Konu: [13.07.2020 - David Fabio, Riccardo Carmellini, Vidal Alejandro.] Toplu İhlal.  (Okunma sayısı 560 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2020 21:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Fabio @scaletta21 Riccardo Carmellini @Justinne8 Vidal Alejandro @Conspirator

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richard Carneglia, Kenneth Hogan, Paul Carbone, Luca Buzelli, George Rodriguez, Agustin Rosenberg.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:50-20:35 03.09.2020.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP, Trolling, Ortak Nezaket, İl-legal Rol İhlali, Emotesiz saldırı, /q, YETERSİZ ROL BİLGİSİ.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok saçma bir rol döndü, kişilerin rol bildiğinden pek emin değilim. Poker masasının üzerine çıkıp /dance 4 ((Striptiz dansı.)) sergilediler. Fear-RP ihlali yaptılar, Car Jack attılar onun ssi yok maalesef.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Her şey ortada, arkadaşların rol bilgileri düşük bunu anladım. İhlaller tren yapıyor, bir ihlalin arkasına diğer bir ihlal geliyor...

#1 - 03.09.2020 21:05
Şahitliğimi onaylıyorum, gereken işlemin yapılması dileğiyle.
 :) :o

#2 - 03.09.2020 21:10
İD gösterme ssi, /q attıklarını gösteriyor yani rolden sonra direk /q atıyorlar. Ayrıca seviyeleri 5'in altında. Kişilerin savunmasından sonra yetkili kararı bekleniyor.  :o

#3 - 03.09.2020 21:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 03.09.2020 21:10
Bir de şöyle bir durum var. Kişiler il-legal rol yapıyor ve ben onları mekandan kovmak adına silah çektiğim zaman gidip polis şikayet ediyorlar. Ardından ben araç ile kaçacakken CJ atıp beni araçtan atıyor, sonra beni sistemsel döverek bayıltıyor. Bayıldığım zaman silah sistemsel olarak elime geliyor ve polisler gördüm rolü yapıyor. Araca atlayıp kaçıyorum. Sonrasında polisler durduruyor silahımı saklayınca. Şu an kodesten yazıyorum.
« Son Düzenleme: 03.09.2020 22:41 Recoltt »

#5 - 03.09.2020 21:20
Benim adım neden şikayette var? Ne oyun içerisinde bir ihlalde bulundum ne de zaten sslerde böyle bir şey var? Beni kafanıza göre eklemeniz bile bi kere saçmalığınızın ilk belirtisi. Kendi adıma bir savunma yapmaya gerek yok çünkü bir ihlalim yok. Ben aranızdan sadece birine yumrukla girişmiştim olayın sonunda,o kişide zaten onaylı hood sahibi birliğin üyesi değildi,onun dışında benim hakkımda duyuruda bulunabileceğiniz bir suç yok :) Geleyim arkadaşlarım adına savunma yapmaya.

#6 - 03.09.2020 21:23
Merhabalar, pek fazla ihlal yapmadım. Rolden sonra q olayına gelirsek eğer @Heavenly 'de oradaydı ve kişiler ile rolümüzü bitirip araba ile ayrıldık. Daha sonrasında 3-5 dakika tur attıktan sonra tarih testi çözmek için oyundan ayrılmak zorunda kaldım. Aktif bir rolde /q falan atmış değilim yani, tamamen iftira. SSlerde görüldüğü gibi çok bir şey yaptığım gözükmüyor ki yapmadım da. Savunmam bu kadar ek olarak eklemek istediğim şeyler ise Paul Carbone adlı karakterin BRAWL esnasında San Fierro'nun sosyal kulübüne gidip can doldurmasıdır. Kişinin logları kontrol edilebilir böyle bir şey kabul edilemez, canını doldurup doldurup cihada gelir gibi resmen üstümüze saldırdı attığı sslerden ve log kontrolünden zaten çıkar. Onun haricinde ekleyeceğim bir şey yoktur. Savunmam bu kadar.

20:03 - can

20:07 - can

« Son Düzenleme: 03.09.2020 21:26 Justinne8 »

#7 - 03.09.2020 21:25
Benim adım neden şikayette var? Ne oyun içerisinde bir ihlalde bulundum ne de zaten sslerde böyle bir şey var? Beni kafanıza göre eklemeniz bile bi kere saçmalığınızın ilk belirtisi. Kendi adıma bir savunma yapmaya gerek yok çünkü bir ihlalim yok. Ben aranızdan sadece birine yumrukla girişmiştim olayın sonunda,o kişide zaten onaylı hood sahibi birliğin üyesi değildi,onun dışında benim hakkımda duyuruda bulunabileceğiniz bir suç yok :) Geleyim arkadaşlarım adına savunma yapmaya.
Emotesiz saldırmıştınız, maalesef onunda ssi yok, arkadaşlarınızın adına da savunma yapmana gerek yok.

#8 - 03.09.2020 21:25
Alışmışsınız bir troll mevzusunun arkasına sığınmaya,yürü babam yürü. Yahu her insan sizin gibi işi gücü olmayıp,sonsuza kadar rol çeviriyor sanıyorsanız büyük yanılıyorsunuz gençler. Arkadaşlarım ile sizinle saçma bir rol yaşadık ve bir süre tur attık. Ardından canımız sıkıldı çıktık oyundan. Ne yapacaz? Sabaha kadar sizi mi peşleyecez yoksa sizin bizi peşlemeniz için mi bekleyecez? Diğer mesele ise şöyle. İhlalden bahsedecek son insanlarsınız,zira polis geldiğinde herkesin ortasında yerde baygın olmasına rağmen hiç bir şekilde role uymayıp uyanır uyanmaz sırf deagle kaptırmamak için yaralı rolünü ihlal edip mekana silah saklayıp gelen ve ardından yine bayıltılmamış gibi saldırmaya devam eden yine sizlersiniz. Benim arkadaşlarım haritada yeşil alan içerisinde olmayan alanda size saldırmıştır,madem orası onaylı hood'tu o zaman map'te de insanları yanıltacak şekilde olmaması gerekirdi. Buradan saçma sapan yazılar ve ssler ile saçma sapan başlıklar ile alakası bile olmayan beni bile ekleyip sırf kalabalık olsun diye şikayet açan sizler. Asıl sizler ihlalci ve trollsünüz. Sadece bu yüzlerinizin ortaya çıkması için illa zora düşmeniz gerekiyor. Tıpkı bugün korkudan deagle'yi ihlal yaparak saklamaya çalışan arkadaşınız gibi.

#9 - 03.09.2020 21:26
Merhabalar, pek fazla ihlal yapmadım. Rolden sonra q olayına gelirsek eğer @Heavenly 'de oradaydı ve kişiler ile rolümüzü bitirip araba ile ayrıldık. Daha sonrasında 3-5 dakika tur attıktan sonra tarih testi çözmek için oyundan ayrılmak zorunda kaldım. Aktif bir rolde /q falan atmış değilim yani, tamamen iftira. SSlerde görüldüğü gibi çok bir şey yaptığım gözükmüyor ki yapmadım da. Savunmam bu kadar ek olarak eklemek istediğim şeyler ise Paul Carbone adlı karakterin BRAWL esnasında San Fierro'nun sosyal kulübüne gidip can doldurmasıdır. Kişinin logları kontrol edilebilir böyle bir şey kabul edilemez, canını doldurup doldurup cihada gelir gibi resmen üstümüze saldırdı attığı sslerden ve log kontrolünden zaten çıkar. Onun haricinde ekleyeceğim bir şey yoktur. Savunmam bu kadar.

20:03 - can

https://www.upload.ee/image/12230605/_ikayet.png

20:07 - can

https://www.upload.ee/image/12230591/1599152863.png
Fear-Rp yapmadınız, İC olarak San Fierro birliğinin üyesine küfür ettiniz hemde onaylı bir bölgede, çok saçma rol döndürdünüz..