumun kasmasından anlamışsınızdır) kişiler bana ateş edince sürekli-roleplay kuralına uyup kaçmayı denedim, başaramadım. Vurulunca arkadaşların forum hesaplarını kontrol ettim çoğunun birliği yok Gerard karakteri daha önce sunucudan yasaklanmıştı forum hesabı @Conspirator yine aynı sebepten. Arkadaşlardan kesinlikle şikayetçiyim, Vice Roleplay sunucusundaki tek amacı 5 level kasıp (kasmayıp) sunucuda rol yapan insanların rol zevkini bozmak olduğunu düşünüyorum.
Wheeler birliğini şahit eklememdeki sebep şu, şikayette bulunan isimler daha önce Wheeler birliğine ateş etmişti, Wheeler birliğinin rollerini baltaladılar ve @Sentez ona şikayet oluşturmuştu. Arkadaşlar'ın sunucudaki tek amacının çatışma olduğunu düşünerek yasaklanmalarını talep ediyorum, çoklu ihlal. SIRF ERMENİ DİYE BİRLİKTEKİ MİLOS KARAKTERİNE BİLE ATEŞ EDİYORLAR..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - @namludakimermi 'nin sunucudaki çoğu kişiye ateş ettiğinin kanıtı (kendi videosu);

Bana atılan DM - Güvenli Bölge İhlalı

Birlikte Milos Kapilani karakterine sırf Ermeni diye ateş ettiklerinin kanıtı;

NC attıktan 24 saat sonra Cihad Tevzade karakteri çatışmaya katılıyor.
Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 02.10.2020 20:17 Replika »

#1 - 02.10.2020 19:55
Daha önceki yasaklamalar farklı hesaplarda kalan farklı durumlardır. Her fırsatta insanlara bunu hatırlatarak yetkili tag'ını ise bunu belirtmek amaçlı etiketleyerek kullanmayın, etiketi ve hatalı ifadeyi silerek düzeltme yapmanız beklenecek o sürece kadar konu incelenmeyecek.

#2 - 02.10.2020 20:08
Öncelikle şunu belirteyim, boş yere şikayet açmışsın. Bugün de gelip siz bana sıktınız, ve vuruldum. Aramızda bir düşmanlık var IC olarak, sen bunu OOC'e döküyorsun, adminler youtubeden videoyu silmemi isterlerse silerim, Videomda 30. saniyeye bakılırsa, bizim çatışmamızın arasına girip Gustavo'ya sıkmaya başlıyorsun, Gustavo benim müttefikim, bende onu koruyorum, burada bir ihlal yok, gelip sıkan sensin vuruluncada DM diyip şikayette ağlıyorsun, sıkmayacaksın o zaman kimseye. Boyundan büyük işlere kalkışmayacaksın kardeşim kaldıramıyorsan.

Gelelim arkadaşın bize DM'ci dediğine, evet.
BUGÜN ARKADAŞ VURULDUKTAN SONRA KASPAROV ÜYELERİ BİZE NEDEN SIKIYOR PEKİ? MADEM DM?

Videoda 30. saniye izlenirse ilk sıkan kişinin Bared olduğu görülebilir, husumetimiz orada başlıyor, kaçıyorsun. Bugünde yarım kalan işimizi tamamlıyoruz ve daha sonrasında sen gidip arkadaşlarına söylüyorsun arkadaşlarında bizi vuruyor, ihlal aramaktan vazgeç artık, madem dmci olduğumuzu düşünüyorsun bize gelip sıkmayacaksın.

#3 - 02.10.2020 20:08
Birlik lideri olarak politikamız asla dm çatışma değildir. Olsaydı bu kişi hooda geldiginde afedersiniz tabiri caizse delik deşik olurdu. Kişi hakkında o sıra orada olan @Sentez ve @velorr @Jilet  savunmaları yapabilir. Lütfen karşılıklı üslup çerçevesinde kışkırtma ve kalp kırıcı savunmalar olmaması kaydıyla savunmalar yapılsın.

Dipnot: Rodeo, Wheeler birliği hoodun da kim var kim yok indirmiş eline sağlık. Keşke iki taraf zevk alarak birşeyler yapsaydı. Durduk yere vurulmak hoş olmayabiliyor bazen. (rol dahilinde olmayanlar adına)
« Son Düzenleme: 02.10.2020 20:14 ElnombreLatino »

#4 - 02.10.2020 20:10
Spoiler: GösterGizle
Öncelikle şunu belirteyim, boş yere şikayet açmışsın. Bugün de gelip siz bana sıktınız, ve vuruldum. Aramızda bir düşmanlık var IC olarak, sen bunu OOC'e döküyorsun, adminler youtubeden videoyu silmemi isterlerse silerim, Videomda 30. saniyeye bakılırsa, bizim çatışmamızın arasına girip Gustavo'ya sıkmaya başlıyorsun, Gustavo benim müttefikim, bende onu koruyorum, burada bir ihlal yok, gelip sıkan sensin vuruluncada DM diyip şikayette ağlıyorsun, sıkmayacaksın o zaman kimseye. Boyundan büyük işlere kalkışmayacaksın kardeşim kaldıramıyorsan.

BUGÜN ARKADAŞ VURULDUKTAN SONRA KASPAROV ÜYELERİ BİZE NEDEN SIKIYOR PEKİ? MADEM DM?

Videoda 30. saniye izlenirse ilk sıkan kişinin Bared olduğu görülebilir, husumetimiz orada başlıyor, kaçıyorsun. Bugünde yarım kalan işimizi tamamlıyoruz ve daha sonrasında sen gidip arkadaşlarına söylüyorsun arkadaşlarında bizi vuruyor, ihlal aramaktan vazgeç artık, madem dmci olduğumuzu düşünüyorsun bize gelip sıkmayacaksın.

Alton Walker karakterinin sana sıktığından haberim yok, ben sana sıkmadım. Dün Gustavo karakterine sıkarken sen olduğunu bile görmedim, bugün ben çatışma olacağını bilsem yanımda silahımı gezdirirdim ama gezdirmedim. Ortada o kadar ihlal var sadece bana değil Wheeler birliğine ya da Hermana birliğine de ateş ettin, onların savunmasını neden yapmıyorsun

Hata aradığım yok, ortada ihlal var açtım şikayetimi.

#5 - 02.10.2020 20:13
Spoiler: GösterGizle

Alton Walker karakterinin sana sıktığından haberim yok, ben sana sıkmadım. Dün Gustavo karakterine sıkarken sen olduğunu bile görmedim, bugün ben çatışma olacağını bilsem yanımda silahımı gezdirirdim ama gezdirmedim. Ortada o kadar ihlal var sadece bana değil Wheeler birliğine ya da Hermana birliğine de ateş ettin, onların savunmasını neden yapmıyorsun

Hata aradığım yok, ortada ihlal var açtım şikayetimi.
Gustavo benim silah arkadaşım kardeşim, ona sıkman demek bana sıkmak demek, ona sıkarsan bende arkadaşımı korurum.
Wheeler ve Hermana'ya gelecek olursak, onlarla ıc husumetimiz var hatta hermana'nın birlik lideri beni ic dan araştırmaya başlamış rollerini yapıyor bile, wheeler birliğiyle de ıc husumetliyim.
BUNLARDA KANIT:
https://www.upload.ee/image/12326613/sa-mp-182.png
https://www.upload.ee/image/12326627/sa-mp-186.png
https://www.upload.ee/image/12326629/sa-mp-189.png

#6 - 02.10.2020 20:16
SS'lerin neyi anlattığını anlamıyorum dostum, birliğin yok ateş ediyorsun oyuna girdiğinde sadece çatışıp çıkıyorsun. Kendi cümlende anlatıyorsun "silah arkadaşım", neden sadece silahlı rol yapıyorsun?

#7 - 02.10.2020 20:17
SS'lerin neyi anlattığını anlamıyorum dostum, birliğin yok ateş ediyorsun oyuna girdiğinde sadece çatışıp çıkıyorsun. Kendi cümlende anlatıyorsun "silah arkadaşım", neden sadece silahlı rol yapıyorsun?
Kardeşim sen kıt mısın? Beyin eksikliğin varsa eğer tanıdığım psikologlar çok, hem benim IC silah arkadaşıma sıkıyorsun hem de ben vuruncada bana laf ediyorsun. Çok kaptırma kendini bu kadar.

#8 - 02.10.2020 20:18
Gereken savunmamı yaptım, bu zamana kadar kimseye ilk kez sıkmadım. Attığım ss ve videolara bakarsak hepsinin nefsi-müdafa olduğu görülebilir. Savunmam bu kadar.

#9 - 02.10.2020 20:19
Kardeşim sen kıt mısın? Beyin eksikliğin varsa eğer tanıdığım psikologlar çok, hem benim IC silah arkadaşıma sıkıyorsun hem de ben vuruncada bana laf ediyorsun. Çok kaptırma kendini bu kadar.

Bu ne toksikliktir? Oyun oynuyoruz mafyacılık değil. Toksiklikten tekrardan ban yemeni yönetimden talep ediyorum.