Konu: $CAVENGER$  (Okunma sayısı 2017 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 13.09.2020 15:11
Hikaye ve tanıtım geliştirilebilir, çok yönden eksik duruyor.
Yorum atmak için yorum atmayın, 4 gün önce IC kurulmuş bir birliğin hikayesi ne kadar gelişebilir? Napalım 98ere dayatıp gazetelere 2015 de manşet olup Vice Cityde Tanrı rpsi mi yapalım? LuLlLlLllL

Daha ikinci sayfanızda başka birliklere sallayarak bir başarı elde edemezsiniz. Yeri gelir olumlu eleştiri yapılır, yeri gelir olumsuz eleştiri yapılır. Bunları kaldıracak bünyeniz yoksa ağlayarak tanıtımı kilitleyebilirsiniz.

P'hahahah aynen kankam ağlıyoruz boş eleştiriye kapalıyız yallah hadi tanıtımına, çocuk hikayesine de değineyim. Aynen dostum tamamen çocuk hikayesi 0dan bir oluşum kurmak, sürekli güçlü bir yere dayanmalı tarihçemiz değil mi? Böyle 88lerde 98lerde Tanrı katında olmalıyız ki gerçek ERKEEKKKKKK gibi tanıtım yazabilelim ama maalesef biz çocuğuz, çocuk hikayesi yazıyoruz. :D Oyun için insanları ağlatabileceğine  falan inanmışsın, insan neyse karşısında onu görür kankam oyun için kuduracak, ağlayacak kadar maalesef asosyal değilim sana da tavsiye ederim. 

Spoiler: GösterGizle

Neden bu kadar kışkırtıcı bir dille konuşuyorsun? adam eleştiride bulunmuş sadece.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 13.09.2020 15:21
Neyse arkadaşlar verdiğim sözden dolayı ağzımı daha fazla açmıyorum, yorumlarımı da kaldırdım. Birlik sahibi oraya discordunu yazmış eksik ve yanlış gördüğünüz şeyleri bildirebilirsiniz, hatta yorum da atabilirsiniz. Tanıtım altına artık sadece ss atacağım, olumlu olumsuz eleştirilere yanıt vermeyeceğim, arkadaşlar haklı ben eleştiri kaldıramıyorum. Altının ne kadar dolu ya da boş olmasının önemi yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 13.09.2020 15:59
Arkadaşlar, eksik olan kısımları bana bildirirseniz konuşabiliriz. Emin olun kimse oturup ağlayacak adam değil burada. Arkadaşın da dediği gibi, daha 3-5 gün önce kurulan IC bir örgütün  ne kadar detaya sahip olmasını bekliyorsunuz, anlamıyorum. Güzelce kuruluş hikayesini yazdık, amaçlarından ve ne tür işlerle uğraştıklarını özetledik. Son olarak da OOC bilgilendirme ekleyerek diğer insanlara ne tür roller yapacağımızı, işleyişimizi, alımların nasıl olacağını anlattık. Yazılan şeye çocuk hikayesi demek, ne diyim abi okay yani. Çok öyle atışmak istemiyorum ama hakikaten arkadaşın dediği gibi burada 1950'lerde açılan bir oluşum yok. Yoksa biz de bilirdik sağını solunu SCAVENGERS! yazılı saçma sapan gökkuşağı gibi parlayan görseller koymayı. Bu oluşumun bir motor kulübü gibi sitesi olamaz, uzun süredir bulunan köklenmiş bir mafya ailesi gibi gazetelerde haberi olamaz. Açıkçası diğer tanıtımlara baktığımda sadece iki üç tane parlayan birliğin ismini temsil eden görseller, çok kısa, kimsenin okumadığı bir yazı görüyorum. Biz burada güzelce kuruluş hikayesini anlatmışız, görsellerle desteklemişiz olayları. Bu birliğin  bir rehberi de tam olarak olamaz aslında ama sonradan ekleyebiliriz. Buraya bir Chart eklemek de şimdilik imkansız çünkü daha polisler tarafından tanınacak kadar iş yapmış bir örgüt değil. Artık bu konuda herhangi bir yorum atmayacağım, herkes rolüne  baksın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 13.09.2020 16:14
hikayeyi okudum, anladığım kadarıyla öyle çok büyük yerlere gelme, ağır mafya rolüne kapılma hedefiniz yok, absürt gelen şey hani iki kadın karakterin örgütlenip çeteleşmeye çalışması bana kalırsa biraz mantık dışı. hikaye geliştirilebilir birlik hikayesinden çok karakter hikayesi gibi olmuş, tanıdığım iki insan, ikisininde rolleri çok başarılı önyargıyı kırıp başarılar dilemek düşer.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 13.09.2020 16:23
hikayeyi okudum, anladığım kadarıyla öyle çok büyük yerlere gelme, ağır mafya rolüne kapılma hedefiniz yok, absürt gelen şey hani iki kadın karakterin örgütlenip çeteleşmeye çalışması bana kalırsa biraz mantık dışı. hikaye geliştirilebilir birlik hikayesinden çok karakter hikayesi gibi olmuş, tanıdığım iki insan, ikisininde rolleri çok başarılı önyargıyı kırıp başarılar dilemek düşer.
Değerli yorumun için teşekkür ederim, birlik hikayesi roller ilerledikçe gelişecek bundan yana kuşkun olmasın. Aslında olay elimizde olmayan sebeplerden dolayı 2 kadına düştü, yoksa erkek karakterler de vardı tabii ki. Fakat dediğine şöyle bir cevapta verebilirim, sana çeteleşmiş ve güçlenmiş bilinen/bilinmeyen bir sürü kadın örgüt kurucusu olduğunu söyleyebilirim. En basit örneği hanım ağa (guniz akkuş) ve biz öyle büyük bir çete ya da örgüt olmayı da planlamıyoruz, kendi çevresinde para kazanmayı hedefleyen para kazanmanın yollarını öğrenmiş iki kız karakteri yönetiyoruz, Lara'nın yaşadıkları da organize suç çetesi kurmaya itecek kadar büyük şeyler.  Karakter tanıtımını okursan(ız) anlayacaksınızdır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 13.09.2020 16:33
Serverda herkes alfa rolü yapınca böyle şeylerle karşılaşmak olağan. Güçsüz bir topluluk kurup ona göre tanıtım hazırlamak, ona göre rol yapmak insanların zoruna gidiyor. Ben Lara değilim, OOC bir hayatım var. Lara karakterinin yaptığı şeyleri her ne kadar ben yönetsem de "Lara olsa ne yapardı?" gibi düşünerek rol yapan biriyim. Adeta "NEDEN ALFA DEĞİLSİNİZ, BİRAZ GÜÇLÜ OLUN, HABERLERDE MANŞETLERİNİZ OLSUN" gibi bir tavır alıyoruz. Ne diyim abi, burada rol yapıyoruz. Rol serverındayız ve rol yapıyoruz. 250 sayfalık oluşum tanıtımına sahip bir oluşumun R20'si olunca OOC bir başarınız olmuyor. Herkes üstüne düşen rolü yapıyor ve en iyi şekilde canlandırmaya çalışıyor. Biraz olsun farklı konseptlere dahi erişememiş, bir şeyler deneyememiş insanlara karşı biraz sert çıkışmış olabilir arkadaşım. Olur öyle şeyler. Hiç kimse rolde güçlü davranmak zorunda değil. Hayatın her kısmında ezik, bir şeyi başaramamış insanlar var. Bunun rolünü yapınca kötü rol, kötü tanıtım yapmış olmuyoruz. Sadece bunu açıklamak istedim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 13.09.2020 17:54
Geliştirilebilir, kötü tanıtım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 13.09.2020 17:55
Tanıtıma baktım, geliştirilirse güzel olabilir.
« Son Düzenleme: 13.09.2020 18:01 Downtown »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 13.09.2020 18:01
Birlik yöneticilerine gereken uyarı yapıldı, konu tekrar aktif.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 14.09.2020 18:23
Daha sakin bir şekilde devam, başarılar  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok