Konu: Bobby Depp, Berto Fedelia Retarted-RP, Türkçe Terim, Seksüellik  (Okunma sayısı 535 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2020 05:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby_Depp @qwert1466 , Berto_Fedelia @Berto_Fedelia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Achelia_Molina, Rashid_Dovanisian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2020 03:55 Ve Geniş Zaman

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz ve tecavüz rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Retarted-RP, Türkçe Terim, Yanlış Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Normal şekilde balıkçıda balık tutuyorduk, kişiler gelip rol zevkimizi bozmaya çalıştı. Öncelikle ilk başta görmezden geldik fakat kişilerin yaptığı rollerin pekte anlamı olmadığı çok açık ekran görüntülerinde mevcut. Balık tutulan bir yerde bağırarak cinsel organ görmedim diye bağırması yaptığı rolün sapıklık olduğunu kanıtlar. Balık tutulan yerde IC olarak fazla kişi olmadığından cinsel birliktelik istiyorum kim bana verir tarzı söylemlerde bulunuyor, sapıklık rollerinin devamı bitmiyor. Kürt diyor rolün yasak olup olmadığı hakkında fikrim yok. Rahatsız olduğumuzu belli ettiğimiz halde kişiler bu rollerin devamını getiriyor. Türk Trakyalı konuşma tarzında yazdıklarını ekran görüntülerinde görebilirsiniz. Bobby_Depp karakterinin attığı emoteyi ekran görüntüsünde görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişilerin rol bilgisi yetersiz olduğu çok açık ortada, kişilerin öncelikle ceza almalarını yetkililer ve kişiler kabul ederse rol desteği almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 27.09.2020 05:07 hyperionx »

#1 - 27.09.2020 05:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.09.2020 05:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 29.09.2020 04:52
@qwert1466, @Berto_Fedelia, savunmalarınızı bekliyorum.

#4 - 29.09.2020 15:19
Kendiniz kürt olarak rol yapıyordunuz isterseniz kanıt atabilirim.Diğer sslerde ise bir kural ihlali görmüyorum şahısa karşı bi' tacizimiz bulunmuyor.

#5 - 29.09.2020 15:25
Ayriyetten türk rolü ile alakası yok sunucuda doğum yeri Türkiye olarak seçiliyor doğum yeri Türkiye'den olan birinden öğrendim o kelimeleri.

#6 - 29.09.2020 15:31
Bu olayda ismi geçen kişiler bize kendilerini kürt olarak tanıttılar ve Rashid_Dovanisian denen sahış bana Orospu Evladı diyor "Evlad" kelimesi türkçe bir terimdir 335 saat oyun süresi olan bir kişi bana bu kelimeyi kullanıyorsa demek ki bende türkçe kelime kullanabilirim diye düşünmüştüm yalnış olduğunu araştırdım.
Cinsellik konusuna gelirse ben hiçbir şekilde tecavüz rolüne girmedim karşı tarafa soru yönlendiriyorum eğer kabul ederse kabul etmediği için tecavüz rolünede girmedim benim savunmam bu kadar eğer bir hatam varsa cezamı bekliyorum.

#7 - 29.09.2020 15:40
Öncelikle kişiler OOC arkadaş bildiğim kadarı ile rolsel olarak şakalaşıyor olabilirler, kanıtları atarsanız sevinirim. Diğer ekran görüntülerinde taciz değil (Seksüellik) dedim farkındaysan tabi bunu anlayabiliyor musun? "Ananın, am, milli olmadım, kızan" gibi kelimeler Türkçe kelimeler değil asla merak etme lütfen. Herhangi bir ihlal görmüyorum demişsiniz. Retarted-RP yönünden değerlendirirsek orası akşamları kalabalık bir yer IC olarak kimse yok diye oyun kafasında davranıyorsunuz. Sunucuda Türk rolleri yasak ve siz Türkiye olarak seçildiğini iddia ediyorsunuz mükemmel cidden.

Tarafımızca daha fazla savunma gelmicektir, yetkili kararı bekliyoruz.

İyi Forumlar.

#8 - 29.09.2020 16:04
Orospu evladı diyorsunuz evladı da bir türkçe terim o zaman.

#9 - 29.09.2020 16:15
Diyen kişi savunmasını yaparsa sevinirim, benim kendi yazdıklarım ilgilendirir, Retarted-RP yapıp sonra ihlal bulunmamaktadır demek komik biraz.