1) Rol öncesi güvenli bölge başlığını kontrol ettik "Vice bank" gibi bir şey göremediğimiz için güvenli bölge değil olarak düşünük.
2) Eğer güvenli bölge ise bile kuralın dediği gibi ; Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü
devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.
Bu yapılan 0 dan güvenli bölgede illegal rol gerçekleştirimi değil
varolan husumetin devamıdır. Fairfax Gamba karakteri beni güvenli bölge olan sahil gymde
2 kere dövmüştür (Önceki konularımdan zaten ulaşılabilir bilgilerdir , gerekirse linkleri buraya bırakırım tekrar) Dolayısıyla aramızda
bu karakter tarafından başlatılan büyük bir husumet bulunmakta. Helen karakteri ise Fairfax karakterini güvenli bölge olan sahil gymde bana karşı agresif rol uygulaması için
kışkırtmış bir karakterdir , kayıtlardan buna çok rahat ulaşabilirsiniz. En son şikayet konuma dahil olan Helen karakteri Fairi arayak "senin dövdüğün adamı dövecekler gel" diyip yanına çağırmış sonra da bana karşı kışkırtıcı sözler kullanmıştır. Dolayısıyla Helen karakteri ile de aramızda
kendisi tarafından başlatılan net bir husumet doğmuştur.
https://i.hizliresim.com/iW9AmL.png Bu sste de görülebileceği gibi , GÜVENLİ BÖLGEDE etrafımı sarmış olan kişilerden biri olan Cody karakterine bana saldırması için tezahuratta bulunmakta ve "
Codye 10 bin basıyorum" diyerek Güvenli BÖLGE İHLALİNİ KIŞKIRTMAKTA VE KENDİSİYLE ARAMDA HUSUMET BAŞLATMAKTADIR. :
3) Kendisi "Dmitri karakterinin zaten daha önceden gbde agresif rolden uyarısı var" diyerek , kendi ihlallerini
çarpıtmaya calısmaktadır. Açtığım şikayet konularında da görülebileceği gibi Fair karakteri 1 kere 4 kişi etrafımı sararak /do dan istediği brawl iznini vermediğim halde beni gbde düşürmüş bir kere de etrafım 3 kişi tarafından sarılıyken saldırarak düşürmüş bunun akabinde kendisi 2 defa uyarı ve ceza almıştır. Yani burda uyarı ve ceza alan tek benmişim gibi konuşması kendi arkadaşını "
kayırma" psikolojisinden baska bir şey değildir. Helen karakterinin şimdiye kadar ceza almamış olması olayları başlatıp kendisinin geri çekilmesidir yoksa kayıtlar incelendiğinde kendisinin nasıl güvenli bölge ihlalini kışkırttığı görülecektir. Ayrıca kendisi "15,16 yasındayız konusarak halletmek mantıklı geliyor" demekte , fakat sahilde güç elindeyken bana agresif yaptırmak için
tüm çabayı sarfederken mantıklı konusma yolunu secmemesi bu konuda "SAMİMİYETSİZLİĞİNİ VE YÖNETİM EKİBİNİ KANDIRMA AMACINI" gözler önüne sermektedir.
4) Yanlarında bulunan Andrea karakterine hiç bir şekilde zarar verilmemiştir, aramızdaki husumet olan kişilerden başkasına dokunmak amacı güdülmemiş realistic davranılmaya özen gösterilmiştir.