Konu: [22.08.2020-Victoria Kozlov] İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 245 defa)

#0 - 22.08.2020 20:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   
Victoria Kozlov @asyadel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Birlik üyelerim,Ryu,Takashi Wakato,Ksenia Bell,Clandel Suarez üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.08.2020 Geniş saat

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non rp-Ortak nezakaet-Fear RP-Yaralı kural ihlali-Yöneticiyi kandırmaya çalışmak-Türkçe terim kullanımı,Refuse-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi öncelikle hood bölgemiz olarak creenshawa' gelip  yaklaşık 10 kişiye korkusuzca küfürler edip kışkırtmaya başlamıştır,bu güvenin sebebini sorduğumuzda arkada 3 kişi bekliyor bana hiçbirşey yapamazsınız gibi söylemde kaldık,e haliyle bu kadar kişi önünde bu kadar korkusuzca rol yapıyor,küfürleri devam edince Emma_Hudson karakteri Victoria'yı yaralıya düşürdü ve rolümüze başladık.
Ortamda bulunan Ksenia'Bell çeteye giriş aşamasında olduğu için eline bir bıçak verdim ve Vic' karakterini bıçaklattım ona rağmen bir süre sonra Kseniadan sıyrılır emotesi verip koşuşturup zıplamasından sonra anladık nasıl bir çukura düştüğümüzü,kişiyle problemi şikayet açmak yerine IC Çözmeye karar verdik ve ıc sevgilisinin bulunduğu clan del suarez birliğine gittik arabadan indiğimiz anda vic' karakteri bir anda 4 kişiye RK'lı olduğu halde saldırmaya başladı ve tekrardan yere düştü, Türkçe terimler yardımıyla yerde küfürlerine devam etti,Ciddi bir ortamda masada birlik liderleriyle güzel bir şekilde konuşurken "Sikecem tanrınızı sizi" Öldünüz siz, gibi kelimeler kullanıp rolü baltalamaya devam etti,Vic'in peşini bıraktık çünkü rol yapmaya hevesimiz kalmamıştı artık,bir de ne görelim? arkadaşını getirip sokakta 10  dakika  boyunca tam önümüzde drift atıyorlar birşey demedik, en sonda birlik üyelerimden birisi Vic'i tek yakalayıp yaralı duruma düşürmüş ve eve götürdük,evde sürekli fear-rp yi ihlal etmesinden dolayı defalarca ck iznin iverdik fakat hala yanıtı olumsuzdu, /do dan mermi çıkışı yoktur do su vermesine rağmen vermedi cksını,  üst katta Vic' beni öldürün burada durmak istemiyorum, gibisinden laflar edince arkadaşım ooc olarak sinirlenip ck iznini almadan kafasına sıkmış,Discord'da arkadaşlarımızla eğlendiğimiz bir mekan mevcut ve herkes orada sohbet'lerde takılıyor,bizde sohbette konuşurken arkadaşımız bunu ekran görüntüsü olarak alıp meta game'ye eklemiş garip...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Burada bıçaklanıyorsun,fear yapmıyorsun ve bıçaklandıktan bir süre sonra ise...

Ksenia'dan sıyrılıp koşmaya başlar emotesi ilede  bıçaklanmış olan ayağın ile birlikte son hız kaçıyorsun ve rolümüzü reddediyorsun.

Burada pm üzerinden rahatsız etmen bulunuyor,dahasıda vardı fakat ekran görüntüsü alınmadı.

Burada ağır yaralı haldesin 6-7 tane silahlı adam karşında duruyor ve sana birşeyler soruyor sen hala fear-rp yapmayıp beni öldürün gibisinden cümleler söylüyorsun çünkü ck iznini 1000 yıl geçsede vermeyeceğin için kendini güvende hissediyorsun.

Bu sırada yeni vuruldun ve RK'lı haldesin,artık IC olarak  silahımızın olduğunu biliyorsun ve hala korkusuzca 10 dakika boyunca saçma bir rolle sokağın önünde bilerek drift atıyorsunuz ve rol zevkimizi sömürüyorsunuz.

Burada olayı şikayete taşımamak için ıc sevgilinin birliğinin mekanına konuşmak için gidiyoruz ve RK'lı olduğun halde arabadan çıktığın halde bize saldırıyorsun ve tekrar yere düşüyorsun yerde ise hala fear-rp yapmadan bize küfürler ediyorsun,ve arada türkçe terimide kullanıyorsun.Türkçe terim ihlali-yki ihlali-fear rp ihlali tek karede..

Ek açıklamalar(varsa): Umarım çok caydırıcı bir ceza alır ve bu ihlalleri tekrarlamaz.

#1 - 22.08.2020 20:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 22.08.2020 20:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 22.08.2020 21:52
Evet oluşum şikayetlerinde konuşuyorduk fakat arkadaş şikayet açmış açtığı şikayet için teşekkür ederim, sizin hoodunuz değil onay almadan daha hood'unuz değil takıldığınız bir yer onu belirtmek isterim. Ve diğer şikayette belirttim ic olarak haber verdiğim arkadaşlarım var bunlar izliyor sadece ic olarak bana bir şey olursa haberleri bulunsun dedim fakat bunu buraya yansıtmak istemişsiniz. Bıçaklanan bir kişi koşabilir power gaming değil kanıyor fakat ne kadar sert şekilde sokulduğu söylenmedi hafif bir bıçak yarası olarak adlandırıldı. Ve sizde farkındasınız öldürmediniz sadece yaraladınız sizi hatırlabiliyorum ve karakter size karşı kinli küfür etmesi ic olarak gayet normal bunu çoğu kişi ediyor. Evet peşimi bıraktınız fakat Emma karakteri nc atıp bir anda ortadan kaybolup başka bir karakterle olayı bilmeden anlamadan dahil oluyor garip. Pansuman yapıldı kişi sanki ak-47 mermisi yedi araç kullanamaz drift atamaz tarzı bir şey var mı? Çok garip mermi çıkışı olmamasına rağmen çoğu kişi masadan kalkabiliyor dikişle Ksenia_Bell karakteri 30 mermi yiyerek halen hayatta ise benimde hayatta bırakmaya karakterime hakkım var. Arkadaşlarımın izlediğinden müdahale etmemesini söyledim. OCC kin katıyorsa arkadaşınız isterseniz occ kinden değerlendirmeye alalım birde. Discord kullanmanın yasak olduğu belli o zaman IC nameleriniz neden yanında çünkü IC'ye bu durumlar yansıtıldığı ve birbirinizin IC karakterini tanımak için değil anlıyorum. Ve demeyi unutmuşum oradaki türkçe terimi farkettim ve dell'edim bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.
« Son Düzenleme: 22.08.2020 21:57 asyadel »

#4 - 22.08.2020 21:55
Normalde bunları sunmak istemiyordum arkadaşlar meta yapmadığını felan halen idda ediyor tabi ki savunmak zorundalar. Evet dipçik vurmak, üzerine yumurta atmak mesela karnına silahla bastırmak işkence olmuyor eminim. Güzel güldüm bu duruma ve eğer yanlış emote do'dan belirtilmiyorsa sohbet kanalı gibi kullanan arkadaşınıza birde göz atalım ne dersiniz? Orda geçen günlere ait ekran görüntüsü var. Vic' diyince Emma_Hudson karakterinin direkmen beni araması ayrı bir meta, discord kullanılması ayrı bir meta. Mesela sizden bir arkadaşınızında emote hatalarına gelelim.
Bunlar emote ihlaleri mesela:
https://imgyukle.com/i/uzGz6j
https://imgyukle.com/i/uzGKCo
https://imgyukle.com/i/uzGvm8
https://imgyukle.com/i/uzGmTn

Mesela isterseniz kuralları çiğnediğnizi pmden belirtmeye çalıştım burada arkadaşınız kabul etti:https://imgyukle.com/i/uzGtTG

Ondan sonra meta attığınızı kabul etmiyorsunuz halen isterseniz birde kanıtını gösteriyim tabiki hemen ortamda Emma_Hudson karakteri yok başka bir yerde ama telefonla arayıp beni "mahallemden siktir git" diyor anlıyorum tabiki. Burdada kanıt mevcut : https://imgyukle.com/i/uzmEC0

CK izinin söylediğin kelimeler yüzünden verildiğine inanan arkadaşınıza bakalım birde ne dersin?
Kanıt : https://imgyukle.com/i/uzmrWy

#5 - 22.08.2020 21:56
Yazmaya bir daha uğraşmamak için copy paste yaptım.

İyi Forumlar.

#6 - 23.08.2020 20:13
Herhangi bir savunmam yok bunun dışında istenilen ceza uygulanalabilir karakterimi şehirden uzaklaştırdım, bir daha belki dönmemek şikayet değerlendirmesi yeterli.

İyi Forumlar.

#7 - 24.08.2020 19:13
Merhaba, tamamiyle incelendi.

Bahsettiğiniz gibi "istenilen" ceza değil hak edilen ve kanıtlanan ceza uygulanır. Karşı tarafın rollerinden şikayetçiyseniz bir şikayet konusu açarak dilegetirin ve inceleyelim.

Victoria Kozlov karakteri "Yaralı Kural İhlali" "RetardedRP" "Fear-RP" kurallarınca cezai işlem alacak.