Cidden anlam vermeye çalışıyorum Türk trakyalı rolüne giriyorlar verdikleri emoteleri harika sanıyorlar, yaptığın rollerin amacının olmaması ihlalide değerlendirilmesini istiyorum. Balıkçı gibi geceleri insanların başını dinlemek için geldiği yerde IC olarak fazla bir kişi olmadığından /s komutu ile Seksüellik ile hakkında bağırarak konuşmak zaten rolsel olarak yanlış. Amerika Florida eyaletinde rolü yapıyoruz, kadınların cinsel organını sekiz yıldır görmedim diye bağıramassın bu basit bir gerçek diyebilirim. Eğer dersen diyebilirim reel ortamda ufak bir youtube videosunu hazırlamanı istiyorum, dolu bir sahile gidin ve bağırın bakalım insanların tepkisi neler oluyor görelim, sonrada "benimle cinsel ilişkiye giricek var mı?" Diye bağırın isterseniz bakalım insanlar sana hoş görülü yaklaşıyor mu? Basit mantıkta arkadaşın oyun kafasında oynadığını ortaya koyuyor. PG yönünden değerlendirelebilir mi emin değilim fakat, değerlendirilmesini genede istiyorum. Bakalım arkadaşın ekran görüntülerim var diyip kanıtlarım dedikten sonra ekran görüntüleleri silinmiş vs. yalan durumundan değerlendirilmesini istiyorum.
İyi Forumlar.