Konu: [25.07.2020 - Vice_Roleplay] 10 gün kural ihlali,Noob DM,Mixing,Fear Rp  (Okunma sayısı 567 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 25.07.2020 01:49
Albert tone nin öyle dediğini bilmiyordım yeni görüyorum suçlu olan isim orada biz değiliz albert tone
Burdada birliğin bir suçu yok, 10 gün agrasif kuralı bitmemiş bir birliğe aşırı agrasif rol yapıyor. Suçunuzu kabul ettiğinize sevindim.

#31 - 25.07.2020 01:50
Spoiler: GösterGizle
Silmene gerek yoktu dostum.

#32 - 25.07.2020 01:52
Tekrardan rica ediyorum, 4 sayfa savunma yazmaktan ellerim yoruldu lütfen artık, yönetici kararını bekliyelim.

#33 - 25.07.2020 02:09
Silmene gerek yoktu dostum.
Chatlogu değiştiediğini düşündüğüm için sildim

#34 - 25.07.2020 02:18
Şimdi ilk olarak MİXİNG için savunma yapacağım, Gaizka karakteri bana telefonu kırılmadan ve başına silah dayanmadan önce konum atıyor.(gizlice)
Bizde dostlarımız ile gidiyoruz başına silah dayanıyor elbette ama arkandan shotgun ile geliyorum, kafasına silah dayaman bir şeyi değiştirmez. Fear-rp  lik bir şey göremiyorum ben. Non-rp likte göremiyorum, ve tek kişinin yaptığı agrafis rolü birliğe bağlamanız saçma. ve artı olarak Alexandro kişisi kolunda pompalı mermisi olmasına rağmen bize orda silah çekiyor hiç bir şey yokmuş gibi. Benim savunmam bu kadar diğer arkadaşımda savunmasını yapsın(kararı yönetime bırakalım)
Yaralı bir adam başında iki tane silahlı adam varken nasıl konum atabiliyor mantık dışı yani

#35 - 25.07.2020 02:55
Şimdi ilk olarak MİXİNG için savunma yapacağım, Gaizka karakteri bana telefonu kırılmadan ve başına silah dayanmadan önce konum atıyor.(gizlice)
Bizde dostlarımız ile gidiyoruz başına silah dayanıyor elbette ama arkandan shotgun ile geliyorum, kafasına silah dayaman bir şeyi değiştirmez. Fear-rp  lik bir şey göremiyorum ben. Non-rp likte göremiyorum, ve tek kişinin yaptığı agrafis rolü birliğe bağlamanız saçma. ve artı olarak Alexandro kişisi kolunda pompalı mermisi olmasına rağmen bize orda silah çekiyor hiç bir şey yokmuş gibi. Benim savunmam bu kadar diğer arkadaşımda savunmasını yapsın(kararı yönetime bırakalım)
Yaralı bir adam başında iki tane silahlı adam varken nasıl konum atabiliyor mantık dışı yani
Retarted var diyorsun bunu diyecek son kişisin. Kendin yaralıyken araba sürüyorsun, yaralıyken silah kullanıyorsun. Yaralıyken hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun, asıl sen yaralı kural ihlali ve mantıksız rp yapıyorsun haberin yok. Orada her şey gizliydi siz sigara yakmıştınız ben gördüğüm an direkt konum attım. Arkadaşın telefonu almış gibi aşağı atar dedi halbuki telefonu dahi almadı elimden hatalı emote'da var orada.

#36 - 25.07.2020 10:25
Retarted var diyorsun bunu diyecek son kişisin. Kendin yaralıyken araba sürüyorsun, yaralıyken silah kullanıyorsun. Yaralıyken hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun, asıl sen yaralı kural ihlali ve mantıksız rp yapıyorsun haberin yok. Orada her şey gizliydi siz sigara yakmıştınız ben gördüğüm an direkt konum attım. Arkadaşın telefonu almış gibi aşağı atar dedi halbuki telefonu dahi almadı elimden hatalı emote'da var orada.
Ya allah aşkına yeter yalan söylemeyi bırak ya telefonu elinden almamışım sigara yakmışız hani sss göster ben diyorum tüm ss ler yando 1000 ss'e ulaştıgı için arabayıda ben kullandım alex değil  uzatma admini bekle

#37 - 25.07.2020 11:06
hem orada sana sıkan biz değiliz arkadaşların hemde sekiz saat kuralını arkadaşların gelip bize sıkarak bozuyor

#38 - 25.07.2020 11:58
hem orada sana sıkan biz değiliz arkadaşların hemde sekiz saat kuralını arkadaşların gelip bize sıkarak bozuyor
ilk olarak ben sistemsel olarak düşmedim diğerleride düşmedi o yüzden bir kural ihlali yok ortada.

#39 - 25.07.2020 12:04

Şimdi ilk olarak brom başında iki tane silahlı adam yok, senin orda kolunda shotgun mermisi olup, bize silah çekmen ve Sistemsel olarak düştükten sonra tekrar arabanın arkasına geçip sıkıyorsun burda mecvut.
Yaptığında kural ihlali.