Konu: [27.9.2020] Felix Miller & Tim Blind NonRP, DM  (Okunma sayısı 295 defa)

#0 - 27.09.2020 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tom Blind & Felix Miller @Jilet @asir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Marko_Ferro olaya şahittir.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NonRP - DM - Emotesiz saldırma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood otopark içine girdiğim sıra arkamdan Sanchez üstünde 2 kişi geliyordu. Ben ne olduğunu anlamadan inip beni çağırdılar, şüphelenip geri adım attım ve kovalamaya başladılar. Felix Miller baseball ile kovalarken vuruyordu, Tim Blind ise aynı şekilde koştuğu sıra vurmaya devam ediyorlardı. Bana vururken veya baseball'ı Sanchez'den çıkarırken herhangi bir şekilde emote vermediler. Şehir eşkıyası gibi maskeleri takıp motor üzerinde geziyorlardı, şehir göbeğinde maskeli koştur koştur beni kovalayıp saldırdılar. Kişilerle daha önce herhangi bir şekilde role dahil olmadım, diyaloğumuz kesinlikle yoktur. Bu rolü rol bitiminde neden yaptıklarını sorduğumda ise, "arkadaşıma katil demişsin" gibi bir cevap aldım. Uzatmayarak ihlali şikayete taşıdım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rol bitimine kadar herhangi bir şekilde rolü durdurmadım, aktığı sürece eşlik ettim. Teşekkürler, iyi forumlar.

#1 - 28.09.2020 00:30
Şu şekilde korumamı yapıyım Social üzerinden başlayan bir kindir üstelik kendisini araca bindirdiğimizde atlayıp kaçtı giden araçtan onu bir yana bıraktım kaçma durumunda elimde zaten sopa görünüyor emot atmama gerek yok koşar diyerek emot umu verdim ayriyeten kaçan birine vurmak için emot veriyor olsam adil bi rp olmaz onu kovaladık ve kendisi güvenli bölgeye kaçtı rolden kurtulmak için güvenli bölgeye kaçılamaz.

#2 - 28.09.2020 00:31
Ve kaç kere arkasından vurmama ramen ve bir kere düşmesine ramen kalkıp geri koşmaya başladı.

#3 - 28.09.2020 00:40
Şu şekilde korumamı yapıyım Social üzerinden başlayan bir kindir üstelik kendisini araca bindirdiğimizde atlayıp kaçtı giden araçtan onu bir yana bıraktım kaçma durumunda elimde zaten sopa görünüyor emot atmama gerek yok koşar diyerek emot umu verdim ayriyeten kaçan birine vurmak için emot veriyor olsam adil bi rp olmaz onu kovaladık ve kendisi güvenli bölgeye kaçtı rolden kurtulmak için güvenli bölgeye kaçılamaz.
  Sanchez ile 2 kişi maskeli, baseball ile geliyorsunuz. Saldırıyorsunuz gayet rahat şekilde, emote kullanımı asla yok. Ek olarak güvenli bölgeye kaçmadım, sizinle role girmemek için elimden geleni yaptım sadece. Ekran görüntülerim kanıt niteliğinde yer alıyor zaten, ek bir savunma yapmayacağım yönetici isteyene kadar. İyi forumlar, yetkili kararı.

#4 - 28.09.2020 17:11
Felix Miller bana rolde gelip birisinin ona laf söylediğini dedi ve yardım istedi. Sonra kişiyi buluyoruz ben konuşmak için sesleniyorum ve bir anda kaçmaya başlıyor, Madem daha önce hiçbir role girmedin sana seslenen herkesten koşarak kaçmaya mı başlıyorsun? O kaçınca bizde kovalamaya başlıyoruz bir süre sonra idlewoodda birliğimizin mekanına giriyor ve canını doldurup çıkıyor.
Sonra çıkınca bende emote mi vererek saldırmaya başlıyorum ve yere yatırıyorum elini kolunu bantlıyorum araca atıyorum bantlamama rağmen bağırıyor ve araçtan inip kaçıyor ve kendisin olmayan bir eve girip polisi arıyor.
Bende oradan uzaklaşıyorum maskemi çıkartıyorum Yüzümde maske olmasına ve çıkartmama rağmen kişi beni bulup bir anda arkamdan emotesiz saldırıyor. Karakterimi nerden tanıdın?
Arkadaş sanırım seslenen herkesten koşarak kaçmaya başlıyor komik şikayet önce RP ye uymayı öğrenebilirsin.

#5 - 28.09.2020 23:10
Felix Miller bana rolde gelip birisinin ona laf söylediğini dedi ve yardım istedi. Sonra kişiyi buluyoruz ben konuşmak için sesleniyorum ve bir anda kaçmaya başlıyor, Madem daha önce hiçbir role girmedin sana seslenen herkesten koşarak kaçmaya mı başlıyorsun? O kaçınca bizde kovalamaya başlıyoruz bir süre sonra idlewoodda birliğimizin mekanına giriyor ve canını doldurup çıkıyor.
Sonra çıkınca bende emote mi vererek saldırmaya başlıyorum ve yere yatırıyorum elini kolunu bantlıyorum araca atıyorum bantlamama rağmen bağırıyor ve araçtan inip kaçıyor ve kendisin olmayan bir eve girip polisi arıyor.
Bende oradan uzaklaşıyorum maskemi çıkartıyorum Yüzümde maske olmasına ve çıkartmama rağmen kişi beni bulup bir anda arkamdan emotesiz saldırıyor. Karakterimi nerden tanıdın?
Arkadaş sanırım seslenen herkesten koşarak kaçmaya başlıyor komik şikayet önce RP ye uymayı öğrenebilirsin.
Herhangi bir mekana girip can barımı doldurduysam, role uymayıp kesinti sağladıysam yasaklanmayı kabul ediyorum. Kanıtlarımı sundum, yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 28.09.2020 23:53
Attığın sondan bir önceki SS de 19:49 da seni aracıma atmışım o zaman neden benim götürdüğüm yerde yanımda bağlı bir şekilde durmak yerine 20:12 de PD ni orada tek başınasın? ben seni araçtan indirmedim kendin indin role uymadın ve gittin seni bıraktığıma dair ss in varsa atabilirsin bu da role uymayıp bağlı olmana rağmen araçtan indiğinin kanıtıdır teşekkürler. Arkadaş role uymadığımın kanıtı varsa yasaklanmayı kabul ediyorum demiş, uymadığını kanıtladığıma göre kişi yasaklanırsa sevinirim.(Kişi can barını doldurmadığını iddaa etmekte fakat aynı ss lerde can barının dolduğu görülebilir bu da ayrı bir komik ama ben bu an ki doldurmasından bahsetmedim öncesinde idlewoodda yapmıştı sorun değil log kontrolü yapılabilir.)

#7 - 29.09.2020 00:29
Attığın sondan bir önceki SS de 19:49 da seni aracıma atmışım o zaman neden benim götürdüğüm yerde yanımda bağlı bir şekilde durmak yerine 20:12 de PD ni orada tek başınasın? ben seni araçtan indirmedim kendin indin role uymadın ve gittin seni bıraktığıma dair ss in varsa atabilirsin bu da role uymayıp bağlı olmana rağmen araçtan indiğinin kanıtıdır teşekkürler.
Sadece aracın içine bindirip ağzıma bant koydun, ellerim ve ayaklarım serbest şekildeydi. Emote verip araçtan indim, kaçtım ve bir eve sığındım. Evin içinde polisi aradım. Herhangi bir şekilde Sürekli RP ihlali gerçekleştirmedim, başından sonuna rolün akmasına yardımcı oldum.

Arkadaş role uymadığımın kanıtı varsa yasaklanmayı kabul ediyorum demiş, uymadığını kanıtladığıma göre kişi yasaklanırsa sevinirim.(Kişi can barını doldurmadığını iddaa etmekte fakat aynı ss lerde can barının dolduğu görülebilir bu da ayrı bir komik ama ben bu an ki doldurmasından bahsetmedim öncesinde idlewoodda yapmıştı sorun değil log kontrolü yapılabilir.)
Can barım ise rol bitiminde, rol alanından uzaklaştıktan sonra bu hali aldı. Yani rolün aktığı sıralar asla girip canımı doldurmadım, olduğu kadarıyla devam ettim. Rol bitti ve taraflar dağıldı, bölgeden epey uzaklaştım ve can barımı haliyle doldurdum. Jimmy's bara girip can barımı 0.01 hp dahi doldurmadan çıktım. Söylediğimin arkasındayım dostum, problem yok. Söylediklerimin dışında bir hareket sergilediysem yasaklanmayı kabul ettiğimi dile getiriyorum zaten. Daha fazla uzatmanın anlamı yok, mevzu kısır döngüye giriyor. Bekleyelim yönetici kararı gelsin.

#8 - 29.09.2020 00:49
Dediğim gibi log kontrolü yapılabilir daha fazla savunma yapmama gerek yok admin kararı.

#9 - 29.09.2020 04:35
Bu rolün yapılmasının nedenini "Social üzerinden başlayan bir kindir" şeklinde açıklamışsınız. Bunu ekran kanıtlarınızla destekleyin lütfen, bekliyor olacağım.