|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victoria Kozlov @asyadelOlaya dahil olan şahit karakter adı: Birlik üyelerim,Ryu,Takashi Wakato,Ksenia Bell,Clandel Suarez üyeleri Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.08.2020 Geniş saat |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Non rp-Ortak nezakaet-Fear RP-Yaralı kural ihlali-Yöneticiyi kandırmaya çalışmak-Türkçe terim kullanımı,Refuse-rp
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi öncelikle hood bölgemiz olarak creenshawa' gelip yaklaşık 10 kişiye korkusuzca küfürler edip kışkırtmaya başlamıştır,bu güvenin sebebini sorduğumuzda arkada 3 kişi bekliyor bana hiçbirşey yapamazsınız gibi söylemde kaldık,e haliyle bu kadar kişi önünde bu kadar korkusuzca rol yapıyor,küfürleri devam edince Emma_Hudson karakteri Victoria'yı yaralıya düşürdü ve rolümüze başladık.
Ortamda bulunan Ksenia'Bell çeteye giriş aşamasında olduğu için eline bir bıçak verdim ve Vic' karakterini bıçaklattım ona rağmen bir süre sonra Kseniadan sıyrılır emotesi verip koşuşturup zıplamasından sonra anladık nasıl bir çukura düştüğümüzü,kişiyle problemi şikayet açmak yerine IC Çözmeye karar verdik ve ıc sevgilisinin bulunduğu clan del suarez birliğine gittik arabadan indiğimiz anda vic' karakteri bir anda 4 kişiye RK'lı olduğu halde saldırmaya başladı ve tekrardan yere düştü, Türkçe terimler yardımıyla yerde küfürlerine devam etti,Ciddi bir ortamda masada birlik liderleriyle güzel bir şekilde konuşurken "Sikecem tanrınızı sizi" Öldünüz siz, gibi kelimeler kullanıp rolü baltalamaya devam etti,Vic'in peşini bıraktık çünkü rol yapmaya hevesimiz kalmamıştı artık,bir de ne görelim? arkadaşını getirip sokakta 10 dakika boyunca tam önümüzde drift atıyorlar birşey demedik, en sonda birlik üyelerimden birisi Vic'i tek yakalayıp yaralı duruma düşürmüş ve eve götürdük,evde sürekli fear-rp yi ihlal etmesinden dolayı defalarca ck iznin iverdik fakat hala yanıtı olumsuzdu, /do dan mermi çıkışı yoktur do su vermesine rağmen vermedi cksını, üst katta Vic' beni öldürün burada durmak istemiyorum, gibisinden laflar edince arkadaşım ooc olarak sinirlenip ck iznini almadan kafasına sıkmış,Discord'da arkadaşlarımızla eğlendiğimiz bir mekan mevcut ve herkes orada sohbet'lerde takılıyor,bizde sohbette konuşurken arkadaşımız bunu ekran görüntüsü olarak alıp meta game'ye eklemiş garip...
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada bıçaklanıyorsun,fear yapmıyorsun ve bıçaklandıktan bir süre sonra ise...
Ksenia'dan sıyrılıp koşmaya başlar emotesi ilede bıçaklanmış olan ayağın ile birlikte son hız kaçıyorsun ve rolümüzü reddediyorsun.
Burada pm üzerinden rahatsız etmen bulunuyor,dahasıda vardı fakat ekran görüntüsü alınmadı.
Burada ağır yaralı haldesin 6-7 tane silahlı adam karşında duruyor ve sana birşeyler soruyor sen hala fear-rp yapmayıp beni öldürün gibisinden cümleler söylüyorsun çünkü ck iznini 1000 yıl geçsede vermeyeceğin için kendini güvende hissediyorsun.
Bu sırada yeni vuruldun ve RK'lı haldesin,artık IC olarak silahımızın olduğunu biliyorsun ve hala korkusuzca 10 dakika boyunca saçma bir rolle sokağın önünde bilerek drift atıyorsunuz ve rol zevkimizi sömürüyorsunuz.
Burada olayı şikayete taşımamak için ıc sevgilinin birliğinin mekanına konuşmak için gidiyoruz ve RK'lı olduğun halde arabadan çıktığın halde bize saldırıyorsun ve tekrar yere düşüyorsun yerde ise hala fear-rp yapmadan bize küfürler ediyorsun,ve arada türkçe terimide kullanıyorsun.Türkçe terim ihlali-yki ihlali-fear rp ihlali tek karede..
Ek açıklamalar(varsa): Umarım çok caydırıcı bir ceza alır ve bu ihlalleri tekrarlamaz.