Konu: Mobilya Araç Hırsızlığı Hk  (Okunma sayısı 347 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#10 - 29.07.2020 12:02
Zanni oluşumdayken uzun süre tamirhanenin kapısında birlikteki herkes beklemiştir bunu iyi biliyoruz fakat o tür yerleri affınıza sığınarak b*kunu çıkarmak kaydıyla para kasma noktası olarak algılayıp her 5 dakikada bir araç getiren kişilerle doluydu. Oyuna giriyorum saat 14'te tamirhaneye bakıyorum rol yaptığımız alan (Plaza derdik) oraya kadar araçlar konvoy halinde dururdu. Haliyle rol yapamıyorduk, rol esnasında /s den Kapııı! /s Kapıyı açın *mına koyduklarım! /s Açmak zorundasın s*ikik herif! gibi low rp kişilerle hergün karşılaştık bizzat bu durumdan bıktığım için tamirhanenin önüne geçmek istemiyordum keza oluşumdaki diğer kişilerden de böyle düşünenler vardı.

Meslekmiş gibi görüp, A kişisi her geldiğinde kapıyı açmak zorundaymış gibi yansıtılıyordu fakat orası rolle açılan bir yerdi sunucuda oynayan herkes bunu algılayabildiğinde tamirhaneyi kimin işlettiğinin bir önemi kalmıyor.

Rol esnasında rahatsız edilmek, sürekli kapı kapı kapı diye yazmak bunu görmek sıkıcı bir durum haline gelebiliyor ilk zamanlar sevinsek bile. Kazançlı bir yer fakat oyuncuların orayı trucker gibi balıkçılık gibi normal bir meslek haline getirmesi bu durumu mantıksız ve açılmasının önüne geçen yegane şeydir.

Andeyev oluşumu işlettiği zamanlar saat 20:00 dan sonra açılıyordu oyuncular yine şikayetçiydi açılmıyor açılmıyor diye.
Zanni oluşumuna geçince herkes kullanmaya başladı ve herkes para kasma noktası olarak görmeye başladı, pm atan arkadaşlar günde 40.000 50.000 en kötüsü 20.000 kazandığı bile oluyordu. Bu durumda tamirhanenin önünde sürekli yığılma oluyordu.

Tamirhane tekrardan açılırsa bu durum tekrardan yaşanacaktır buna eminim. Şuan için eklenmemesi tarafındayım.
Saygılarımla.
Spoiler: GösterGizle
tamirhanede rol yapınca ne dediğimi çok iyi anlayacaksınız fellas
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 29.07.2020 13:24
Zanni oluşumdayken uzun süre tamirhanenin kapısında birlikteki herkes beklemiştir bunu iyi biliyoruz fakat o tür yerleri affınıza sığınarak b*kunu çıkarmak kaydıyla para kasma noktası olarak algılayıp her 5 dakikada bir araç getiren kişilerle doluydu. Oyuna giriyorum saat 14'te tamirhaneye bakıyorum rol yaptığımız alan (Plaza derdik) oraya kadar araçlar konvoy halinde dururdu. Haliyle rol yapamıyorduk, rol esnasında /s den Kapııı! /s Kapıyı açın *mına koyduklarım! /s Açmak zorundasın s*ikik herif! gibi low rp kişilerle hergün karşılaştık bizzat bu durumdan bıktığım için tamirhanenin önüne geçmek istemiyordum keza oluşumdaki diğer kişilerden de böyle düşünenler vardı.

Meslekmiş gibi görüp, A kişisi her geldiğinde kapıyı açmak zorundaymış gibi yansıtılıyordu fakat orası rolle açılan bir yerdi sunucuda oynayan herkes bunu algılayabildiğinde tamirhaneyi kimin işlettiğinin bir önemi kalmıyor.

Rol esnasında rahatsız edilmek, sürekli kapı kapı kapı diye yazmak bunu görmek sıkıcı bir durum haline gelebiliyor ilk zamanlar sevinsek bile. Kazançlı bir yer fakat oyuncuların orayı trucker gibi balıkçılık gibi normal bir meslek haline getirmesi bu durumu mantıksız ve açılmasının önüne geçen yegane şeydir.

Andeyev oluşumu işlettiği zamanlar saat 20:00 dan sonra açılıyordu oyuncular yine şikayetçiydi açılmıyor açılmıyor diye.
Zanni oluşumuna geçince herkes kullanmaya başladı ve herkes para kasma noktası olarak görmeye başladı, pm atan arkadaşlar günde 40.000 50.000 en kötüsü 20.000 kazandığı bile oluyordu. Bu durumda tamirhanenin önünde sürekli yığılma oluyordu.

Tamirhane tekrardan açılırsa bu durum tekrardan yaşanacaktır buna eminim. Şuan için eklenmemesi tarafındayım.
Saygılarımla.

Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.Araç hırsızlığı yapan kişiler bu işi adeta bir balıkçı bir tırcı gibi yapıyorlardı.

Diğer taraftan tamirhanelerin belirli bir miktar ödeyerek hurda hizmeti vermesini destekliyorum.Hurda hizmetinin sadece bir tamirhanede olması diğer tamirhaneleri olumsuz etkileyecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 29.07.2020 13:35
Araba çalmak gelsib
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 29.07.2020 18:29
Destek   :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 29.07.2020 18:35

Saygılarımla.

normalde destekliyordum ama haklısın bence aktif olmayacak olsa bile yetenek puanları sıfırlanmalı sw ye başladığımdan beri yetenek puanlarımı verdiğim şeyi kullanamamak kötü.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 30.07.2020 14:06
Mobilya hırsızlığını desteklemiyorum ancak araç parçalamayı sonuna kadar destekliyorum. Araç parçalama eğer çok suistimal ediliyorsa bence sınır gelebilir mesela 2 paydayde 1 araba parçalama gibi ve parçalanacak araçları forumdan duyurmak yerine ic rolle öğrenme olsa çok daha iyi olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 30.07.2020 15:51
Araç hırsızlığını destekliyorum fakat aracinin her gün çalınması can sıkıcı bir durum bir araca 24 saat içerisinde bir kere duzkontak yapilsa daha iyi olur. (Parçalama süresinden farklı bir durum)

Araç hırsızlığı konusunu destekliyorum fakat mobilya hırsızlığı mümkünse hiç geçmesin çünkü adam geliyor zar zor bir raf dolap yapıyoruz dolabı çalıyor eşyalar havada kalıyor veya geliyor evin duvarını alıyor evin dekorunu çok bozuyor o yüzden mobilya hırsızlığını desteklemiyorum ama araç hırsızlığı gelse güzel olur sıkı kurallarla birlikte hem sistemsel hem kural olarak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 30.07.2020 17:41
Çok geliştirici yorumlarla gelmekle beraber biraz saçmalamaya yönelik birkaç yorum gelmiş. Arkadaşlar mobilya hırsızlığı gelmesin çünkü  uğraşıp koyduğum mobilyam çalınıyor falan yazılmış mobilya hırsızlığının amacı bu zaten ve sistem olarak eklenmiş sunucuya şahsi düşünmek doğru değil illegal alanda rol yapan biri olarak eğlenceli bir sistem olduğunu düşünüyorum. O zaman PD'den de telefon sinyal takibini kaldırmalarını isteyelim illegallerin zararına diye olur mu hiç?

@JSW dediğinin çoğunluğu doğru olmakla beraber sırf bu yüzden açılmamalı demek biraz yanlış olur. En azından arkadaşın dediği gibi 2-3 payday de 1 araç getirebilmek mümkün olursa ve araba çalma işi sadece hood onaylı/onaylı illegal birliklerde bulunursa bu sorunun önüne geçilebileceğini düşünüyorum. Hiçbir onaylı/hood onaylı birliğin bünyesine sadece araba çalmaları mümkün olsun diye low oyuncular alıp adlarını kötüye çıkaracağını zannetmiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#18 - 30.07.2020 23:24
Çok geliştirici yorumlarla gelmekle beraber biraz saçmalamaya yönelik birkaç yorum gelmiş. Arkadaşlar mobilya hırsızlığı gelmesin çünkü  uğraşıp koyduğum mobilyam çalınıyor falan yazılmış mobilya hırsızlığının amacı bu zaten ve sistem olarak eklenmiş sunucuya şahsi düşünmek doğru değil illegal alanda rol yapan biri olarak eğlenceli bir sistem olduğunu düşünüyorum. O zaman PD'den de telefon sinyal takibini kaldırmalarını isteyelim illegallerin zararına diye olur mu hiç?

@JSW dediğinin çoğunluğu doğru olmakla beraber sırf bu yüzden açılmamalı demek biraz yanlış olur. En azından arkadaşın dediği gibi 2-3 payday de 1 araç getirebilmek mümkün olursa ve araba çalma işi sadece hood onaylı/onaylı illegal birliklerde bulunursa bu sorunun önüne geçilebileceğini düşünüyorum. Hiçbir onaylı/hood onaylı birliğin bünyesine sadece araba çalmaları mümkün olsun diye low oyuncular alıp adlarını kötüye çıkaracağını zannetmiyorum.
Yazdığından sonra aklıma şu geldi ki gayet mantıklı olacaktır. Sende yazmışsın bunu ayrıca.
Onaylı/hood onaylı birlikler dahil araç çalabilir herkese açık şekilde ama GYM sisteminde olduğu gibi bir sınır yada günlük sınır getirilebilirse, araç çalma rolü gayet güzel bir rol ortamı sunuyor.

Mobilya hırsızlığına dair, eklenebilir ama eklenmemesi durumunda da rolle yapılabilir. Yada guest rol istekleri açıldığına göre bu doğrultuda birliğiniz adına, rol alanınıza keyifli bir kaç an ekleyebilirsiniz, bunu tüm oyuncular adına söylüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok