Herkese merhaba. Katya karakterine bir şey sormak için /me Katya'ya bakarak seslenir"Pişt, baksana." diyerek yanıma çağırdım. Kendisi bu sözünü "köpek" çağırıyormuş gibi algılayarak küfürler hakaretler etmeye başladı. Gurur kırıcı bir rol gerçekleştirdiğini düşünüyorum. "Gurursuz, haysiyetsiz, onursuz" gibi hakaretlerde bulundu. Kişiyi sözlü uyarmama rağmen kişi rollerine devam etti. Şikayeti açan kişi Clodie, kişiyi alarak mutfağa götürdü. Amacım içeri girmek değildi fakat içerde Enzo karakterinin annesine yönelik hakaretler edildiği için girmek zorunda kaldım. İçeri girdiğimde kapının kilitli olduğunu söylediler, fakat ben kapının kilitlendiğine dait bir emote görmedim. Yine de kişilerin yaptığı role uyum sağlayarak dışarı çıkıp kapıya tekme attım. Bana kapının demirden olduğu veya tahtadan olduğu belirtilmedi. Karakterimin o anki sinirle kapıyı kırması çok normal. Role uyum sağlayarak devam etmek yerine şikayet açmalarını kınıyorum. Tek savunmam budur, tekrar bir savunma yazmayacağım. İyi roller.
akaGrower!