Konu: 23.07.2020 Tone kardeşler ve diğerleri.  (Okunma sayısı 372 defa)

#0 - 23.07.2020 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alexandro Tone @kralbabaalp12 Arkell Tone @Efkan Jaaziel Damian @daymond Andrew Tone @Shoenty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackals 13 birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2020 22.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Birlik Kural İhlali, Sivil Karakter İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahalleye 3-4 gün önce gelip sanki Ammu Nation yazıyor kafamızda gibi, "CPT Vice nerede?!" "Silah satıyonuz mu?" gibi ithamlarda bulundular, silahımı göstererek uzaklaştırdım. Herkeste olağan intikam iç güdüsüne kapılarak silahları basıp neredeyse 3 gündür Jackals 13 hooduna saldırı düzenliyorlar ve vuruluyorlar. Hiç bir şekilde FearRP yok, hiç bir şekilde mantıklı rol gidişatı yok. Bir de sistemsel birlikleri bulunmuyor, tamamen siviller. Kişileri uyarmama rağmen "onaylı hood değilsiniz ki ha?" gibi geri dönüşler aldım, defalarca kuralı anlatmaya çalıştım, şikayet açmamak için rolde hatalarını gösterdim fakat ne kadar vurursak o kadar hırslandılar ve bu son saldırı da yine vurularak artık anlamadıklarını anladım. Vurulduklarında AFK kalarak hiç bir role tepki vermediler CK izinlerini yok saydılar. Birliksiz olup düşman olamayacaklarını defalarca anlattım, FearRP yapmaları gerektiğini söyledim fakat hiç bir şekilde buna uymadılar, defalarca saldırdılar.

İlk öncelikle bu kuralların ihlal edilmesini önlemek için tekrardan kuralları okumalarını talep ediyorum, bu kurallar sadece "onaylı" hoodlara ait değil, açılan var olağan tüm birlik hoodlarına geçerlidir. Ekstra olarak bu tarz rollere artık CK izinleri verlmesi gerekiyor, ne kadar çok verilmezse bu ve bunun gibi sevgili dostlarımız korkusuz ve ölümsüz rollerine daima devam edecektir. Ediyorlarda. Bunların önünü almamız için artık CK kurallarının tekrar güncellenmesi gerekiyor. Pilot Birlik olduğumuz için defalarca alttan alıp role yansıtmayı denedim, fakat malesef başarısız oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Silahlı saldırıya ait görsel.
Spoiler: GösterGizle

Tone kardeşlerin yapmadığı FearRP.

Dün Drive-By'a ait video, 0.40'dan itibaren. Videonun devamında camdan vurup düşürdüğüm kişi.

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 23.07.2020 23:39 Oggy »

#1 - 23.07.2020 23:40
İlk olarak birliksiz saldırılmadığını bu rolde @Manifesto Bana söylediği için öğrendim bilmiyordum ve beni uyardı İlk sıkanlarda onlar olduğu için kendimi savundum üstelik arkadaş Şahısların ismini ve hiçbirşeyi demememe rağmen mix yaparak aldı bunlara ait ss i varsa atsın.

#2 - 23.07.2020 23:43
Alex'in numarası Jaaziel'in telefonunda bile bulunmasken Admin Power yaparak numarayı aldı ve aradı hemde biz sıkmadık kendi adamları durduk yere İC kardeşlerimize sıkmışlar ondan dolayı biz sıktık hemde haftalar öncesine dayanan İC sürtüşmeler oldugu için karakterler zaten birbirlerini sevmiyorlardı.

#3 - 23.07.2020 23:47
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekenin yapılmasını istiyorum.

#4 - 23.07.2020 23:49
Benim numaram Jaaziel'de yokken Ortege beni aradı adamınız vurduk dedi ve aynı zamanda bizim fear rp konusu bize ilk saul valera ve Pablo bize sıktı ve onun bize sıkması üzerine biz onlara sıktık

#5 - 23.07.2020 23:50
Numara da Admin Power yapıldığını ilk defa duyuyorum. Numaranızı 1-2 gün önce verilen IC ilanlardan ve şehirin en işlek bölgesi olağan Ocean Bar taraflarında insanlara sorarak aldım, karakterimin kişisel sosyal çevresi fazlasıyla geniş. Sinners, San Fierro, Kagawa gibi birlikler ile rol yapıyoruz şimdi kimden aldığımızı anlamış olmanız gerekiyor. Benim amacım Arkell'in bulmaktı, elimde Alexandro'nun numarası zaten vardı. Eğer bu şikayetin haricinde şikayetiniz var ise başka bir konu açmanız gerekiyor. Arkadaşlarınız size nasıl anlattı orasını ben bilemem, tarafımdan size ateş edilmedi, kanıtınız varsa sunabilirsiniz. Sürekli "CPT Vice'ın yerini sorup, metal lazım satıyonuz mu" diyerek var olağan sokağa geliyorsanız, silah gösterilir ve korkutulur. Bu rolü de bizzat ben yaptım.

#6 - 23.07.2020 23:53
Adamlarının sıkmasının sonrasında dört kişi bir araca binip pompalılarla bizi kovalamanız mı haberinin olmaması ve hala bizim önce sıktıgımızı idda etmen.Kardeşlerime sıkmışsın napayım birlikleri var mı diyeyim önce biz sıksak haklısın rol bilmeyen adamlarına silah veriyorsun durduk yere tarıyorlar.

#7 - 23.07.2020 23:55
Biz gelip Capt Vice yerini sorduk bize silah gösterince uzaklaştık ertesi gün oradan geçerken Saul gille konuştum ardından Saul ve Pablo bana silah çekip sıktı ilk o zaman ortega yoktu ne yazık ki elimde ss yok maalesef

#8 - 23.07.2020 23:56
Kardeşlerime sıkmışsın napayım birlikleri var mı diyeyim
Evet bura da tam sunucu kuralları devreye giriyor, FearRP ve Sivil karakter/Birlik kural ihlalleri. Son yorumumdur, iyi forumlar!

#9 - 23.07.2020 23:57
Öncelikle, siz bize burda Shorty denen birisi varmı diye sordunuz, var dediğimizde küfürler ettiniz, ve bu kişi aramızda sözü geçen birisi, sizi arabadan attık ve direk pompalı çıkararak bize sıktınız. Bizde karşılık verdik.