Konu: [22.08.2020] Tujo Vargas - Mixing  (Okunma sayısı 630 defa)

#20 - 23.08.2020 14:59
Spoiler: GösterGizle

Vurulduysanız ancak burada vurulmuşsunuzdur, vuran kişi de zaten oturarak ve normal pozisyon alarak vurmuş. Videoda gördüğünüz kadarıyla size yetiştiğimiz mesafede siz 500 metre ileriden dönüş yapıyordunuz. Bir deagle markalı silahın o kadar menzili olduğunu düşünmüyorum.

Ek olarak; Attığınız sslerde canınız tamamen dolu.

Her neyse, bunny olmadığı zaten ortada.

hastahanenin kuzeyine aracımı sürüp  kendi bulletimi club model araca gösterdim bunun üzerine şahıs arabadan inip benim aracıma koşturdu ve bindi.

Videoyu tam ekran yapıp üzerindeki açıklama yazısı gittikten sonra videoyu izlerseniz videoda üst yol gözüküyor. Üst yolda herhangi bir Bullet gözükmüyor videoda.

#21 - 23.08.2020 18:53

Vurulduysanız ancak burada vurulmuşsunuzdur, vuran kişi de zaten oturarak ve normal pozisyon alarak vurmuş. Videoda gördüğünüz kadarıyla size yetiştiğimiz mesafede siz 500 metre ileriden dönüş yapıyordunuz. Bir deagle markalı silahın o kadar menzili olduğunu düşünmüyorum.

Ek olarak; Attığınız sslerde canınız tamamen dolu.

Her neyse, bunny olmadığı zaten ortada.

hastahanenin kuzeyine aracımı sürüp  kendi bulletimi club model araca gösterdim bunun üzerine şahıs arabadan inip benim aracıma koşturdu ve bindi.

Videoyu tam ekran yapıp üzerindeki açıklama yazısı gittikten sonra videoyu izlerseniz videoda üst yol gözüküyor. Üst yolda herhangi bir Bullet gözükmüyor videoda.

Eğer attığım iletiyi tekrar okursanız anlıyacaksınız orada ilk başta bulleti gösterip geri çekildim ama videoda gözükmedi dedim bunu söyledim

#22 - 24.08.2020 18:36
Merhabalar, tüm incelemeler yapıldı.

Yapılan BunnyHoplar ve Car Remingler dikkat çekiyor.

Evet arkadaşın boxta olmasına rağmen aracını geri çekip tekrar ileri sürüp defalarca polis aracına çarpması, duvarla sürtünüp durması ve araç kullanım kurallarımıza aykırı davranması dikkatleri çekiyor. Fakat bunu her kovalamacada olduğu ve bunun bir SA:MP oyun modu olduğunu hatırlayarak bu konuda art niyetli olmadan işlem yapmayacağız. Rodney Xun ve Austin Rivert karakterlerinin siz Bullet'e binip oldukça uzaklaştıktan sonra bir kere zıplayıp baktıklarını görüyorum. Bu durum tecrübelerine dayanarak yaptıkları bir durum, sağa mı yoksa sola mı döndüğünüzü görmek istiyorlar ona göre telsizden bildiri geçecekler. Bunu bir bunny-hop'a dahil edemeyiz.

Bir diğeri, Austin Rivert karakteri bir kez de yokuşu tırmanırken yapıyor, aranızda oldukça mesafe var ve yine size bir üstünlük sağlamıyor, bunu ard arda değil sadece bir kere yapması anın heyecanıyla olduğunu doğrulayabilir, Tujo karakterinin ard arda sağa sola ve karşısındaki polis aracına çarpmasıyla karşılaştırırsak hafif bir konu.

Başlangıçta yazdığımız gibi detaylı inceleme yapıldı. Tujo Vargas ve Charles Cattaneo arasında böyle bir iletişim şekli yok. Bir sesli iletişim kanalından haberleşme durumu mevcut. Metagaming kapsamında her iki karaktere de ceza uygulanacak.

Şikayet konularında her zaman kendi tarafınızdan (doğal olarak) baktığınız için ortadaki açık ihlali göremeyebiliyoruz. Fakat objektif bir açıdan yetkili ekibin baktığı gibi baktığınızda her şey ortada ve yazdıklarınızın pek çoğunun gerçeği yansıtmadığı çıplak gözle görülebilir düzeyde.

İyi forumlar.