Konu: [13.07.2020 - David Fabio, Riccardo Carmellini, Vidal Alejandro.] Toplu İhlal.  (Okunma sayısı 555 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.09.2020 21:26
Benim adım neden şikayette var? Ne oyun içerisinde bir ihlalde bulundum ne de zaten sslerde böyle bir şey var? Beni kafanıza göre eklemeniz bile bi kere saçmalığınızın ilk belirtisi. Kendi adıma bir savunma yapmaya gerek yok çünkü bir ihlalim yok. Ben aranızdan sadece birine yumrukla girişmiştim olayın sonunda,o kişide zaten onaylı hood sahibi birliğin üyesi değildi,onun dışında benim hakkımda duyuruda bulunabileceğiniz bir suç yok :) Geleyim arkadaşlarım adına savunma yapmaya.
Emotesiz saldırmıştınız, maalesef onunda ssi yok, arkadaşlarınızın adına da savunma yapmana gerek yok.

Kanıtlı bir şeyin yoksa,iftira da atma..gerçi yapabileceğiniz tek şey zaten iftira. Ayrıca bahsi geçen kişiler adına savunma yapıp yapmayacağım beni ilgilendirir,seni değil.

#11 - 03.09.2020 21:28
Bir de şöyle bir durum var. Kişiler il-legal rol yapıyor ve ben onları mekandan kovmak adına silah çektiğim zaman gidip polis şikayet ediyorlar. Ardından ben araç ile kaçacakken CJ atıp beni araçtan atıyor, sonra beni sistemsel döverek bayıltıyor. Bayıldığım zaman silah sistemsel olarak elime geliyor ve polisler gördüm rolü yapıyor. Yer mi Anadolu çocuğu araca atlayıp kaçıyorum. Sonrasında polisler durduruyor silahımı saklayına. Şu an kodesten yazıyorum.

Kişi kendisi arabaya atlayıp REFUSE RP yaptığını kabul etti. Sistemsel düştükten sonra Lady Shalott'a girip deagleyi bıraktı daha sonrasında kişi Infernusa binip kitledikten sonra olaydan kaçtı ve polisler onu kovaladı, sırf deaglesi gitmesin diye kırk takla atıyor @Recoltt dostum önce birlik tanıtımına ailenin lideri, ailenin sağ kolu gibi bilgilendirici şeyleri yazmayı bırak :) Silahlı roleplay yapmaktan başka bildiğin yok, üzgünüm. Birazcık rol anlayışını geliştir para ve silah olmadığını kanıtla bize, her şeye silah çekmekten vazgeç sonra polis yakalayınca kırk takla atıyosun.

#12 - 03.09.2020 21:32
Paul Carbone'nin PM kutusuna bakıyoruzda..ne güzel bir mix bu arada. Bize iftira atmadan önce dönün kendi ihlalleriniz ile yüzleşin önce.

#13 - 03.09.2020 21:33
Alışmışsınız bir troll mevzusunun arkasına sığınmaya,yürü babam yürü. Yahu her insan sizin gibi işi gücü olmayıp,sonsuza kadar rol çeviriyor sanıyorsanız büyük yanılıyorsunuz gençler. Arkadaşlarım ile sizinle saçma bir rol yaşadık ve bir süre tur attık. Ardından canımız sıkıldı çıktık oyundan. Ne yapacaz? Sabaha kadar sizi mi peşleyecez yoksa sizin bizi peşlemeniz için mi bekleyecez? Diğer mesele ise şöyle. İhlalden bahsedecek son insanlarsınız,zira polis geldiğinde herkesin ortasında yerde baygın olmasına rağmen hiç bir şekilde role uymayıp uyanır uyanmaz sırf deagle kaptırmamak için yaralı rolünü ihlal edip mekana silah saklayıp gelen ve ardından yine bayıltılmamış gibi saldırmaya devam eden yine sizlersiniz. Benim arkadaşlarım haritada yeşil alan içerisinde olmayan alanda size saldırmıştır,madem orası onaylı hood'tu o zaman map'te de insanları yanıltacak şekilde olmaması gerekirdi. Buradan saçma sapan yazılar ve ssler ile saçma sapan başlıklar ile alakası bile olmayan beni bile ekleyip sırf kalabalık olsun diye şikayet açan sizler. Asıl sizler ihlalci ve trollsünüz. Sadece bu yüzlerinizin ortaya çıkması için illa zora düşmeniz gerekiyor. Tıpkı bugün korkudan deagle'yi ihlal yaparak saklamaya çalışan arkadaşınız gibi.
Sizde Car Jack yapıp gitmesini engelliyorsunuz, ah babam ah, durduk yere masanın önüne çıkıp /dance 4 çekiyor Vidal isimli arkadaşımız, buna troll demeyip başka ne diyebiliriz? Arkadaşımızın dansa ilgisi var ise barlarda çalışabilir. Rolümüzü baltalamasına gerek yok ayrıca 1 seviye diye 200 dolar veriyor anladık onu ama 1klık falan oynasa bari, savunmalar yapıldıktan sonra tarafımdan başka bir şey yazılmayacak, yetkili kararı beklenecek.

#14 - 03.09.2020 21:34
Bir de şöyle bir durum var. Kişiler il-legal rol yapıyor ve ben onları mekandan kovmak adına silah çektiğim zaman gidip polis şikayet ediyorlar. Ardından ben araç ile kaçacakken CJ atıp beni araçtan atıyor, sonra beni sistemsel döverek bayıltıyor. Bayıldığım zaman silah sistemsel olarak elime geliyor ve polisler gördüm rolü yapıyor. Yer mi Anadolu çocuğu araca atlayıp kaçıyorum. Sonrasında polisler durduruyor silahımı saklayına. Şu an kodesten yazıyorum.

Kişi kendisi arabaya atlayıp REFUSE RP yaptığını kabul etti. Sistemsel düştükten sonra Lady Shalott'a girip deagleyi bıraktı daha sonrasında kişi Infernusa binip kitledikten sonra olaydan kaçtı ve polisler onu kovaladı, sırf deaglesi gitmesin diye kırk takla atıyor @Recoltt dostum önce birlik tanıtımına ailenin lideri, ailenin sağ kolu gibi bilgilendirici şeyleri yazmayı bırak :) Silahlı roleplay yapmaktan başka bildiğin yok, üzgünüm. Birazcık rol anlayışını geliştir para ve silah olmadığını kanıtla bize, her şeye silah çekmekten vazgeç sonra polis yakalayınca kırk takla atıyosun.
Lütfen kanıtlar mısın Lady Shalott'a deagle bıraktığını? LÜTFEN, LÜTFEN, LÜTFEN.

#15 - 03.09.2020 21:36

Lütfen kanıtlar mısın Lady Shalott'a deagle bıraktığını? LÜTFEN, LÜTFEN, LÜTFEN.

Alıntı
Sonrasında polisler durduruyor silahımı saklayına. Şu an kodesten yazıyorum.

Lady Shalott veya başka bir yer, önemli olan kişinin REFUSE RP yaptığını kabul etmesi. Birde övünüyor, yazık. Rol destek kanalına bir göz atın lütfen.

#16 - 03.09.2020 21:37
Ekran görüntüsü yok diye kendine çok güvenme dostum. Adminler chatlog kontrolüne inerse,o karakterin oraya giriş yaptığınıda yere silah bıraktığının emotesini görebileceğini de unutuyorsun. Eğer inkara devam ederseniz bizzat şikayet açacağım ve OOC yalan söylemenizi de şikayetime dahil edeceğim. Kaldı ki olay yerinde ki polislerde olaya şahit zaten gerekirse onları bile dahil ederim işin içine. Ayrıca arkdaşım kazandığı için masada dans etti.Her dans eden kişi illa troll mü oluyor? Amerika'da bir kumarhanede rol yapıyorsun,orta doğuda bir kabilede değil.

#17 - 03.09.2020 21:38

Alıntı
Sonrasında polisler durduruyor silahımı saklayına. Şu an kodesten yazıyorum.

Lady Shalott veya başka bir yer, önemli olan kişinin REFUSE RP yaptığını kabul etmesi. Birde övünüyor, yazık. Rol destek kanalına bir göz atın lütfen.
RK'lı halde kalkıp yumrukluyorsunuz. Oyun kurallarını okumanızı öneriyorum, anlamıyorsanız "Rol-destek" kanalından yardımcı olacaklar mutlaka.  ;) :o

#18 - 03.09.2020 21:39
Ekran görüntüsü yok diye kendine çok güvenme dostum. Adminler chatlog kontrolüne inerse,o karakterin oraya giriş yaptığınıda yere silah bıraktığının emotesini görebileceğini de unutuyorsun. Eğer inkara devam ederseniz bizzat şikayet açacağım ve OOC yalan söylemenizi de şikayetime dahil edeceğim. Kaldı ki olay yerinde ki polislerde olaya şahit zaten gerekirse onları bile dahil ederim işin içine. Ayrıca arkdaşım kazandığı için masada dans etti.Her dans eden kişi illa troll mü oluyor? Amerika'da bir kumarhanede rol yapıyorsun,orta doğuda bir kabilede değil.
Dostum kumarhane gibi il-legal ortamda, ciddi bir ortamda masanın üzerine çıkıp striptiz dansı yapmak ne kadar mantıklı? Kumarhanede şarkı falan mı açıldı yoksa?  ;D

#19 - 03.09.2020 21:41
Sen kumarhaneyi ne zannediyorsun? Kumarhane de kimler takılıyor sanıyorsun? Kumarhanede zengin züppe,şımarık tipler takılır. Senin hayal ettiğin ciddi ortamlar ise o kumarhanelerin arka odalarında döner.