Konu: [24.07.2020] Mike Henshaw Sapık Oyuncu  (Okunma sayısı 433 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2020 03:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Mike Henshaw @tombalacı

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Hudson Cameron,Charmaine Markovich

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:24.07.2020 15.43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Sapık Oyuncu

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[15:42:28] * Mike Henshaw kadın yürürken arkasından onun vücudunu süzer ve dudaklarını ıslatır.
[15:42:38] Charmaine Markovich: Mike.

[15:42:43] Charmaine Markovich: Parmak gitmiş.
[15:42:59] * Mike Henshaw Charmaine'e sırasıyla parmakalrını gösterir.

[15:43:05] * Mike Henshaw en son orta parmağını yalayıp ona işaret eder.

[15:43:09] Mike Henshaw: En sevdiğin parmak burada!

[15:43:52] Mike Henshaw: Yakışıır.
[15:45:14] * Mike Henshaw Charmaine'i spor yaparken arkasından izlemeye başlar.
[15:46:32] * Mike Henshaw ellerini Charmaine'e doğru açarak gösterir.

[15:46:39] Mike Henshaw: Hangisini istersen.

[15:46:52] Charmaine Markovich: Pislik adam.
Kendisinin yaptığı davranışlardan rahatsız oluyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

[15:42:28] * Mike Henshaw kadın yürürken arkasından onun vücudunu süzer ve dudaklarını ıslatır.
[15:42:38] Charmaine Markovich: Mike.

[15:42:43] Charmaine Markovich: Parmak gitmiş.
[15:42:59] * Mike Henshaw Charmaine'e sırasıyla parmakalrını gösterir.

[15:43:05] * Mike Henshaw en son orta parmağını yalayıp ona işaret eder.

[15:43:09] Mike Henshaw: En sevdiğin parmak burada!

[15:43:52] Mike Henshaw: Yakışıır.
[15:45:14] * Mike Henshaw Charmaine'i spor yaparken arkasından izlemeye başlar.
[15:46:32] * Mike Henshaw ellerini Charmaine'e doğru açarak gösterir.

[15:46:39] Mike Henshaw: Hangisini istersen.

[15:46:52] Charmaine Markovich: Pislik adam.
Ek açıklamalar(varsa):Kendisine gerekli cezanın verilmesini istiyorum.Aynı şekilde Terrell Dunn adlı karakterde fazlasıyla rahatsız edici rol yaptı fakat elimde ss i yok.Böyle karakterlerin oyunda bulunması fazlasıyla rahatsız edici.

#1 - 27.07.2020 03:28
Burada bir kural ihlali yok. Savunmaya gerek olduğunu da düşünmüyorum. Konuyu açan kişi bana IC husumet besleyen biri bunu da unutmamak lazım. Karaktere agresif davrandığı için bu tepkiyi görmesi normal.

#2 - 27.07.2020 04:01
Muhtemelen cinsiyetlerimiz farklı, bunun için size olabileceğimden daha yumuşak olucam bu konuda. Bu yapılması gereken bir şey olduğu için değil, inisitayif kullandığım için yaptığım bir şey. Muhtemelen dediğim lafın gelişi, OOC olarak arkadaşlarınızdan sürekli duyuyoruz bunu. Burada erkek rolü olup kız rolü yapanda var, kız olup erkek rolü yapanda; kendi cinsiyetini tercih eden de var. Ben bir erkeğe kadın rolünde ne kadar saygı duyarsam bir kadına, bir transa da aynı şekilde saygı duyarım.Bunun için bir hassasiyet, gerektiğinden fazla bir hassasiyet bekliyorsanız roleplay sizin için uygun bir yer değil. Çünkü bildiğim üzere burada her oyuncu eşit haklara sahip. Arkadaşım hakkında sapık demeniz de hakaret bu arada, kendisi görüp incinmeden değiştirmenizi rica ediyorum. Çünkü oda saygılı ve kız olsun erkek olsun bir oyuncuya IC OOC nasıl davranabileceğinin bilincinde olan birisi. Altını çizerek söyleyeceğim, bir rolden rahatsız olduğunuzu OOC olarak büyük bir olaya değil, IC olarak küçücük bir emote'ye çevirmelisiniz. Sizden bunu girdiğim rollerde hiç göremedim. Mike ile girdiğiniz rollerde oldu mu bilmiyorum fakat gerekli açıklamayı açık açık yapıcam şimdi.

Terrell Dunn karakteri fazlasıyla rahatsız edici demişsiniz, karakterimin rahatsız edici olup olmaması benim elimde ve bunu istediğim şekilde yönetirim. Bu bir, ikinci olarak sizin karakteriniz bizim birlik hoodumuzdaydı ilk rolü çevirdiğimizde. Siz sürekli ben "motorcu seviyorum, mafya seviyorum" gibi şeyler söylettirdiniz karakterinize, bizde size rolsel olarak gidebileceğinizi söyledik ama inatla durdunuz. Sizin tarafınıza o zaman yönelttiğim roller "güzelim ve bebeğim" tarzında zenci ağzına hitap eden rollerdi, karakterimin kadınlara günlük olarak değer vermediğini yansıtmaya yönelik hareketleri iyi hissettirmişim muhtemelen, bu sizi rahatsız etmiş. Biz roleplay yapıyoruz ve oluşturduğumuz karakterleri belirli kimliklere sokabiliriz. Burası gerçek ortamdan soyutlanmış bir ortam, burada roleplay yapılıyor ve uçsuz bucaksız rol çeşitliliği var. Misal rolde birisi köpeğe tecavüz etse buna şikayet açamayız veya birisi bir kadına tecavüz etse buna şikayet açamayız. Bu rollerin sürmemesi için elinizde yeterince imkan var bu arada, onu belirteyim. Rahatsız olduğunuzu /do'dan belirtseydiniz biz role devam etmezdik. Bir süre sonra zaten ben rolün saçmaladığını farkettiğim için hep karakterinizi oradan göndermeye oynadım.Başımıza geleceği az çok tahmin etmiştik, kız cinsiyeti IC OOC kısımda birleşince bazı bağnaz oyuncular tarafından onlara kalkan örülüyor. Saçma ve komik duran bu zaten, biz o kişilerden değiliz. Yaptığımız rollerin size karşı gerçekçi ve rahatsız gelmesinin sebebi hem sizin bize aynı şekilde saldırgan tutumla durmanız hem de bizim herkese olan davranışımızı(rolsel) IC karakteri üzerinden şekillendirmemiz olsa gerek.

-Her neyse siz bildiğinizden şaşmayın(veya az önce öğrendiğinizden, /do komutundan role izin vermediğinizi belirtmekten bahsediyorum), sadece size bilinç aşılamaya çalıştım yazdıklarımda.

-Mike, parmak gitmiş kışkırtıcı bir rol. Ona rol pası atmanız sapık bir oyuncuyla role girmek istediğinizi gösteriyor, IC ve OOC olarak birbirinizle çelişkiye düşmeyeceğiniz hareketler yapın lütfen.

-Birisinin arkasından onu izlemek onun karşı cinsi etkileyecek organlarına bakmak değildir, bu emote'u fazlasıyla yanlış anlamış olabilirsiniz.Lütfen emotelere yorum yaparak rol yapmayın, tavsiyem bu.

Attığınız ss'lerde Hey! diyorum sadece ve Mike'ın sistemsel düşürdüğü kişinin başında fazla durmaması için "Küçük düşürme zenci, gölgende nefessiz kalacak" diyorum. Terrell Dunn karakteri rahatsız edici bu şekilde oluyorsa rol yapmayalım bir daha. Önceki rolleri kastediyor olabilirsiniz, eğer onları kastediyorsanız benim ismimi bu şikayette geçirmeye hakkınız yok. Bunu demem o rollerde hatalı olduğumu göstermez, elbette ki orada da roleplay kurallarına sadık kaldım.

Charmaine ismini görünce uzaklaşmayalım lütfen, biraz hoşgörülü yaklaşın roleplay'e. Zaten karakteriniz yanında minimum bir erkekle geziyor ve her defasında ölüm tehdidi alıyoruz. Üzerine izin verilmediği belirtilmeyen bir rol için şikayet yiyoruz, rahatsız edici olan taraf biz olmuyoruz bence bu durumda. Bu arada rolde de izin verilmediği belirtilse dahi abzurt duracak bir text göremiyorum.Sapıktan ziyade size olan kinini davranışlarına dökmüş gibi Mike. Umarım her şey açığa kavuşur. Rahatsız olduğunuz kısımda /do'dan izin vermiyorum demeniz yeterli. Biz zor insanlar değiliz, teşekkürler okuduğunuz için.
« Son Düzenleme: 27.07.2020 04:23 Emrann »

#3 - 27.07.2020 04:42
Kendisi benim birlik üyem, sapık oyuncu adı altında bir şikayet açman çok onur kırıcı, bunu en baştan belirtiyorum.

Diğer konuya gelecek olursak bu olan rolleri detayı detayına birlik üyem olan Mike'dan hem IC hem OOC olarak öğrendim. Her "arkasından izler" emoteunu absürt olarak anlayıp da hareket ederseniz siz bu platformda topluluk rollerine kesinlikle girmeyin, Sapık Oyuncu altında yaklaşık 5 10 kişiye daha şikayet açmak zorunda kalırsınız. Arkasından izler emoteu eğer aklınıza takılıyorsa da bunu F8'e basıp SS alıp şikayet açarak değil, /do'dan detaylı şekilde nasıl baktığını ve neresine baktığını sormalısınız. /do'yu amacı dışında kullanmak olmaz bu. Kişi /me kadını arkasından izler, dudaklarını ıslatır. emote'u veriyor. Buna aklınız takıldıysa eğer /do Mike Charmaine'in neresine bakıyor? Bunu görebiliyor muyum? tarzı emotelarla detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. Arkanızdan sizi izliyor olması herhangi bir absürt durumu taşımıyor.

Bir diğer olay ise sürekli olarak Mike karakterini her gördüğünüzde sen ölüsün diyerek ve parmak konusunu açarak kışkırtıyormuşsunuz, tekrar altını çiziyorum "her gördüğünüzde." Eee, siz Sapık Oyuncu altında şikayet açtığınız kişiyle inatla role kendinizi sokarsanız, o kişi size IC karşılık vermeden duramaz. Sen o karakteri kışkırt, sonrasında rahatsız oluyorum de ve hiçbir şey olmamış gibi o karakter öyle bir ortamda ezilip kendi ezikliğiyle kalsın? Üzgünüm burada hatalı sizsiniz. Mike'ı her gördüğünüzde ölüsün, parmağın kesik tarzı ithamlarda bulunup kışkırtıp üstüne bir de rahatsız olduğunuzu PM yoluyla değil de şikayet yoluyla dile getirirseniz sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Çünkü Mike'n verdiği emotelar ve davranış şeklinde herhangi bir taciz olayı bulunmuyor. Ki şunu altını çizerek tekrar iletiyorum, Mike'ın bu rollerinden rahatsız olduğunuzu hiçbir şekilde PM yoluyla veya OOC bir yolla dile getirmemişsiniz. OOC şekilde kişiyi uyarmadan nasıl Sapık Oyuncu diyebiliyorsunuz? Buna hakkınız var mı sizin? Kışkırtma rollerinin başlangıcının birçoğunu siz yapmanıza rağmen bir de yağ gibi üste çıkmanızı istemem, söz ettiğim gibi bütün rollerin hepsinden haberim var. Spor yaparken arkanızdan izlemesinde bir sakınca yok, absürt bir durum yok. Eğer sizce bir sakınca varsa ve rahatsız oluyorsanız bunu PM yoluyla dile getirebilirdiniz ve ondan sonra hareketlerine yine aynı devam edecek olsaydı şikayet açma görevini size ben bırakmazdım kendim açardım bile.

Kişinin rollerinden rahatsız olduğunuzu "Sapık Oyuncu" adı altında şikayet açarak değil, onu PM yoluyla uyararak belirtin. Bobby Cassano'ya "Mike'ın rollerinden rahatsız oluyorum." derseniz eğer Mike bunu göremez, rahatsız olduğunuzu Mike'a belirtin. Kendisi benim birlik üyem ve böyle bir  suçlamayla karşı karşıya kalması beni de sorumlu tutar. Özellikle de bu açılan şikayetle birlikte kendisini tembihleyerek sizinle bir daha hiçbir şekilde role sokmayacağımı belirterek sonlandırmak isterim. İyi geceler.
« Son Düzenleme: 27.07.2020 04:50 metefetamin »

#4 - 27.07.2020 04:47
Öncelikle belirtmek isterim. Normal durumda bu konuya attığım ilk ileti aynı zamanda tek ileti olarak kalacaktı fakat bu mesele tekrar önüme geldiğinde farkettiğim detaylar bu iletiyi bırakmama sebep oldu.

Spoiler: GösterGizle
Beni ooc uyarmak yerine zorla role girmeye çalışıyorsun sürekli parmak parmak parmak diyerek duruyorsun herhangi bi ooc uyarı bana vermeden rahatsız olduğunu böyle şikayet yoluyla belirtirsen ben bir şey yapamam. Karakterin IC olarak rahatsız oluyor olabilir bu tamamen IC bir olay, fakat IC rollerden OOC olarak rahatsız olduğunu bana belirtmezsen eğer ben o rolün devamlılığını sürdürmek zorunda kalırım. Ki rolün devamlılığını da sürdüren taraf her zaman için sen oldun, benim karakterimi gördüğün her yerde "parmak" mevzusunu açıp açıp duruyorsun ve benim karakterimi kışkırtıyorsun, e bu noktada da karakterim duruma göre tepki veriyor. Bunlardan OOC olarak rahatsız oluyorsan bana PM yoluyla iletebilirsin. Çünkü ben bu rollere senin karakterin tarafından itiliyorum ve bu rollere gönüllü olduğunu düşünerek hareket ediyorum. OOC olarak rahatsız olduğunu bilseydim senin karakterinle uzaktan yakından herhangi bir bağlantım olmadan rollerime devam ederdim.

"Sapık Oyuncu" diye bir şikayet açıp mimleme girişiminde bulunman doğru mu sence?

Ortada ilgili iddiayı barındıran durum yokken bu başlık ile şikayet açmanız esgeçilmez umarım.
« Son Düzenleme: 27.07.2020 04:51 tombalacı »

#5 - 27.07.2020 04:54
Kendisi benim birlik üyem, sapık oyuncu adı altında bir şikayet açman çok onur kırıcı, bunu en baştan belirtiyorum.

Diğer konuya gelecek olursak bu olan rolleri detayı detayına birlik üyem olan Mike'dan hem IC hem OOC olarak öğrendim. Her "arkasından izler" emoteunu absürt olarak anlayıp da hareket ederseniz siz bu platformda topluluk rollerine kesinlikle girmeyin, Sapık Oyuncu altında yaklaşık 5 10 kişiye daha şikayet açmak zorunda kalırsınız. Arkasından izler emoteu eğer aklınıza takılıyorsa da bunu F8'e basıp SS alıp şikayet açarak değil, /do'dan detaylı şekilde nasıl baktığını ve neresine baktığını sormalısınız. /do'yu amacı dışında kullanmak olmaz bu. Kişi /me kadını arkasından izler, dudaklarını ıslatır. emote'u veriyor. Buna aklınız takıldıysa eğer /do Mike Charmaine'in neresine bakıyor? Bunu görebiliyor muyum? tarzı emotelarla detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. Arkanızdan sizi izliyor olması herhangi bir absürt durumu taşımıyor.

Şikayetin açılmasına, SS'leri inceledikten sonra ben karar verdim. OOC olarak bu tarz rollerin yasak olduğu belirtilmiş durumda. Emote veya PM ile belirtseydin vs. gibi kendinizi meşrulaştıran mesajlardan kaçınarak savunmanızı yapın.

Bir diğer olay ise sürekli olarak Mike karakterini her gördüğünüzde sen ölüsün diyerek ve parmak konusunu açarak kışkırtıyormuşsunuz, tekrar altını çiziyorum "her gördüğünüzde." Eee, siz Sapık Oyuncu altında şikayet açtığınız kişiyle inatla role kendinizi sokarsanız, o kişi size IC karşılık vermeden duramaz. Sen o karakteri kışkırt, sonrasında rahatsız oluyorum de ve hiçbir şey olmamış gibi o karakter öyle bir ortamda ezilip kendi ezikliğiyle kalsın? Üzgünüm burada hatalı sizsiniz. Mike'ı her gördüğünüzde ölüsün, parmağın kesik tarzı ithamlarda bulunup kışkırtıp üstüne bir de rahatsız olduğunuzu PM yoluyla değil de şikayet yoluyla dile getirirseniz sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Çünkü Mike'n verdiği emotelar ve davranış şeklinde herhangi bir taciz olayı bulunmuyor. Ki şunu altını çizerek tekrar iletiyorum, Mike'ın bu rollerinden rahatsız olduğunuzu hiçbir şekilde PM yoluyla veya OOC bir yolla dile getirmemişsiniz. OOC şekilde kişiyi uyarmadan nasıl Sapık Oyuncu diyebiliyorsunuz? Buna hakkınız var mı sizin? Kışkırtma rollerinin başlangıcının birçoğunu siz yapmanıza rağmen bir de yağ gibi üste çıkmanızı istemem, söz ettiğim gibi bütün rollerin hepsinden haberim var. Spor yaparken arkanızdan izlemesinde bir sakınca yok, absürt bir durum yok. Eğer sizce bir sakınca varsa ve rahatsız oluyorsanız bunu PM yoluyla dile getirebilirdiniz ve ondan sonra hareketlerine yine aynı devam edecek olsaydı şikayet açma görevini size ben bırakmazdım kendim açardım bile.

Kişinin rollerinden rahatsız olduğunuzu "Sapık Oyuncu" adı altında şikayet açarak değil, onu PM yoluyla uyararak belirtin. Bobby Cassano'ya "Mike'ın rollerinden rahatsız oluyorum." derseniz eğer Mike bunu göremez, rahatsız olduğunuzu Mike'a belirtin. Kendisi benim birlik üyem ve böyle bir  suçlamayla karşı karşıya kalması beni de sorumlu tutar. Özellikle de bu açılan şikayetle birlikte kendisini tembihleyerek sizinle bir daha hiçbir şekilde role sokmayacağımı belirterek sonlandırmak isterim. İyi geceler.

Husumet rollerinde herhangi bir sakınca yok. Her oyuncu sunucu kuralları ile korunuyor ve yapılan rolde bir hata görüyorsa şikayet oluşturmak en doğal hakkı. Şikayet edilen kullanıcı rollere kurallar çerçevesinde alternatif karşılıklar verebilir. Amacın ne olduğunu anlamak için eşelemek gerekmiyor, orada verilen emote'da niyet açıkça belli.

ps: Bu durum ne kadar kural ihlali, orasına adminler karar verir. Kullanıcının bu durumu sürekli olarak yapıp yapmadığını bilemeyiz ve emin de olamayız. Mercekteki kullanıcıların yönetim tarafından ayrılabilmesi için böyle durumlarda şikayet açmak en mantıklısı. Sonuçta bu rollerin yasaklanmasının altında yatan amaç belli bir kitleyi sunucudan uzak tutmak.
« Son Düzenleme: 27.07.2020 04:56 Rebel Son »

#6 - 27.07.2020 04:57
Emote'a neresinden baktığına bağlı olarak verilen emoteun kararını kendince verebilirsin. Emoteun detayını öğrenmeden o emotea kendin karar verirsen yanlış anlaşılmalar ortaya çıkar. Belki de emoteu atarken kendini yeterince açıklayamamış olabilir; bunu /do'dan sorabilir ve eğer Mike herhangi bir yanlış anlaşılma olmadığını söylerse hatalı kısım tamamen Mike olur. Kısacası emoteu kimin nasıl anladığına bağlı bir durum. Görülen SS'lerde Mike herhangi bir şekilde sapkınlıkla Charmaine'in üstüne gitmiyor, herhangi bir şekilde taciz rollerinde bulunmuyor. Direkt olarak emotelara bağlı olarak sapık oyuncuya bağlarsanız dediğim gibi, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkar.

#7 - 27.07.2020 04:59
Merhaba şahitliğimi onaylıyorum şikayette adı olmayan arkadaşların şikayete yorum yapmasını doğru bulmuyorum burası yol geçen hanı değil ve bir arkadaşa destek olsun diye yorum yapamazsınız.
Mike karakterine parmak gitmiş yazdıktan sonra olayların geliştiğini söyleyen dostumuz var. Haklı olabilirdin ancak Mike karakteri sahilde Charmine 'nin arkasından geçerken ,affınıza sığınarak, kalçalarını süzme ve yalanma emotesi veriyorsa bu düpedüz tacizdir. Taciz sadece laf atmak ve dokunmak değildir. Kadını bakışları ile taciz ediyor. Yetmiyor kadın parmak gitmiş diyince 4 parmağından ortancayı tercih edip bu en sevdiğin parmak diyor. Orta parmağı neden seçtiğini hepimiz tahmin edecek yaştayız konuyu sulandırmak istemiyorum.
        Olaydan günler geçmiş, ancak yine Mike 'e bir agresif rol sergilememişiz orda ve sonrasında. Karşınızdaki kadın olsun ya da olmasın, bu durumdan rahasız olur ve her karşılaştığında bu tip incitci ve yerici hakaretlere maruz kalmak istemez. Cinsiyetle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Mike karakteri agresif bir karşılama görmeyince meydanı boş buluyor ve durduk yere Charmine karakterine orospu kaltak ve fahişe kelimelerinin sıklıkla geçtiği ve tehdit içeren sözcükler kullanıyor. Bunu bir etkinlikte yapıyor. Etkinlik alanları güvenli bölgelerdir, karakter bunu bilerek ya da bilmeyerek agresif rol sergiliyor. Arabasının aynasını kırınca da OOO KAVGA diyerek ilk yaptığı şey bana saldırmak oluyor. Yanımdaki arkadaşıma o kadar laf söylüyor ve belinin dolu olup olmadığını bilmeden karşısındaki 3 kişinin yanında yapıyor bunu.
       Birlik lideri Renzo karakteri dahil Mike 'a sus diyor ancak karakter hala üsteleyip Renzo 'ya baş kaldırıyor ve huzurumuzu bozmaya devam ediyor. Karakterim efendi efendi dayağını yiyor, adama hiç bulaşmayıp susuyor. Parti alanında sürekli onu kuma gömdüm böyle yaptım şöyle yaptım diyerek bariz avlanma arzusunu gözler önüne seriyor. Ben de karşımdaki kişinin utanmaz arlanmaz ve korkmayan birisi olduğunu düşünerek yapmanın en mantıklı olduğunu düşündüğüm fear-rp kuralını uygulamayı seçerek oradan arkadaşlarımla konvoy halinde uzaklaşıyorum. Durmak bilmeyen kontrolsüz Mike karakteriyse araçların önüne kırarak camıma yaklaşıyor ve yolumu kesiyor. Yanına da bir arkadaşını almış... Bu kez kapılarımı kilitleyerek karakterin aracına çarpıp oradan uzaklaşıyorum.
       Sözlerimi noktalamadan önce sözüm ona, sözde erkeklik yapacak ya; sapıkça duygularla ve büyük bir haz alarak, cani planlarını Charmine karakterini korkutacak derecede anlatan ve bundan zevk alan bu oyuncunun bu sunucuda barınması; belki de Charmine karakterinin sonu olacak ve oyuncu bu yapışkan ve yılışık karakter yüzünden rol alanını kısıtlayacak belki de hiç rol yapmayacak. Dışarıya çıkarken sürekli yanında biz bulunuyor ve kendisini koruyoruz. IC ya da OOC arzularını tatmin etmek sureti ile kimsenin bir karaktere bunu yaşatmaya hakkı yok. Karşısındaki karakterin dostlarının şehirde sözü geçen insanlar olduğunu ve kendi birlik liderinin dahi bizim düşüncemizde olduğunu hatırlatmak isterim. Daha önce sırnaşıp taciz ettiği oyuncu ondan korkarak uzaklaşıyor ve bu arkadaş bu durumda oldukça eğleniyor gözüküyor. Biz eğlenmiyoruz, sunucuda biz eğlenemiyoruz. Karşıdan bunny yaparak gelen beyaz tshirtli şişman zenci gördüğümüz zaman ordan uzaklaşmanın yolunu arıyoruz. Gereğinin hakkı ile yapılması dileklerimle.
Adalet Mülkün Temelidir -Mustafa Kemal Atatürk

#8 - 27.07.2020 05:03
Orta parmak göstermenin farklı anlamları var. Ayrıca verilen emoteler ortada. Orada yazanlar dışında kendi çıkarımınız olan değerlendirmeleri gerçeklik payı olan yargılarmış gibi sunuyorsunuz. Burada açık uçlu bulduğunuz konuları kendinize göre evirip çevirme peşindesiniz. Buradaki ilgili suçlamayı hiçbir şekilde kabul etmiyorum.
« Son Düzenleme: 27.07.2020 05:06 tombalacı »

#9 - 27.07.2020 05:03
Emote'a neresinden baktığına bağlı olarak verilen emoteun kararını kendince verebilirsin. Emoteun detayını öğrenmeden o emotea kendin karar verirsen yanlış anlaşılmalar ortaya çıkar. Belki de emoteu atarken kendini yeterince açıklayamamış olabilir; bunu /do'dan sorabilir ve eğer Mike herhangi bir yanlış anlaşılma olmadığını söylerse hatalı kısım tamamen Mike olur. Kısacası emoteu kimin nasıl anladığına bağlı bir durum. Görülen SS'lerde Mike herhangi bir şekilde sapkınlıkla Charmaine'in üstüne gitmiyor, herhangi bir şekilde taciz rollerinde bulunmuyor. Direkt olarak emotelara bağlı olarak sapık oyuncuya bağlarsanız dediğim gibi, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkar.

Kanka ben birlik üyenin kendini yeterince iyi açıkladığını düşünüyorum. Görüntülerde atılan emotelardan çıkarılacak alternatif bir anlam yok.