Konu: [01.07.2020 - Birden Fazla Kişi] Birden Fazla Kural İhlali [Ağırlıklı DM]  (Okunma sayısı 635 defa)

#10 - 01.07.2020 22:24
Ekleme yapıyorum;

Alıntı
Son 2-3 gündür yaşadığınız ve yarattığınız rol ortamları DM'ye sürüklendiği ve ateş etme sebepleri ufak sebepler olduğundan dolayı DM'ye yansıdığı konusunda 1-2 oyuncuyu uyardık, tekrarında yasaklanacağını söyledik.

Bu bir iki oyuncu bizler değil, sizlersiniz. @gariban ve @Atrongg . Göz önünde bulundurulursa sevinirim.

#11 - 01.07.2020 22:26
Merhaba, benim üzerimde silah bile yoktu, kendi şahsıma ait herhangi bir kural ihlali veya herhangi bir ss göremiyorum, kendi şahsıma ait herhangi bir kural ihlali yoktur, kanıtta yoktur. İyi forumlar dilerim.

#12 - 01.07.2020 22:27
Selamlar, öncelikle Hector Lovato olarak savunmamı yapıyorum. Hans Lovato benim IC kuzenimdir, bana dün yaşadığı talihsiz olayı IC olarak zaten anlatıyor, üst kısımda'da zaten ss lerini bırakmış oraya, sonrasında biz ekibimizi toplayıp baskında gidiyoruz, burada DM'lik her hangi bir mevzu yok zaten Recoltt hepimizin savunmasını yeterli bir şekilde yapmış. İyi forumlar iyi roller.

#13 - 01.07.2020 22:39
Evet, büyük ihtimal şikayeti detaylı bir şekilde okumadan savunma yapmışsınız. Neyse, problem değil. @Recoltt ilk öncelikle ilk attığın fotoğrafta benim ve şikayette şahit olan karakterlerin hiçbir alakası yok. Kasparov patronum olabilir, evet. Fakat bunu IC olarak hiçbir şekilde bilmiyorsun, Metagaming ihlali ile cevap veriyorsun. Birliğin yok, kontrol edilebilir. Birliği sistemsel ve forumda tanıtımın paylaşılmadığı sürece resmi olarak açamazsın. Birliğin açılsa dahi on gün illegal kuralınız var, bunu da belirteyim. Şimdi bu açılan şikayette bir DM yok diyemezsin, her şey açık ve net. Yönetim tarafından incelendiğinde her şey ortaya çıkacak. Kendinizi kandırmanıza gerek yok. Birinci kısımda anlattığın olaylar eski karakterim Varos ile gerçekleşti. Varos karakteri CK olalı kaç gün oluyor, bir kontrol etsen süper olur. Senin böyle bir pusuya düşürüldüğünden ne benim haberim var, nede şahit olarak eklenen kişilerin. Kısacası hiçbirimizin olay ile alakası yok, Metagaming kural ihlali ile birlikte olduğumuz için böyle saçma bir yol izliyorsun. IC bir şekilde konuştuk diyorsun, birliğin olmadan çatışmaya giremezsin. Kurallarda açık ve net. Hepiniz sivilsiniz, sözde birliğimiz var diyip gerçekten var olan bir birliğin mekanını basıyorsunuz. Ayrıca attığın fotoğraflarda benim ve şahitler ile alakalı hiçbir şey bulunmuyor. DM yaptığın belli, Metagaming yine... RK sürenin bittiği zaman çatıdan izlediğini görüyoruz ekran görüntüsünde, beni nereden tanıyorsun da? Kasparov'dan olduğumu çıkartıyorsun. Her barın önünde gördüğün kişiyi bu Ermenilerden mi diyorsun? Mavi kıyafetli kişi benim, arkamda duran ise Jash Montgomery. IC olarak tüm herkesin geldiği bir bar. Tekrar bir metagaming ihlali, açık ve net. Üstümde ismimi gördüğün için, Kasparov'dan olduğumu direk çıkartıyorsun. Bizi tanımadığın halde, OOC yöntemler ile Ermeni birliğinde olduğumuzu bildiğinden dolayı vuruyorsun. Tamamen saçmalık, DM. Her kasabada gördüğün kişiyi Ermeni olarak mı nitelendiriyorsun? Attığın kanıtlarda ben ve şahitlerin olmadığı gayet belli oluyor. Metagaming ihlallerine devam ediyorsunuz, duracağınız yok. Kendi savunmanda dahi bunu neredeyse itiraf etmişsin. Beni tanımıyorsun bile.

@berkcankayarr DM yaptığınız gayet net belli, savunman bittiyse daha fazla ortaya laf atıp karşı tarafı kışkırtmaya gerek yok.
@lyromidess Ekran görüntülerinde her şey açık ve net, tahminimce Discord üzerinden haberleşiyorsunuz. Hiçbiriniz beni yada şahitleri IC olarak tanımıyorsunuz. Blake'nin yanına oturmak için gelmedin ya? Bir sebebi vardır illa.
@vecolt Yukarıda anlattığım şeyleri okursan süper olur, her şeyi gayet net açıkladığımı düşünüyorum. DM attığın, attığınız belli.
Savunmalarınız bittiyse ortalığı kızıştırmak adına başka yorum yapmayalım, ikili tartışmaya gerek yok.

#14 - 01.07.2020 22:42
@BatuhanC aktif çatışma ortamındasın, gelmişsin silahla. Seni düşürünce şikayet açıyorsun. Ne kadar mantıklı bilemem dostum, devam.

#15 - 01.07.2020 22:43
@BatuhanC aktif çatışma ortamındasın, gelmişsin silahla. Seni düşürünce şikayet açıyorsun. Ne kadar mantıklı bilemem dostum, devam.
İlk DM ateşinin senden geldiği ilk görüntüde belli, neyini uzatıyorsun? İlk atıştan sonra kendimi savunmak amacıyla silahımı alıyorum. Ne yapmamı bekliyorsun ki? Yolun ortasında tekrar gelip vurmanızı mı beklemem gerekiyor? Seni düşürünce diyorsun, DM mantığına devam edin.

#16 - 01.07.2020 22:44
Ayrıca @lyromidess arkadaşım IC olarak çok yakından bir arkadaşım. Bunu sen bilmiyorsun ya, her rolümde yanımda mıydın yoksa benim mi haberim yok? Ona haber verdik, gelmek istediğini söyledi. Şikayet açmak için şikayet.

#17 - 01.07.2020 22:45

Burada arkadaşların bize sıkarken, sende geliyorsun bize sıkıyorsun, biz sana sıkmayacak mıyız? karşılık vermeyelim mi? Arkadaşlarının burada sıktıkları gözüküyor.

#18 - 01.07.2020 22:46
Alıntı
lk DM ateşinin senden geldiği ilk görüntüde belli, neyini uzatıyorsun?

Nereden biliyorsun benden geldiğini? He, şöyle bir durum var. Biz oraya zaten baskın atmaya geldik, @Recoltt 'un ilk yaptığı savunmada bizi tuzağa düşürüp ateş ettiklerine dair savunma görüyorsun, bunun karşılığını verdik. Peh.

#19 - 01.07.2020 22:48
Yönetimi kandırma çabaların güzelmiş, ilk önce beni kovalıyorsunuz. Onları değil, yalan söylemeye gerek yok burada. İlk kimin düştüğü kontrol edilirse zaten belli olur, ne bu kandırma çabası? Tigran ve Fyodor karakterleri ben düştüğümde yada düşmeye yakınken geliyor. Büyük ihtimal düştükten sonra, @suspectre bu konu hakkında bir video olması gerekiyor. Şikayeti yanıltıp, kandırma çabalarına girmeniz bizi daha çok üzüyor. Her şey açık ve net, neyini uzatıyorsunuz? Anlamıyorum gerçekten.