güzel fikirler aşağı yukarı katılıyorum. hapishane interior'ının düzelmesi ve gardiyan faction'ının gelmesi hapishane içinde afk kalmak yerine rol yapmayı tetikleyecek en elzem iki husus. derli toplu bir interior kişinin rol isteğini artırdığı gibi, otoriter bir yapı ise karakterlerin çoğu şeyi gizli kapaklı yapmasını sağlayacak buna ek olarak taraflar arası sürtüşmeyi gerçekçi bir boyuta çekecektir. bunun yanında sürelerin artırılması ilk iki değişiklik olmadıkça daha uzun afk bırakılan süre anlamına gelecek, bana sorarsanız çok bir değişim yapmayacaktır. ilk iki düzenlemenin yanında sürelerin artırılması ise illegal rollerin en üst seviyede yapılacağı kaliteli bir rol ortamı sağlayacaktır.
üstte kıymetli dostlarımın yazdıkları benim de kendi yorumlarımı kattıklarıma ek olarak söylemek istediğim başka bir konu ise, değişikliklerin yapılması durumunda hapishane için yöneticiler tarafından birkaç onaylı senaryo oluşumu açılması (aryan brotherhood, rol miami'de gerçekleştiği için netas, siyahi olarak da politik bir grup olan black guerilla family) hapishane işleyişini kesinlikle doğru etkileyecektir diye düşünüyorum. halihazırdaki senaryo oluşumunun aksine bu oluşumlara oyuncuların da girmesine, hatta bunun alt karakterlerle yapılmasına olanak verilirse role play kalitesinin olumlu yönde uçlarda olacağı bir ortamın önü açılacaktır.