Merhaba. Arkadaşlarım ile şikayeti tam olarak incelediğimizde baştan bir savunma oluşturma kararı aldık, bana yardımcı oldular, hileler hakkında detaylı bilgi verdiler, ona göre iki ayrı savunma videosu hazırladık.
Video da bana mermi tutturduğun yok zaten 1 kere tutmuş o sa 6. saniye de yediğim stun o da senin yediğin stundaki animle bir değil benim yediğim stun silahı başka yere tutup anında nişan alan stun bunun videosunu da bırakacağım aimbot dediğin şey de ateş gelince Danny'nin ordan geldiğini sanıyorum dönüyorum görünce arkamı dönüyorum sağtık basılı halde hızlıca arkanı dönmek zor değil merminin çapraz gelmesi de pompalının mermisi geniş bir alana saçma ile yayıldığı için senin hafif soluna sıksam bile sana denk gelmesi yüksek ihtimal ve karakter crossun solunda tam crosshairin ateş ettiği noktaya bakmaz soluna doğru bakar bunu bilmeyen de sampı bıraksın video farkındaysanda sen tam baktığım yerin sağındasın bu da demek oluyor ki hafif soluna sıkıyorum saçma dağıldığı için sana denk gelmesi çok normal merminin elimde pompalı değil deagle olsa yüksek ihtimal vuramazdım Arkadaşlarım ile bu konuyu tartıştık bir süre hile olmadığımın onlarda farkında nasıl savunma yapacağımı bilmediğim ve kendimi anlatamadığım için arkadaşlarımdan yardım istedim ve hile olmadığımı kanıtlayan bu video ve savunmada çok yardımcı oldular onlara da burdan teşekkür ediyorum.
zaten bundan sonra mermi bile tutturamamışsın neyin stunından bahsediyorsun mermi yemedim stun mı yiyeceğim Charlesin mermi tutturma şeyini atmışsın ama senin videon bu Charles'in değil ki şöyle bir şeyde var senin videonda sadece 1 kere mermi tutturuyor Charles o da stun yiyorum zaten.
6 ve 7. saniyeyi şikayeti inceleyen yönetici dikkatle durdurarak 0.25 hızda izlerse stun yediğimi görecektir zaten ve SS lerde de belli yediğim.
Şimdi attığım SS'lere savunma için arkadaşımla hazırladığım videoya dikkatli bakın Videoda En son yediğim STUN daki anime dikkatli bakın yandan görünüşünü düşünün arkadaşın videosundaki ile aynı duruyorum silahım havada antistun olsa neden yiyeyim bu Stunu? video ile gerekli şekilde açıkladım daha antistun denebileceğini düşünmüyorum yediğim stunun aynısını video ile gösterdim.
Şimdi Aimbot dediğiniz şeye gelirsek ben orada önce arkadaşımı çekiyorum aimbot olmadığını kanıtlıyor kişi etrafıma sıkarak sonra aynı olayı canlandırıyoruz gördüğünüz gibi şikayet videosu ile aynı dış görünüş sonrasında ben yapıyorum aynı hareketi. Bu hareketin ben tam olarak böyle yapıldığından haberim yoktu arkadaşım daha şimdi öğretti açıkcası şikayet videosunda yapmışım ve farkında olmadan yaptığım bir durum yapılabilir olduğunu arkadaşım ile kanıtladık arkasında bende yaptım göstermek için her hangi bir aimbot söz konusu değil.