Attığın sondan bir önceki SS de 19:49 da seni aracıma atmışım o zaman neden benim götürdüğüm yerde yanımda bağlı bir şekilde durmak yerine 20:12 de PD ni orada tek başınasın? ben seni araçtan indirmedim kendin indin role uymadın ve gittin seni bıraktığıma dair ss in varsa atabilirsin bu da role uymayıp bağlı olmana rağmen araçtan indiğinin kanıtıdır teşekkürler.
Sadece aracın içine bindirip ağzıma bant koydun, ellerim ve ayaklarım serbest şekildeydi. Emote verip araçtan indim, kaçtım ve bir eve sığındım. Evin içinde polisi aradım. Herhangi bir şekilde Sürekli RP ihlali gerçekleştirmedim, başından sonuna rolün akmasına yardımcı oldum.
Arkadaş role uymadığımın kanıtı varsa yasaklanmayı kabul ediyorum demiş, uymadığını kanıtladığıma göre kişi yasaklanırsa sevinirim.(Kişi can barını doldurmadığını iddaa etmekte fakat aynı ss lerde can barının dolduğu görülebilir bu da ayrı bir komik ama ben bu an ki doldurmasından bahsetmedim öncesinde idlewoodda yapmıştı sorun değil log kontrolü yapılabilir.)
Can barım ise rol bitiminde, rol alanından uzaklaştıktan sonra bu hali aldı. Yani rolün aktığı sıralar asla girip canımı doldurmadım, olduğu kadarıyla devam ettim. Rol bitti ve taraflar dağıldı, bölgeden epey uzaklaştım ve can barımı haliyle doldurdum. Jimmy's bara girip can barımı 0.01 hp dahi doldurmadan çıktım. Söylediğimin arkasındayım dostum, problem yok. Söylediklerimin dışında bir hareket sergilediysem yasaklanmayı kabul ettiğimi dile getiriyorum zaten. Daha fazla uzatmanın anlamı yok, mevzu kısır döngüye giriyor. Bekleyelim yönetici kararı gelsin.