Zanni oluşumdayken uzun süre tamirhanenin kapısında birlikteki herkes beklemiştir bunu iyi biliyoruz fakat o tür yerleri affınıza sığınarak b*kunu çıkarmak kaydıyla
para kasma noktası olarak algılayıp her 5 dakikada bir araç getiren kişilerle doluydu. Oyuna giriyorum saat 14'te tamirhaneye bakıyorum rol yaptığımız alan (Plaza derdik) oraya kadar araçlar konvoy halinde dururdu. Haliyle rol yapamıyorduk, rol esnasında /s den Kapııı! /s Kapıyı açın *mına koyduklarım! /s Açmak zorundasın s*ikik herif! gibi low rp kişilerle hergün karşılaştık bizzat bu durumdan bıktığım için tamirhanenin önüne geçmek istemiyordum keza oluşumdaki diğer kişilerden de böyle düşünenler vardı.
Meslekmiş gibi görüp, A kişisi her geldiğinde kapıyı açmak zorundaymış gibi yansıtılıyordu fakat orası rolle açılan bir yerdi sunucuda oynayan herkes bunu algılayabildiğinde tamirhaneyi kimin işlettiğinin bir önemi kalmıyor.
Rol esnasında rahatsız edilmek, sürekli kapı kapı kapı diye yazmak bunu görmek sıkıcı bir durum haline gelebiliyor ilk zamanlar sevinsek bile. Kazançlı bir yer fakat oyuncuların orayı trucker gibi balıkçılık gibi normal bir meslek haline getirmesi bu durumu mantıksız ve açılmasının önüne geçen yegane şeydir.
Andeyev oluşumu işlettiği zamanlar saat 20:00 dan sonra açılıyordu oyuncular yine şikayetçiydi açılmıyor açılmıyor diye.
Zanni oluşumuna geçince herkes kullanmaya başladı ve herkes para kasma noktası olarak görmeye başladı, pm atan arkadaşlar günde 40.000 50.000 en kötüsü 20.000 kazandığı bile oluyordu. Bu durumda tamirhanenin önünde sürekli yığılma oluyordu.
Tamirhane tekrardan açılırsa bu durum tekrardan yaşanacaktır buna eminim. Şuan için
eklenmemesi tarafındayım.
Saygılarımla.
tamirhanede rol yapınca ne dediğimi çok iyi anlayacaksınız fellas