Konu: Otomatik CK Sistemi  (Okunma sayısı 1208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 05.08.2020 18:21
@Dmitri neden bu kadar hırs yaptın? konuyu felsefeye falan çekmişsin senin açtığın argeyi destekleyeceğiz diye bir şey yok, demek ki kimse beğenmemiş açtığın konuyu. samimi söylüyorum yazık edersin kendine bu kadar kafaya takma.
ve hala daha saçma buluyorum bu argeyi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 05.08.2020 18:22
Olayı farklı bir noktaya çekmek istediğim yok,  CK nasılsa, ERP de aynı mantık.
Kişi ERP yapmak istemiyor. (Olay bitti.)
Kişi CK olmak istemiyor, ondan dolayı Fear RP yapmak zorunda kalıyor. (Olay bitti.)
Kimse rollerini uzun uzadıya yaptığı ve emeklerini sarf ettiği. SS'leri ile karakter tanıtımını 300'lere çıkardığı karakterini  bir çırpıda silmek istemez, NC atmaya da zorlanamaz.
ERP mevzusuna çok girmeyeceğim ama o da aynı, kimse emeklerini sarf ettiği karakterinin tecavüz edilmesini de hoş karşılamayabilir, rolüne belli bir rota oluşturmuştur o rotadan çıkmasına vesile olur çünkü.
Yani ikisi de "İstememekten geçiyor ve karakterine biçtiği belli değerleri aşmamaktan geçiyor."
Aynı durumlar, farklı kafa yapısı.

Desteklemiyorum tekrar x10

« Son Düzenleme: 05.08.2020 18:28 Myrtle »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 05.08.2020 18:24
@Dmitri neden bu kadar hırs yaptın? konuyu felsefeye falan çekmişsin senin açtığın argeyi destekleyeceğiz diye bir şey yok, demek ki kimse beğenmemiş açtığın konuyu. samimi söylüyorum yazık edersin kendine bu kadar kafaya takma.

Yahu desteklemezsen destekleme hırs yaptın falan neden gelip kışkırtma yapmaya çalışıyorsun ? :D Yalvaran mı var destekle diye? Gelen görüşlere cevap veriyorum , yorum düzeyi neyse ben de aynı düzeyde cevap veriyorum.  Neredeyse her açılan sistem önerisine "rolsel yapılır desteklemiyorum" demek için takılan bir imaj çiziyorsun senin bu konuyu desteklemenı bekleyen olmadı zaten. Seni de text-based role playe davet ediyorum. Ne gerek var gta idi samp idi? Yazacaksın babalar gibi yapacaksın istediğini krallar gibi. I.g "/me ağzını yüzünü dağıtacak güçtedir."
« Son Düzenleme: 05.08.2020 18:26 Dmitri »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 05.08.2020 18:26
Şakaysa komik, değilse daha komik. Saçmalıktan ibaret bir ar-ge.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 05.08.2020 18:38
Saçma, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 05.08.2020 18:39

Yahu desteklemezsen destekleme hırs yaptın falan neden gelip kışkırtma yapmaya çalışıyorsun ? :D Yalvaran mı var destekle diye? Gelen görüşlere cevap veriyorum , yorum düzeyi neyse ben de aynı düzeyde cevap veriyorum.  Neredeyse her açılan sistem önerisine "rolsel yapılır desteklemiyorum" demek için takılan bir imaj çiziyorsun senin bu konuyu desteklemenı bekleyen olmadı zaten. Seni de text-based role playe davet ediyorum. Ne gerek var gta idi samp idi? Yazacaksın babalar gibi yapacaksın istediğini krallar gibi. I.g "/me ağzını yüzünü dağıtacak güçtedir."
"rolsel yapılır desteklemiyorum" dediğim her konuda yöneticiler benimle aynı fikirdeydi ve kabul edilmediler, demek ki doğruları söylüyormuşum değil mi? Bu sistemi o kadar çok istiyorsan kendi sunucunu aç ve ekle. Zaten şuanda da isteğimi yapıyorum KRALLAR gibi rahat ol sen.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 05.08.2020 18:59
saçmalık
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 05.08.2020 19:26

"rolsel yapılır desteklemiyorum" dediğim her konuda yöneticiler benimle aynı fikirdeydi ve kabul edilmediler, demek ki doğruları söylüyormuşum değil mi? Bu sistemi o kadar çok istiyorsan kendi sunucunu aç ve ekle. Zaten şuanda da isteğimi yapıyorum KRALLAR gibi rahat ol sen.

Helal sana be KRAL , yuru be kim tutar seni!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 05.08.2020 20:05
Desteklemiyorum.

Şahıs 3-4-5 kere düştü mü? Üstüne hala rambo gibi ateş etmeye devam ediyor, ağır yaralı rolü yapmıyor mu? Bir savaşta adamı 3 kere düşürdün ama ertesi gün elini kolunu sallaya sallaya rahat dolaşıp millete yine mi bulaşıyor? Vice Roleplay »Sunucu Bilgileri »Oyuncu Şikayetleri »Oyuncu Şikayeti »Yeni Konu

Kendiniz dediğiniz gibi Hard-Rp sunucusu, böyle bir durumda tabii ki yönetim karşı çıkacaktır. Size en iyi örneği Bobby Cassano karakteriyle gösterebilirim. Kendisi tamamen rolsel olarak Payne Wayne karakterine, Payne Wayne şehirde kaos yaratırken Vice Sosyalden laf atıp kapışmaya davet etmişti. Payne Wayne kendisini vurdu ve Bobby Cassano karakteri ağır, delici mermiler ile vurulduğu için 1 ay koma rolü yaptı. Fast olan bir şey de yok, NC atıp gerçekten Bobby Cassano ismi altında oynamadı. Belki bu durumda fear-rp olayı da giriyor, sonuçta terörist olarak adlandırılabilir birine laf atıyor ve cezasını kesiyor, fakat burada ne demek istediğimi anlamanızı istiyorum.

Ayrıca siz düşünüp, fikirlerinizi güzelce anlatıyorsunuz ve birisi gelip "saçmalık" yazmış olduğu için sinirlenmiş olabilirsiniz, bu olağan fakat o kişinin fikrini o şekilde belirtmesi de bence olabildiğince olağan. Bana göre, sonuçta size karşı agresif bir tavrı yok, fikrinize fikrini belirtmiş. Bu kadar sert çıkışmanız bence iyi değil.
« Son Düzenleme: 05.08.2020 20:18 CaptainKebab »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 05.08.2020 20:12
Desteklemiyorum.

Şahıs 3-4-5 kere düştü mü? Üstüne hala rambo gibi ateş etmeye devam ediyor, ağır yaralı rolü yapmıyor mu? Bir savaşta adamı 3 kere düşürdün ama ertesi gün elini kolunu sallaya sallaya rahat dolaşıp millete yine mi bulaşıyor? Vice Roleplay »Sunucu Bilgileri »Oyuncu Şikayetleri »Oyuncu Şikayeti »Yeni Konu

Kendiniz dediğiniz gibi Hard-Rp sunucusu, böyle bir durumda tabii ki yönetim karşı çıkacaktır. Size en iyi örneği Bobby Cassano karakteriyle gösterebilirim. Kendisi tamamen rolsel olarak Payne Wayne karakterine, Payne Wayne şehirde kaos yaratırken Vice Sosyalden laf atıp kapışmaya davet etmişti. Payne Wayne kendisini vurdu ve Bobby Cassano karakteri ağır, delici mermiler ile vurulduğu için 1 ay koma rolü yaptı. Fast olan bir şey de yok, NC atıp gerçekten Bobby Cassano ismi altında oynamadı. Belki bu durumda fear-rp olayı da giriyor, sonuçta terörist olarak adlandırılabilir birine laf atıyor ve cezasını kesiyor, fakat burada ne demek istediğimi anlamanızı istiyorum.

Ayrıca siz düşünüp, fikirlerinizi güzelce anlatıyorsunuz ve birisi gelip "saçmalık" yazmış olduğu için sinirlenmiş olabilirsiniz, bu olağan fakat o kişinin fikrini o şekilde belirtmesi de bence olabildiğince olağan. Bana göre, sonuçta size karşı agresif bir tavrı yok, fikrinize fikrinizi belirtmiş. Bu kadar sert çıkışmanız bence iyi değil.

Öncelikle düzgünce saygı çerçevesinde fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim. Ben düzgünce desteklemediğini söyleyen katılmadığını söyleyen kimseye kızmam sert çıkmam , 8 9 senedir tartışma kültürüyle iç içeyim , farklı görüşler duymak farklı görüşler öne sürmek benim için çok normal bir durum , ama özenle ciddi yazılmış bir öneriye direk "saçmalık" demek pek saygılı bir yaklasım değil , onu da geçtim "daha saçma öneri az gördüm" gibisinden iyice aşağılayıcı ifadeler hiç kabul edilebilir şeyler değil. Bu tür yaklasımları ancak tartışma kültürüne , farklı ve yeni fikirler görmeye duymaya (özellikle kendilerinin çok değer verdikleri bir şeye ufak da olsa zarar geleceğini düşündüklerinde) alışmamış kişiler yapabilir.

Verdiğiniz örnek çok güzel , ama kaç kişi Boby gibi davranır? %0.5 ? Malesef çoğu kişi "bu bir oyun" demesine rağmen gerçekten bunun "bir oyun" olduğunu unutarak , karakterlerinin ismi uğruna bu sisteme karşı çıkıyor , hiç sağlıklı bir durum değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok