Konu: [05.09.20 - Alfonso Snowden]Hile kullanımı  (Okunma sayısı 915 defa)

#10 - 05.09.2020 04:30
antistun dediğin hileyi ilk defa sende duyuyorum, o kadar bilgili değilim maalesef. Ne olduğunu araştırıp sana bunun için gerekirse ayrı savunma yapacağım.

"stun antisi" buda oldukça açik
« Son Düzenleme: 05.09.2020 04:33 Emrann »

#11 - 05.09.2020 05:24
Eveeet, gelelim asıl savunmaya. Savunma yapmamam konusunda çok ısrar ettiniz, anlamış değilim o yüzden bu savunmam son olacak, bundan sonraki yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim. Savunma biraz geç oldu, Camtasia 8 biraz sıkıntı çıkarttı @feller kardeşim sağ olsun yardım etti, burdan ona teşekkür ediyorum. Neyse konuya dönelim.

Şimdi aşağıya bırakacağım videoyu en az şikayet videosu kadar incelemenizi tavsiye ederim. Bir anda dönmemin sebebi, hareket etmeden sağ click bas çek yaptığım için mauseyi ne tarafa tutarsam hızlı bir şekilde o tarafa dönüyor, bu birçok roleplay sunucularında aim olarak gözükse de değil, bunun kanıtı videoda var. Videonun son saniyelerine bakarsanız sürekli sağ sol hızlı bir şekilde dönerek ateş ediyorum, bunuda üstte belirttiğim gibi sağ click bas çek yaparak yapıyorum. Yönetim söylediğim yönetemi deneyebilir, böylelikle neden o şekilde hızlı döndüğümü görürsünüz. Videoda testi biraz uzak mesafe tuttum, ona rağmen tutturuyorum, uzak mesafe olmasına rağmen. Bir de Patrick kardeşimizin attığı videoya bakın, mesafe çok kısa mermileri tutturamasam bile pompalı silahın saçmaları illaki denk geliyor, neden hasar aldığına bu kadar şaşırıyor anlamış değilim.

stun antisi'ne gelecek olursak, hile hakkında hiç bir bilgim yoktu, biraz araştırdım ve Emrann'ın açıklamasından sonra tam olarak anladım. Sizin attığınız video'da tam yanıma gelirken, çatıştığım kişinin bana attığı hitte ben geri tepiyorum, bunu fark edebilirsiniz, isterseniz orayı kırpıp size atabilirim, hatta atıyorum; 06. saniyeyi yavaşlatıp inceleyin. Madem öyle bir hilem var neden orda geri tepiyorum? Muhtemelen siz yan taraftan sıktığınız için geri tepme olayı olmadı.

Bunları söylemek hiç tarzım değil fakat buna mecbur kalmak beni üzüyor. Daha önce supportluk yapmış birisi olarak, bu kadar seviyeye ulaşmış olmak, bunca mal varlığı yapmak. Ben bunları hile açıp bir çırpıda heba etmek için yapmadım. Çatışma konusunda biraz profosyonel olduğum için orda sadece sağ click olayını kullandım. Sizler de bunu istediğiniz sunucuda deneyebilirsiniz. Aimden bile daha hızlı dönmenizi sağlıyor. Dediğim gibi döndüğüm anda mesafe yakın olduğu için mermileri tutturdum, o da pompalı sayesinde başka bir silah olsa muhtemelen tutturamazdım. Aim olsam zaten orda Danny'e kilitlenirdim ve çıkamazdım. Üstelik arkam dönükken, görüşümde olmayan birisine aimim nasıl kilitlenebilir?

Şimdiden herkes hakkını helal etsin, ne olur ne olmaz ban falan yeriz. Son savunmamdır.

Emrann, senin dublorün olarak @Cezzard 'ı kullandım affet.

#12 - 05.09.2020 12:59
ilk olarak antistun konusuna geleyim, antistunda karşıdan zaten gözükür kişinin stun yediği. stun yedikten sonra bir süre beklemesi gerekir, benim videoda senden hit yediğimde olduğu gibi. arkadaşın charles'in mermisinden sonra yediği stun ile benim yediğim stun karşılaştılırsa anlaşılır zaten. benim ne kadar süre ateş edemediğim ortada, onunki ortada.

stun animasyonuna girdiğin an direkt çıkıyorsun, çıktığın anda tüfeğinin direkt ateşlendiği gözüküyor. bu neyi anlatır bize, senin oyununda stun animasyonuna girilmediğini.

videodaki olayla bu olay birbirinden alakasız. videoda teklediğini, hem dönerken ateş edip hem de döndüğünde ateş ettiğini, arada ıskaladığını görüyoruz. sen roleplay sunucusunda olan olayda tam olarak döndün ve dönüş animasyonun bile gözükmedi. bi anda arkan dönükken bana döndün, benim soluma doğru baktığın bile gözükmedi. bunu neyin yaptığını biliyoruz. cezzard'ı kullandığın için teşekkür ederim, adminler oradaki dönüşünle videodaki dönüşünü adam akıllı karşılaştırma fırsatı bulabildi.

videoda ilk olarak bir yere aim alıp ateş ediyorsun. tüfeğin yukarı kalktığı sürelerde dönüp cezzard'a crosshair'i oturtuyorsun, bu durumu toparlamaya çalıştığını gösteriyor zaten. bu sana zaman kazandırıyor çünkü.

tüfeğin saçmaları illaki denk geliyor diye bir şey yok, nası bi mantık bu? ben de sana yakın sıkıyorum tutmasa bile saçması denk gelirdi. öyle değil mi? böyle bir şey olsa oyundaki diğer silahları neden kullansın insanlar, burada saçmalamışsın doğrusu.

özetle;
tüfeği ateşlediğin sırada bana doğru bakmadığın ortada, ikinci üçüncü atışta da böyle. ilk atışta da dönüş animasyonuna girmeden bana odaklanıyorsun. senin çektiğin videoda böyle olmaması(dönüş animasyonuna girmen) durumu yeterince ortaya koyuyor.

benim bu şikayeti açmamın sebebi ilk vuruş ve ikinci vuruş. bu vuruşları yeterince açıkladım. birisinde dönüş sıkıntılı, animasyonsuz. ikincisinde bana bakmıyorsun, mermi çapraz şekilde bana geliyor.

helal olsun.

« Son Düzenleme: 05.09.2020 13:09 Emrann »

#13 - 05.09.2020 13:13
  Emrann'ın dönüş kısmıyla alakalı olan yazısını özet geçecek olursak, ilk videoda sağ tıkı bırakmadan yani aimi kaldırmadan direkt dönüyorsun fakat kendi videonda alakasız bir şey göstermişsin. Sağa aim alıp sağ tıkı bırakıp arkaya dönüp aim alıyorsun kendi videonda.

#14 - 05.09.2020 13:28
antistun nedir ne değildir detaylı bir şekilde bilmiyorum, ona rağmen geldim burda onun hakkında savunma yapıyorum ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Madem hile sizde normalmiş gibi gözüküyor senin sıktığında neden görünmüyor, Charles'in sıktığında görünüyor anlamış değilim. Bu ne kindir arkadaşlar, çok mu beni banlatmak istiyorsunuz, siz elinizi yormayın ben kendimi direkt olarak banlatıyım. Ne yaptım size bu kadar bana böyle bir kin güdüyorsunuz. Savunmamı yaptım diyorum ısrarla uzatıyorsunuz, aim olsam orda zaten Danny'e kilitlenir ve çıkamam, en basit örneği bu. Ben dahasını yapıp size video çektim, nasıl yaptığıma dair.

Sizin videonuzda ateş ettikten sonra biraz koşuşturup dönüyorum, hızlı bir şekilde bas çek yaptığım için animasyona girmiyor, fakat kendi çektiğim videoda işi biraz daha zorlaştırıp ateş edip hızlı bir şekilde dönüyorum. Sizin videonuza dikkatli bir şekilde bakarsanız anlık olarak animasyon bozduğumu fark edeceksiniz. Bakın altını çizerek söylüyorum, Arkam dönük olan birisine aim nasıl kilitlenir? Eğer isterseniz bir video daha çekerim, bu sefer koşarken dönüp sıkarım, aynı olayı bir de aimbot ile denerim, arkam dönükken kilitleniyor mu diye?

Konuyu şikayet konusunun dışına çekmemek için kendimi zor tutuyorum, başka bir şeyler itham etseniz zoruma gitmez, fakat gelip bana burda hile diyorsunuz. Bu sunucuda çok fazla çatışma rolüne girdim, neredeyse tüm rollerim çatışma rollerine çıktı ve tüm çatışmalarımda neredeyse aynı taktiği kullandım, hiç kimse sorun etmedi, fakat siz bu duruma epey takıldınız. Size nasıl tutturduğumu soruyorsunuz? Videonuza bakıyorum da bence vuramamanız sizin beceriksizliğiniz, bende vuramasam utanır böyle bir şikayet açabilirdim heralde. Önünde duruyorum aimi başka yere tutuyorsun.

#15 - 05.09.2020 13:37
ne kini güdücem kardeşim sana bu şikayet kapandıktan beş saat sonra unutucam seni, hile olduğunu düşünüyoruz. üstünlük kuran bir yazılım kullandığını düşünüyoruz ve saatlerimizi verip oyun oynuyoruz. kin falan gütmüyoruz, böyle konuşma şikayeti geri çekesim geldi bak.

aynı olayı bir de aimbot ile denerim demen isabet olmuş bu arada. profesyonel olduğunu, çok çatışma rolüne girdiğini söyledin. pozisyon almadan 8/8 tutturmak gerçekten büyük profesyonellik. seninle çatışırken yatıyordum açıkçası, beceriksizliğim olabilir. utanıp şikayet açtım evet, böyle şeylerden çok utanırım çünkü bu benim hayatımın bir parçası. hemen de şikayet açarım. :d (!)

aimbotun da var, antistun da kullanıyorsun. ağzımızı bozmaya çalışmana gerek yok. bir şeyleri bozmak istiyorsan özelden ulaşırsın. ooc kinini bunca yorumun sonunda kustuğun için seni tebrik ediyorum bu arada sabrından dolayı, suçluluk psikolojisi konuşturuyor böyle. her zaman işe yarar sağolsun
« Son Düzenleme: 05.09.2020 15:00 Emrann »

#16 - 05.09.2020 13:49
Ahahaha, yazdıklarını gülerek okuyoruz. Sen kimsin ki ben sana kin güdeyim? Şu şikayet dışında muhattap olacağım birisi değilsin. İstediğin şikayeti açabilirsin, seni vurmak için hile kullanmama gerek yok. Hayatım sa-mp oyunundan ibaret değil, ban yesem sizin gibi oturup ağlayacak bir insan değilim.

Şuan fark ettim, 8/8 tutturmak demişsiniz, dün gece sizden tam 3 kişi vurdum, birisinin canı yoktu zaten tek hitte yer edüştü. İki kere mermi almaya gittim. Madem tüm mermileri tutturuyorum, 25 mermide hepinizi indirebilirdim. Ona rağmen vurulduğumda silahımın mermisi 10 falandı sanırım. Aynen kardeşim ben tüm mermileri tutturdum.  ;D

#17 - 05.09.2020 14:01
videoda sıktığın 8 merminin 8'i de 5'i charles'e 3'ü bana olmak üzere isabet ediyor. "sen kimsin ki ben sana kim güdeyim", ben de bundan bahsediyorum. ben seni tanımıyorum, neden sana kin güdeyim? kendin bir şey söylüyorsun, aynı şeyi sana söylediğimde bana gülüyorsun. gülünç duruma düştüğünü fark da etmiyorsun.

rol güzelleşsin diye ck izni veriyorsun öyle mi? rolden sonra arkadaşımla konuştum, ck iznini anlık sinirle verdiğini söylemişsin. seni daha kaç kez mors etmem lazım gülüncek tarafın kendin olduğunu anlaman için? karakterini de öldürmedik, ooc olarak senden nefret ediyor olsam ki bunu neden yapayım alırdım ck'nı.

ban yesem sizin gibi oturup ağlayacak bir insan değilim cümlesi, anlam olarak da türkçe olarak da bozuk. bi sakin ol dilini de unutacaksın birazdan sinirinden :d

türkçesini boşver, anlam olarak neden bozuk biliyor musun? sen kimsin diyorsun bana, beni tanımadığını gösteriyor. ardından da benim hakkımda ban yediğimde ağlayacak birisi olduğum kanısına varıyorsun. :ddd

hayatım samp oyunundan ibaret değil demişsin, muhtemelen ağlayacağım kanısına da benim hayatımın samptan ibaret olduğunu düşünerek varmışsın. tamam istediğin yere varabilirsin kardeşim, sana gelip burada çevremi ve yaşamımı anlatacak değilim. bunları neden konuşuyoruz ayrıca?  tamamen senin ooc hayatında arkadaşların olduğunu öğrenelim diye kurduğun bir cümle yüzünden :ddd, bunu anlatmaya çalışman da acayip acizlik bu arada. herkesin hayatı var ve ben sana hayatsız, bilgisayar başında yaşayan birisisin demedim.
« Son Düzenleme: 05.09.2020 14:12 Emrann »

#18 - 05.09.2020 14:05
bi şeyler yazıp durmayalım, hile olup olmadığını konuşuyoruz. bindiğimiz arabayı oturduğumuz evi veya arkadaşlarımızı konuşmaya başlarız birazdan o yüzden gerek yok kardeşim oyun platformuysa oyun kalsın konuşmalarımızda

#19 - 05.09.2020 14:12
bi şeyler yazıp durmayalım, hile olup olmadığını konuşuyoruz. bindiğimiz arabayı oturduğumuz evi veya arkadaşlarımızı konuşmaya başlarız birazdan o yüzden gerek yok kardeşim oyun platformuysa oyun kalsın konuşmalarımızda
+1