Arkadaşlar, eksik olan kısımları bana bildirirseniz konuşabiliriz. Emin olun kimse oturup ağlayacak adam değil burada. Arkadaşın da dediği gibi, daha 3-5 gün önce kurulan IC bir örgütün ne kadar detaya sahip olmasını bekliyorsunuz, anlamıyorum. Güzelce kuruluş hikayesini yazdık, amaçlarından ve ne tür işlerle uğraştıklarını özetledik. Son olarak da OOC bilgilendirme ekleyerek diğer insanlara ne tür roller yapacağımızı, işleyişimizi, alımların nasıl olacağını anlattık. Yazılan şeye çocuk hikayesi demek, ne diyim abi okay yani. Çok öyle atışmak istemiyorum ama hakikaten arkadaşın dediği gibi burada 1950'lerde açılan bir oluşum yok. Yoksa biz de bilirdik sağını solunu SCAVENGERS! yazılı saçma sapan gökkuşağı gibi parlayan görseller koymayı. Bu oluşumun bir motor kulübü gibi sitesi olamaz, uzun süredir bulunan köklenmiş bir mafya ailesi gibi gazetelerde haberi olamaz. Açıkçası diğer tanıtımlara baktığımda sadece iki üç tane parlayan birliğin ismini temsil eden görseller, çok kısa, kimsenin okumadığı bir yazı görüyorum. Biz burada güzelce kuruluş hikayesini anlatmışız, görsellerle desteklemişiz olayları. Bu birliğin bir rehberi de tam olarak olamaz aslında ama sonradan ekleyebiliriz. Buraya bir Chart eklemek de şimdilik imkansız çünkü daha polisler tarafından tanınacak kadar iş yapmış bir örgüt değil. Artık bu konuda herhangi bir yorum atmayacağım, herkes rolüne baksın.