Konu: 23.07.2020 Tone kardeşler ve diğerleri.  (Okunma sayısı 371 defa)

#10 - 23.07.2020 23:59
Kardeşlerime sıkmışsın napayım birlikleri var mı diyeyim
Evet bura da tam sunucu kuralları devreye giriyor, FearRP ve Sivil karakter/Birlik kural ihlalleri. Son yorumumdur, iyi forumlar!
Sadece işine gelen kısımlara yanıt veriyorsun diğer bahsettim konulara yanıtın yok.

#11 - 24.07.2020 00:38
İlk sıkanlarda onlar olduğu için kendimi savundum
Şahitliğimi video yardımıyla ve bu yoruma da savunma yaparak onaylayacağım,
Arkadaşlarınız iki gün önce  veyahut dün gece gelip saldırmaya kalktılar başarılı olamadılar
Bu akşam saatlerin Pablo ile otururken tekrardan gelerek sıktılar yine başarılı olamadılar o hadiseden sonra biz size sıkmak için araçlara binmedik Unity Boulevard | H20 Piru (WFP) ile rol yapmak için harektlendik ki onlarda onaylayacaktır bu akşam saatlerinde olan rolü.
*İlk sıkanlarda onlar olduğu için kendimi savundum* bu yorumuna gelecek olursam bunun savunmasını da video yardımıyla aktarıyım.
Spoiler: GösterGizle

0:01-0:0.5 saniyeleri arası konteynır üzerinde olduğun açıkca gözüküyor kırmızı lambanın hemen yanındasın.
0.11 saniyesinde ilk shotgun animin uzaktan belirgin oluyor, o zamana kadar sana açılan ateş görünür de yok
0:18 saniyesinde ise yanına geldiğimiz de maskelisin mahallemize geliyorsun maskeli bir şekilde ben erketede beklerken seni farkediyorum, arkadaşlarımı IC kanaldan uyarıyorum yüzünde maske var hiç bir mahalle de bu şekildeyken sana çiçek atmalarını bekleme bence.

« Son Düzenleme: 24.07.2020 00:52 AngaraGucci »

#12 - 24.07.2020 01:16
Bizi kovaladıgınızın ssleri var yarın yükleyecegim.

#13 - 24.07.2020 01:36
Adamlarının sıkmasının sonrasında dört kişi bir araca binip pompalılarla bizi kovalamanız mı haberinin olmaması ve hala bizim önce sıktıgımızı idda etmen.Kardeşlerime sıkmışsın napayım birlikleri var mı diyeyim önce biz sıksak haklısın rol bilmeyen adamlarına silah veriyorsun durduk yere tarıyorlar.

Dediğim gibi rol bilmeyen adamlarla alakası yok, önce Alexandro ve Andrew karakterleri gelip Shorty burdamı diye sordular ardından burda dedik ve küfür etmeye başladınız, yok ona söyle böyle olur kafama silah dayamış gibi. Ardından kendisi bizim aramızda sözü geçen biri olduğu için arkadaşlarını araçtan attık indği anda pompalıyı çıkartıp bizlere sıktı, Saul Varela adlı karakter arabaya koşup silahını aldı ve karşılık verdik olay bundan ibaret.

#14 - 24.07.2020 01:43
Bizi kovaladıgınızın ssleri var yarın yükleyecegim.
Benim bahsettiğim kovalama ithamı bu akşamla alakalı öncesi değil.

#15 - 24.07.2020 03:23
Sanırım arkadaşlar trollemeyi seçti.

#16 - 24.07.2020 11:58
İlk sıkanlarda onlar olduğu için kendimi savundum
Şahitliğimi video yardımıyla ve bu yoruma da savunma yaparak onaylayacağım,
Arkadaşlarınız iki gün önce  veyahut dün gece gelip saldırmaya kalktılar başarılı olamadılar
Bu akşam saatlerin Pablo ile otururken tekrardan gelerek sıktılar yine başarılı olamadılar o hadiseden sonra biz size sıkmak için araçlara binmedik Unity Boulevard | H20 Piru (WFP) ile rol yapmak için harektlendik ki onlarda onaylayacaktır bu akşam saatlerinde olan rolü.
*İlk sıkanlarda onlar olduğu için kendimi savundum* bu yorumuna gelecek olursam bunun savunmasını da video yardımıyla aktarıyım.

0:01-0:0.5 saniyeleri arası konteynır üzerinde olduğun açıkca gözüküyor kırmızı lambanın hemen yanındasın.
0.11 saniyesinde ilk shotgun animin uzaktan belirgin oluyor, o zamana kadar sana açılan ateş görünür de yok
0:18 saniyesinde ise yanına geldiğimiz de maskelisin mahallemize geliyorsun maskeli bir şekilde ben erketede beklerken seni farkediyorum, arkadaşlarımı IC kanaldan uyarıyorum yüzünde maske var hiç bir mahalle de bu şekildeyken sana çiçek atmalarını bekleme bence.

Arkadaşlar videoda mix yaparak bana saldırıyor ve bunun videosunu atmış Videoda görüliyor yani ic olarak sms atmış üstüne birde pm atmış

#17 - 24.07.2020 13:48
Sanırım arkadaşlar trollemeyi seçti.

Trollemeyi  seçmedik ben adamının yanına gittim sikerim dedi ben de yap hadi dedim son çatışma rolünde 8 saat geçmemesine rağmen sıktı

#18 - 24.07.2020 13:54

Pablo dün yanına gittiğimde kifir etti git dedi gitmediğim için son çatışma rolünden 8 saat geçmemesine rağmen ateş açtı

#19 - 24.07.2020 15:19

Pablo dün yanına gittiğimde kifir etti git dedi gitmediğim için son çatışma rolünden 8 saat geçmemesine rağmen ateş açtı

Burda da bizi kışkırttığın rahat ve net bir şekilde görülebilir, seni uyarıyorum, defalarca gitmeni söylüyorum, gitmiyorsun. Yapacak birşeyim yok. Ayrıca bu da bizi şikayet etmek için beklediğin birşeydi, bunu yapmamı bilerek bekledin ki bende bunu savunma olarak kullanabileyim diye.
« Son Düzenleme: 24.07.2020 15:21 karprensi »