Eveeet, gelelim asıl savunmaya. Savunma yapmamam konusunda çok ısrar ettiniz, anlamış değilim o yüzden bu savunmam son olacak, bundan sonraki yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim. Savunma biraz geç oldu, Camtasia 8 biraz sıkıntı çıkarttı
@feller kardeşim sağ olsun yardım etti, burdan ona teşekkür ediyorum. Neyse konuya dönelim.
Şimdi aşağıya bırakacağım videoyu en az şikayet videosu kadar incelemenizi tavsiye ederim. Bir anda dönmemin sebebi, hareket etmeden sağ click bas çek yaptığım için mauseyi ne tarafa tutarsam hızlı bir şekilde o tarafa dönüyor, bu birçok roleplay sunucularında aim olarak gözükse de değil, bunun kanıtı videoda var. Videonun son saniyelerine bakarsanız sürekli sağ sol hızlı bir şekilde dönerek ateş ediyorum, bunuda üstte belirttiğim gibi sağ click bas çek yaparak yapıyorum. Yönetim söylediğim yönetemi deneyebilir, böylelikle neden o şekilde hızlı döndüğümü görürsünüz. Videoda testi biraz uzak mesafe tuttum, ona rağmen tutturuyorum, uzak mesafe olmasına rağmen. Bir de Patrick kardeşimizin attığı videoya bakın, mesafe çok kısa mermileri tutturamasam bile pompalı silahın saçmaları illaki denk geliyor, neden hasar aldığına bu kadar şaşırıyor anlamış değilim.
stun antisi'ne gelecek olursak, hile hakkında hiç bir bilgim yoktu, biraz araştırdım ve Emrann'ın açıklamasından sonra tam olarak anladım. Sizin attığınız video'da tam yanıma gelirken, çatıştığım kişinin bana attığı hitte ben geri tepiyorum, bunu fark edebilirsiniz, isterseniz orayı kırpıp size atabilirim, hatta atıyorum; 06. saniyeyi yavaşlatıp inceleyin. Madem öyle bir hilem var neden orda geri tepiyorum? Muhtemelen siz yan taraftan sıktığınız için geri tepme olayı olmadı.
Bunları söylemek hiç tarzım değil fakat buna mecbur kalmak beni üzüyor. Daha önce supportluk yapmış birisi olarak, bu kadar seviyeye ulaşmış olmak, bunca mal varlığı yapmak. Ben bunları hile açıp bir çırpıda heba etmek için yapmadım. Çatışma konusunda biraz profosyonel olduğum için orda sadece sağ click olayını kullandım. Sizler de bunu istediğiniz sunucuda deneyebilirsiniz. Aimden bile daha hızlı dönmenizi sağlıyor. Dediğim gibi döndüğüm anda mesafe yakın olduğu için mermileri tutturdum, o da pompalı sayesinde başka bir silah olsa muhtemelen tutturamazdım. Aim olsam zaten orda Danny'e kilitlenirdim ve çıkamazdım. Üstelik arkam dönükken, görüşümde olmayan birisine aimim nasıl kilitlenebilir?
Şimdiden herkes hakkını helal etsin, ne olur ne olmaz ban falan yeriz. Son savunmamdır.
Emrann, senin dublorün olarak
@Cezzard 'ı kullandım affet.