Evet ekran görüntülerinde neyin ne olduğu belli oluyor , gbde illegal rol "YASAKLI" anlıyor musun? Bu yüzden fear rp yapmamı bekleyemezsin, gelip orda beni tehdit "edemezsin" üstüme yürüyerek arka arkaya saydırarak. Türkçe terim ne onu öğrenmen lazım , çeviri açısından bakarsan her şeyin karşılığını bulursun , son evlat değil erkek çocuk demektir ayrıca , Amerikan aksanlı rpde evlat diyemezsin , evlat Türkçede çocuk yerine kullanılan ağız ürünü kelimedir., y... kafalı diyemezsin , y... kelimesi de Türkçe ARGO AĞIZ ürünüdür , bir de utanmadan forumda olduğunu unutup tam küfürü buraya yazıyorsun , buranın Ooc bir platform olduğunun farkında mısın? Sistemsel olarak baygınken değil kalktıktan sonra konuştum , ayrıca orda ihlal sonucu düşmüşken bile konuşsaydım bu sorun olmazdı. Bu kadar mantıktan ve kurallardan uzaklaşmanız reelde yapmak isteyip yapamadıklarınız ve başaramadıklarınızı oyuna dökmeniz olarak yorumluyorum. Konuyla alakası olmayıp yorum yapan kişinin de gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Yine de onun yazdıklarına cevap olarak : Dediğim gibi söylediklerim log kayıtlarına açıktır , bana gelip orda "mal o.... evladı derse ben de gereken karşılığı veririm sözlü olarak bu agresif rolün devamı değildir , agresif rolü etrafımı sarıp tehdit ederek yaptılar-devam ettiler. Ne yani bana orda adam küfür edecek ben gb diye karşılık vermeyeceğim sözlü olarak? Sonra ben karşılık verdim diye gelip etrafımı sarmaya hak mı kazanacaklar? Beyler çok mu zekiyiz?