Konu: Bobby Depp, Berto Fedelia Retarted-RP, Türkçe Terim, Seksüellik  (Okunma sayısı 537 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.09.2020 16:54
Orospu evladı diyorsunuz evladı da bir türkçe terim o zaman.
Gecenin dördünde east  beach balıkçıda arkadaşım ile "klasik" bir şekilde konuşurken sizden "Kürt" kelimesi geldi, benim orospu evladı dediğimden sonra mı türkçe terim olduğunu düşündünüz? sadece komik... Her neyse, gecenin dördünde "Orospu evladı" dediğim için mi türkçe terim kullandınız? gerekli kanıtlardan bahsediyorsun atabilirsin. Kimse ile tartışma kafasında değilim, rolden sonra yaptıklarınızı pm üzerinden anlattım ve "OOC Kes" "Bak dalgana" diye cevap alıyorsam kusura bakmayın ama benden en iyi şeyi beklemeyin.

#11 - 30.09.2020 04:24
Dediğim ss'i çekmemişim maalesef bulamadım ama loglardan bakılır ise kişilerin ilk başta bir birlerine kürt dediği ondan sonra bizimde onlara kürt dediğimiz anlaşılabilir.Eğer ki kürt kelimesi kural ihlali ise loglara bakılıp ilk onların söylediği tespit edildikten sonra kişilere ceza verilir ise seviniriz.

#12 - 30.09.2020 12:02
Cidden anlam vermeye çalışıyorum Türk trakyalı rolüne giriyorlar verdikleri emoteleri harika sanıyorlar, yaptığın rollerin amacının olmaması ihlalide değerlendirilmesini istiyorum. Balıkçı gibi geceleri insanların başını dinlemek için geldiği yerde IC olarak fazla bir kişi olmadığından /s komutu ile Seksüellik ile hakkında bağırarak konuşmak zaten rolsel olarak yanlış. Amerika Florida eyaletinde rolü yapıyoruz, kadınların cinsel organını sekiz yıldır görmedim diye bağıramassın bu basit bir gerçek diyebilirim. Eğer dersen diyebilirim reel ortamda ufak bir youtube videosunu hazırlamanı istiyorum, dolu bir sahile gidin ve bağırın bakalım insanların tepkisi neler oluyor görelim, sonrada "benimle cinsel ilişkiye giricek var mı?" Diye bağırın isterseniz bakalım insanlar sana hoş görülü yaklaşıyor mu? Basit mantıkta arkadaşın oyun kafasında oynadığını ortaya koyuyor. PG yönünden değerlendirelebilir mi emin değilim fakat, değerlendirilmesini genede istiyorum. Bakalım arkadaşın ekran görüntülerim var diyip kanıtlarım dedikten sonra ekran görüntüleleri silinmiş vs. yalan durumundan değerlendirilmesini istiyorum.

İyi Forumlar.

#13 - 30.09.2020 14:40
Türk trakyalı rolüne giriyolar diyorsun kendiniz ilk baş kendinize kürt olarak hitap ediyorsunuz bizim orada cinsel olarak bağırmamız sizi ilgilendirmez ayriyyetten sen bu kafayla çok gitmessin buda benden sana bi tavsiye.

#14 - 30.09.2020 16:06
Öncelikle bakın size bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum ama halen anlamama yolunda ilerliyorsunuz. İlk iddianız Türkiye doğum yeri seçiliyor dediniz bu teziniz eridi ondan sonra kişi sizin söylediğiniz iddia yönünde yaşadıklarını söyledi. Benim "kürt" kelimesini kullandığıma karşı iddia ve kanıtınız varsa şikayete ekleyebilirsiniz. Yaptığın rolün gram amacı yok. Cinsel olarak real hayatta bağıramassın bu bir oyun fakat oyun kafasında oynadığını bu kadar belli ediyorsun. Keşke biraz Türkçe biliyor olsanızda azıcık, anlaşabiliriz diye düşünüyorum fakat anlaşmaya gitmeyeceğim. Retarted-RP, Türkçe Terim, Hatalı Emote, Seksüellik İhllallerinden kişilerin ceza almasını istiyorum. O zaman harika rol hatalarının kanıtlarına geliyorum.

Sinirli olarak çeviriliyor hiç bir şekilde ingilizce karşılığı yok Türkçe terim.

Annenin olarak çeviriliyor, Türkçe terim.

Açıklamaya bile gerek yok.

Karşılığı yok, Türkçe Terim.

Ve verilen harika /do kanalını chat olarak kullanılan ihlal.

Yaptığınız ihlallerin hepsini kanıtlı olarak gösterdim. Ve kişinin OOC üslup olarak düzgün olmadığı gayet belirlidir ceza almasını talep ediyorum. Ben ve tarafımca daha fazla cevap gelmicektir.

İyi Forumlar.
« Son Düzenleme: 30.09.2020 16:08 hyperionx »

#15 - 30.09.2020 16:27
Kürt dediğinin kanıtlarına bakılabilir.Ayriyetten sunucuya yeni başlamışız her yeni başlayan oyuncuya tutumun böyle olursa iyi bi izlenim bırakmassın.

#16 - 30.09.2020 16:37
Evet, dediğimin kanıtlarına bakılsın eğer demediysem kişinin OOC yalandan ceza almasını istiyorum. Rashid karakterinin sahibi cevap verebilir kişiyle ic yada OOC bağlantım yok "kürt" kelimesini kullanamam samimiyetim yok. Yeni başlamış olabilirsiniz forumdaki şikayetleri okursunuz en basitinden sunucunun kurallarını okursunuz ve role play videoları izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Rol yaptığım belirli kişiler var o kişiler dışına çıkmıyorum genel olarak, iyi bir izlenim bırakmak elbet isterim fakat ihlal yapan bir kişiye karşı iyi bir izlenim bırakmak pekte umrumda değil.

Keyifli Forumlar.

#17 - 02.10.2020 22:41
@Heavenly, @Thorin  6 gündür şikayet aktif, şikayete herhangi bir şekilde cevap gelmemektedir ilgilenip gerekli incelemeleri ve cezaları verip kapatır mısınız?
« Son Düzenleme: 03.10.2020 00:45 hyperionx »

#18 - 03.10.2020 12:11
Oyuna yeni başlayan kişilere böyle davranmanız gerçekten üzücü..

#19 - 03.10.2020 18:58
İlk öncelikle bir kaç bir şey söylemek istiyorum, gelip bana OOC yalan söylemeseydiniz veya ileti yolu ile bana iletişim kursaydınız şu an konu kilitlenebilirdi fakat, ceza alcağınızı biliyorsunuz ve yalan söyleyerek karşınızdaki kişininde bir şey yapmadığı halde ceza almasını sağlamak şahsen kendi karakterime pek yakıştıramıyorum. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

İyi Forumlar.