Bu durum görüş açısına göre değişir, görüş açısının bulunabileceği bir video bulamam o kadar video içerisinde. Söylemek istediğim şu; Görüş açısı kısıtlı olan bir yerde kişinin en azından nereye gideceğini görmesi açından atlayıp etrafına bakması bana normal geliyor.
Ki ssde görüldüğü üzere zıplamadan önce hiçbir şey göremiyorum, kişinin nereye gittiğini görmek için zıplanılabileceğini düşünüyorum.
Zıpladıktan sonra kişiyi daha net görüyorum burada mesela, nereye gittiği hakkında bilgim oluyor.
Ayrıca Bunny-hopping ard arda zıplamak-zıplayarak rolde üstünlük kazanma kavramına deniliyor.Köşeden döndüm ben,araca bindim kaçacağım siz zıplayarak aradaki farkı bir nebze de olsa kapatıyorsunuz ve bu rolün gidişatını çok fazla ölçüde değiştirebilir.
Rolde üstünlük kazanmak anlamına geliyor, ek olarak rolün gidişatını değiştirebilir. Yanlış mıyım? Pekii, rolün gidişatı değişti mi? Hayır. Eğerki rolün gidişatı değişseydi bunu demenizde size hak verirdim. Fakat gördüğünüz üzere rolün gidişatında bir değişiklik olmuyor, rolün gidişatını bozacak kadar üstünlük yok.