Konu: [05.09.20 - Alfonso Snowden]Hile kullanımı  (Okunma sayısı 891 defa)

#0 - 05.09.2020 02:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alfonso Snowden @akaGrower

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charles Grannell @Ulfric

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:05.09.2020 00.59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: -

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Charles'in hasarlarında görüldüğü gibi beş kez vurulmuş, videoda da beş kez vurduğu gözüküyor Alfonso'nun. Üstüne üstlük bana attığı üç mermiyi de sokuyor. Boşa mermisi gitmiyor yani.

Öncelikle Charles karakteri arabanın arkasındayken 0.03'te arabaya ateş ediyor. Tam da Charles'in arabanın arkasında olduğu hizaya.

Bana gelince zaten ilk vuruşundaki anormalliği anlaması çokta güç değil. İlk baktığınızda bir yere doğru koştururken aniden geriye aim almış olabilir diye düşünebilirsiniz ama olay burada farklı. İlk olarak Danny Wheeler karakterinin yürüdüğü yere doğru aimini tutuyor, sonradan bana dönüyor karakter. Direkt döndüğü anda da ateş ediyor. O tarafa tüfeğini tutup bana döndürüp aynı saniyede de ateşlemesi oldukça garip. İkinci ve üçüncü vuruşta da dikkat ederseniz tüfeği bana doğru tutmuyor, mermiler bana sekiyor. Bu özellikle 0.16'daki vuruşta oldukça belli. Video 0.50'de, siz de 0.50 veya 0.25'e alıp bi bakın. Mermi adeta çapraz geliyor ki böyle bir şey imkansız. Tüfeği nereye tutarsanız oraya doğru çıkacaktır saçmalar. Bana bakmadığı, tüfeğin bana doğru tutulmadığı ortada zaten. Aimbot var.

Antistun da var, benden hit yemesine rağmen Charles'e sıkmaya devam ediyor. Buda bir ikinci parti yazılım. O da 0.06'da gözüküyor.

Arkadaş yorumlarda saçmalardan çok bahsetti, etrafıma sıkmış olabileceğini söyledi ama gözünden kaçmış. Vuruşların o kadar iyi olduğunu farkında, aim kullandığını biliyor. Bunu toparlamak için söyledi bunu eminim. Ama dikkat ederseniz sıktığı tüm mermiler aynı yere kafamla göğsüm arasına geliyor. Dönerek sıktığında da, diğer iki vuruşunda da. Bariz aimbot.

İnceleyen yönetici benim yavaşlattığım kısımları 2x'le izleyebilirse sevinirim, normal oyun hızında dönüşünün ne kadar absürt olduğunu çok iyi anlarsınız.

Yasaklanmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 07.09.2020 12:25 Emrann »

#1 - 05.09.2020 02:50
dalgınlığıma gelmiş, konuyu taşıyabilirsek sevinirim. @balvenie

#2 - 05.09.2020 03:11
Taşındı.

#3 - 05.09.2020 03:25
Açıkcası gülünç bir durum, buralara kadar gelmişim, o kadar emeğim var hile açıp size saldırmak gerçekten gülünç bir durum. Böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığım için nasıl bir savunma yapacağımı net olarak kestiremiyorum. Fakat savunmamı farklı bir dm sunucunda video çekerek size açıklayabilirim. Anormal gözüken tek şey hızlı bir şekilde dönüp sana sıkmam, bunun açıklamasını da video ile yapacağım.

Not: Orda Aim Danny'e kaymıyor, dikkatli bir şekilde bakarsanız yere bakarak dönüyorum. Aim Danny'in üzerinden geçip gidiyor. Gelse bile Aim'in Danny'de sabitlenip kalması gerekir, kurtarmak için aimi bırakmam gerekiyor sanırım. Bu da bana epey zaman kaybettirir, fakat ben size direkt dönüyorum. Sadece ani refleks ile çok hızlı dönüyorum bu kadar.
« Son Düzenleme: 05.09.2020 03:31 akaGrower »

elv

*
v2 Oyuncusu
#4 - 05.09.2020 03:53
Açıkcası gülünç bir durum, buralara kadar gelmişim, o kadar emeğim var hile açıp size saldırmak gerçekten gülünç bir durum. Böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığım için nasıl bir savunma yapacağımı net olarak kestiremiyorum. Fakat savunmamı farklı bir dm sunucunda video çekerek size açıklayabilirim. Anormal gözüken tek şey hızlı bir şekilde dönüp sana sıkmam, bunun açıklamasını da video ile yapacağım.

Not: Orda Aim Danny'e kaymıyor, dikkatli bir şekilde bakarsanız yere bakarak dönüyorum. Aim Danny'in üzerinden geçip gidiyor. Gelse bile Aim'in Danny'de sabitlenip kalması gerekir, kurtarmak için aimi bırakmam gerekiyor sanırım. Bu da bana epey zaman kaybettirir, fakat ben size direkt dönüyorum. Sadece ani refleks ile çok hızlı dönüyorum bu kadar.
Bu olayda refleks gerektiren bir şey yok farkındaysan. Sen orada kendin dönmüyorsun, hile döndürüyor. Aniden dönmenin iki seçeneği vardır, birincisi; Sol tık, sağ tık yardımıyla, ikincisi; aimbot yardımıyla :) Videoda da göründüğü gibi; Patrick'e arkan dönük ve silahı yere tutuyorsun, yani sağ tıka basılı duruyorsun orada bu da demek oluyor ki, sol tık sağ tık yapmıyorsun. Bariz aimbot döndürüyor seni. İstersen senin için bir video daha çekebiliriz ve o dönüşün hilesiz olmayacağını kanıtlayabilirim, ister misin?

#5 - 05.09.2020 03:57

Hile açıp bize saldırman gülünç durum, haklısın.
Anormal gözüken tek şey hızla bana dönüp sıkman değil, anormal gözüken bir sürü şey var.
8 mermide 8 yapman, arabanın arkasından bile Charles karakterinin hizasına sıkman, videoda 0.03'te bu belli oluyor.
Seni vurmama rağmen stun yememen ki bu antistun kullandığını gösteriyor.
0.16'daki vuruşun, gifini atacağım. Hala savunma yapıyorsun, bildiğin bir şeyi sana anlatmıyorum. Gifi atacaksam yönetici görsün diye, emin ol.

Video ile açıklamana gerek yok, ortada bi video var zaten. Ayrıca aimin Danny'e sabitlendiğini, kurtarmak için aimi bırakman gerektiğini ve bunun sana epey zaman kaybettireceğini biliyorsun. Bu da gözümden kaçmadı.

Aim Danny'e kayıyor demedim farkettiysen, videoyu üç tane ad'ciye izlettim. İlk olarak aynı vuruşları yapabileceklerini söylediler, sonra onlara senin crosshairinin ilk olarak Danny'e baktığını söyledim. Sen bana direkt olarak sağ tık almadın, sağ tıkı Danny'e doğru alıp bana döndün. Videoda gözüküyor zaten. Aniden dönüp bana ateş edip üstüne sıktığın iki kurşunu da tutturman, neyse neden açıklama yapıyorum ki. Hile olduğunu biliyorsun. Kabul etmemişsin, şimdi çıkıp haklısın hileymişim mi diyeceksin.

#6 - 05.09.2020 03:59

gözünü seviyim kanka, son vuruşta da tüfeğin bana doğru akıyor adeta. birbirimizi kandırmayalım, he diyip geçelim karar bekleyelim.

#7 - 05.09.2020 04:01
antistun konusuna da açıklık getirirsen sevinirim, yapabileceğin bir savunma varsa yaparsan senin için daha iyi olur.

#8 - 05.09.2020 04:14
Savunmam hala bitmedi, gecenin bu saatinde sizlere aynı olayı movie sunucunda çekip atacağım. İki farklı bakış açısından.

antistun dediğin hileyi ilk defa sende duyuyorum, o kadar bilgili değilim maalesef. Ne olduğunu araştırıp sana bunun için gerekirse ayrı savunma yapacağım.

#9 - 05.09.2020 04:28
bak kanka. 0.10'da karakterin sağa doğru koşarken aniden danny'e doğru aim alıyorsun, crosshair açıyorsun. (o direkt aim animasyonu yani, yürümeyle öyle dönemezsin aim alıp dönmüşsün belli)

oraya bi süre, kısa bi süre tabi, aimi tutup duruyorsun. sonra birden ışık hızında dönüyorsun. sen ekranı bize doğru tutup bize direkt dönmüyorsun, bizim tam zıttımıza aim alıp aim animasyonuna girdikten sonra bize dönüyorsun. bunu da aimbot dediğimiz yardımcı yapıyor.(bizce) anlayabildin mi beni?

bizim çoktan kavrayabildğimiz olayı bize gelip videoyla anlatmana gerek yok, aynı şeyleri tekrardan söyleyeceğiz

bu senin dönüşünün gifi
« Son Düzenleme: 05.09.2020 04:31 Emrann »