Konu: [25.07.2020 - Vice_Roleplay] 10 gün kural ihlali,Noob DM,Mixing,Fear Rp  (Okunma sayısı 595 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 25.07.2020 12:17
hem orada sana sıkan biz değiliz arkadaşların hemde sekiz saat kuralını arkadaşların gelip bize sıkarak bozuyor
ilk olarak ben sistemsel olarak düşmedim diğerleride düşmedi o yüzden bir kural ihlali yok ortada.
8 saatte bir çatışma rolü yapabilirsn

#41 - 25.07.2020 14:18
hem orada sana sıkan biz değiliz arkadaşların hemde sekiz saat kuralını arkadaşların gelip bize sıkarak bozuyor
ilk olarak ben sistemsel olarak düşmedim diğerleride düşmedi o yüzden bir kural ihlali yok ortada.
8 saatte bir çatışma rolü yapabilirsn

Eğer sistemsel olarak düşmez isen tekrar çatışma rolüne girebilirsin sana kuralları okumanı tavsiye ederim.

Düşmediğime dair kanıt.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 25.07.2020 14:42 ardarive »

#42 - 25.07.2020 15:47
İncelemede.

#43 - 25.07.2020 17:21
Merhaba, şikayeti inceledim.

Öncelikle rol iptali konusuna değinmek istiyorum. Birçok kişiyi etkileyen rolleri yönetici kararı olmadan kafanıza göre iptal edemezsiniz.

Karşılıklı yapılmış bir sürü ihlal olduğunu görüyorum. Bir oluşumun kurulduktan sonraki on gün boyunca agresif rollere girmesi yasak, yeni oluşumlara yani şehirde yer bulmaya çalışan insanlara karşı yapılan agresif rol minimumda tutulmalı ve mümkünse sadece gözdağı vermekle kalmalı. Müttefik oluşumdan yardım istemek maalesef kural ihlali olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şikayeti açan tarafın da oluşumu yok. Oluşumsuz illegal rol yapan oyuncuların da uyması gereken kurallar var, sonuçta kaba tabirle arkanızda bir grup yani "güvence" yok. Şikayeti açan tarafın da oluşumu olmadığı için on gün kuralından ceza verilmeyecek, bu seferlik bu konuda sadece uyarıyorum. İki taraf da yaptığı rollere gerçekten dikkat etmeli.

Silah 00:08'de dayanmış. Konumun gönderilme saatinin 00:04 olduğunu görüyorum. Telefonun alınması akabinde sigara molasınden bahsetmişsiniz, emotelar yeterince açık değil, yetersiz kanıttan dolayı işlem uygulanmayacak.

Rebels MC tarafında yaralıya düşme durumu yok. Yaralıya düşülmediği için sekiz saat kuralı geçerli değil. Ayrıca FearRP ihlali olacak bir durum da gözükmüyor. Şikayeti açan tarafın yaralı kural ihlali yaptığına dair net bir kanıt yok.

Keyifli roller diliyorum.