Desteklemiyorum.
Şahıs 3-4-5 kere düştü mü? Üstüne hala rambo gibi ateş etmeye devam ediyor, ağır yaralı rolü yapmıyor mu? Bir savaşta adamı 3 kere düşürdün ama ertesi gün elini kolunu sallaya sallaya rahat dolaşıp millete yine mi bulaşıyor? Vice Roleplay »Sunucu Bilgileri »Oyuncu Şikayetleri »Oyuncu Şikayeti »Yeni Konu
Kendiniz dediğiniz gibi Hard-Rp sunucusu, böyle bir durumda tabii ki yönetim karşı çıkacaktır. Size en iyi örneği Bobby Cassano karakteriyle gösterebilirim. Kendisi tamamen rolsel olarak Payne Wayne karakterine, Payne Wayne şehirde kaos yaratırken Vice Sosyalden laf atıp kapışmaya davet etmişti. Payne Wayne kendisini vurdu ve Bobby Cassano karakteri ağır, delici mermiler ile vurulduğu için 1 ay koma rolü yaptı. Fast olan bir şey de yok, NC atıp gerçekten Bobby Cassano ismi altında oynamadı. Belki bu durumda fear-rp olayı da giriyor, sonuçta terörist olarak adlandırılabilir birine laf atıyor ve cezasını kesiyor, fakat burada ne demek istediğimi anlamanızı istiyorum.
Ayrıca siz düşünüp, fikirlerinizi güzelce anlatıyorsunuz ve birisi gelip "saçmalık" yazmış olduğu için sinirlenmiş olabilirsiniz, bu olağan fakat o kişinin fikrini o şekilde belirtmesi de bence olabildiğince olağan. Bana göre, sonuçta size karşı agresif bir tavrı yok, fikrinize fikrini belirtmiş. Bu kadar sert çıkışmanız bence iyi değil.