Konu: İllegal birliklerin polisi bazı durumlarda arayabilmesi  (Okunma sayısı 631 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2020 23:59
Selam,

İllegal roller için bazen polisi aramamız gerekiyor, gerçek bir olaydan örnek vereceğim.

İki gece kulübü saat 11'de açılacak, bir tanesini polis ihbarı ile sabote edip açılmasını engellemek istiyoruz ve yalan bir ihbar vereceğiz. Fakat bu güzel role rağmen illegal olduğumuz için polisi aramaktan mahrum bırakılıyoruz. Ortada kesinlikle OOC bir ceza olmamalı, buna OOC bir ceza vermek yerine, sahte ihbar veren kişinin tespiti ve cezasının IC olarak verilmesi, mantıken daha uygun bir durum.

İllegal birliklerin polisin yanına saklanması veya, polisin olduğu yerde takılmasından bahsetmiyorum sadece ihbar konusunda bir değişikliğe gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.
de de yaşanabilecek bu tip olaylar için İllegal birliklere illegal eylemler yapmak için bu tarz fırsatlar verilirse, hem gerçekçi bir rol ortamı sağlanır, hem de PD ve İllegal taraf için şahane roller çıkabilir.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.09.2020 23:59
Böyle ince eleyip sık dokuduğumuz, saatlerce planını yaptığımız bu güzel rolden ilk OOC cezamı yemek açıkçası oyuna olan hevesimi kırdı. Kalabalık bir oluşumuz ve oluşumun yüksek rütbelilerinden biri olarak oluşumuma rol çıkarmayı kendime borç biliyorum. Illegal bir karakterim var, polisi arayıp sığınma gibi bir durum yok. Benim o kuraldan anladığım buydu, yönetici arkadaşlarla iletişime geçtiğimizde; bana,illegal bir karakterin illegal bir ihbar vermesinin yasak olduğunu söylediler. Kurallarda bu yazıyorsayapacak bir şey yok, OOC ceza aldım diye kinlenecek bir kişiliğe sahip değilim. Umarım açılan AR-GE kabul olur.

Yaptığımız rollerin sslerini bırakıyorum buraya, okumak isteyen varsa bakabilir.

« Son Düzenleme: 06.09.2020 00:55 echo »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.09.2020 00:03
desteek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.09.2020 00:10
Tek taraflı bakmamak gerek. Her iki tarafta emek veriyor; (radyo yayınları, normal reklamlar) vb. vb. işin içinde bu kadar para dönüyor ve sonrasında bir oluşum kendi mekânının daha fazla dolması için gelip oradaki ortamı sabote ediyor/bozmaya çalışıyor. Bu açık ve net; Etkinlik Baltalamaktır. Böyle bir şeye asla izin verilmemeli. O mekânın sahibinide düşünmek gerek. Satın almak, dekor parası, DJ, barmen/barmaid bunların hepsi ayrı dert. Bazı mekân sahipleri, daha fazla dolması için yüksek ödüllü yarışmalar dahi düzenliyor. Bunun hiçbir şekilde bozulmaması/sabote edilmemesi gerek. IC olarak anlaşıp, saatleri değiştirmek varken o ortamı bozmak doğru bir seçim olmayacaktır.

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.09.2020 00:10
Tek taraflı bakmamak gerek. Her iki tarafta emek veriyor; (radyo yayınları, normal reklamlar) vb. vb. işin içinde bu kadar para dönüyor ve sonrasında bir oluşum kendi mekânının daha fazla dolması için gelip oradaki ortamı sabote ediyor/bozmaya çalışıyor. Bu açık ve net; Etkinlik Baltalamaktır. Böyle bir şeye asla izin verilmemeli. O mekânın sahibinide düşünmek gerek. Satın almak, dekor parası, DJ, barmen/barmaid bunların hepsi ayrı dert. Bazı mekân sahipleri, daha fazla dolması için yüksek ödüllü yarışmalar dahi düzenliyor. Bunun hiçbir şekilde bozulmaması/sabote edilmemesi gerek. IC olarak anlaşıp, saatleri değiştirmek varken o ortamı bozmak doğru bir seçim olmayacaktır.

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 06.09.2020 00:12

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 06.09.2020 00:13

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 06.09.2020 00:13
Suyu çıkacağı için;

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 06.09.2020 00:14
Siz arayana kadar birine para verip aratsanız ya? Dolaylı yoldan bunu yapmış olmaz mısınız sanki?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 06.09.2020 00:14

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok