Konu: Felix Miller, John Walker - Yetersiz Rol Bilgisi [24.06.2020]  (Okunma sayısı 561 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.06.2020 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Felix Miller @razorx [/b] John Walker @CaptainKebab

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Carl Walter (Haberi var, etiketlemiyorum.)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.06.2020 20:10 - 20 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz ve tecavüz rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yetersiz emote kullanımı, trolling.

Uyarılara karşı sert tutum.

Chicken run.

GBI sığınma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Felix Miller karakteri onaylı bir hood bölgesi olan "Idlewood" da, fear rpsini gerçekleştirmeden hakaretler savurarak Carl Walker üyesi ile kavga etmekteydi. Benim de mahalleye adımımı atmakla Felix Miller oyuncusu kaçmaya başladı. Kaçış esnasında Idlegas yolundan dümdüz polis departmanına koştu, ardından polis departmanının merdivenlerine sığındı. PM'den uyarılarımı dikkate almadı, brawl rolünün devamı ile birlikte John Walker adlı polis departmanı üyesi olaya dahil oldu. Geldiğinden beri, rolü karalayacağı troll emoteler vererek dikkat çekti, ardından karakterlerimizi etkisiz hale getirmesine karşın Felix Miller kişisini bir şüpheli nihayetinde dahi tutmadı. Hatta Felix Miller karakteri izinsiz şekilde aşağılayıcı rol olarak yüzüme tükürdükten sonra önce yanına çağırdı, ardından "uzaklaş buradan" diyerek gönderdi. Ne bir kamera incelemesi, ne Felix Miller'i niye dövdüğümüzün sorgusu olmadı. Departman önünde Felix Miller oyuncusu ek olarak Chicken Run ile kaçtı, bu uyarıma da pmden nefret kusarak karşılık verdi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

(Burada Idlewood'dan, Idlegas tarafı PD'ye kaçıyor)

(Burada GBI sığındı, pm uyarılarım dikkate alınmadı)

(Olay yerindeki John Walkerin gereksiz emotelerinden biri)

(PM uyarılarıma karşı)

(Karşı oyuncu Usta Yoda değilse yetersiz emote nihayetinde koyuyorum)

(Yüzüme tükürüyor, hiç bir aşağılanma izni almadı, polis çağırıyor)

(Burada da yüzüne tükürdüm nolcak? tepkisine sorgulamadan tamam git diyerek adamı bırakıyor)

Ek açıklamalar(varsa): - Oyuna iki dakika girerek Usta Yoda misali absürt emoteler veya kural ihlaline karşı bu kadar rahat davranan insanlar görmek yoruyor. Tek diyeceğim bu.

« Son Düzenleme: 24.06.2020 21:06 Suljack »

#1 - 24.06.2020 21:15
Selam, şahitliğimi onaylıyorum.

Felix karakteri ile İdlewood'a kavga ettik, sonucunda beni yere düşürdü. Sonrasında yüzüme tükürüp aşağlayıcı bir rol sergiledi, bunun iznim olmadan yapmasının yasak olduğunu belirtim ama arkadaş geçiştirdi.  Ayağa kalktıktan sonra bana vurdu ve bende tekrardan ona saldırdım, burada yaralı kural ihlali pasif kalır çünkü ben ayağa kalktığımda bir daha vurdu kendimi korumak için saldırdım. Sonrasına Felix'i kovaladık ve güvenli bölgeye sığındı.(kanıt şikayette mevcut)

« Son Düzenleme: 24.06.2020 23:15 GoldUser »

#2 - 25.06.2020 01:16
Savunma yapmak istediği için karar silindi. Tekrar sonuçlandıracağım. @razorx 

#3 - 25.06.2020 01:24
Merhabalar, öncelikle şikayet konusunu görmedim benim hatam savunmam şu şekilde olacak bilgisayarım bozuk olduğu için SS alamıyorum, öncelikle ihlallere gelelim ;

Bilgisayarımdaki sorunlardan dolayı SS alamıyorum;

Kişiyi dövdüm yerde konuşurken bile bana küfür etmeye devam etti fear yapmadı, ki kalktıktan sonra arkadaşı ile beraber peşimden gelmiş arkadaşı bisikletle önümü kesip bana emote vermeden vurmaya başladı beni yakalamaya çalıştı, şöyle yaptım rol yoktu zaten ortada o arkadaşla aramda nereden çıktı anlamadım bile arkadaş ben gittiğim yolda devam ettim çünkü rolüm orada bitmişti sürekli rol kavramına uydum PD önüne kadar geldim, bir polis memuru geldi bunlar bana küfür etmeye devam ediyordu sonra bana saldırdılar polis arkadaş şahittir güvenli bölge ihlalini asıl arkadaşlar yaptı bana önce saldırdı daha sonra küfür ettiler.Bir kez bile vurmadım arkadaşlara, karşılık bile vermedim sonrasında dedim ki gider misiniz? çünkü ben zaten arkadaşı sistemsel olarak düşürmüştüm,  bu arkadaş yediremeyip devam etti.

https://i.hizliresim.com/scQpcA.jpg

Kişiyi sistemsel olarak düşürdükten sonra yaralı rolü bile yapmadı;
https://i.hizliresim.com/JOqpDA.jpg

PD Önünde ben hiç bir şekilde karşılık vermedim ;
https://i.hizliresim.com/C2Sdy8.jpg

Kişiler tutuklandı ben sadece başlarına gidip konuştum çünkü bana yerde oldukları halde çok küfür ettiler, tükürme olayı bundan ibarettir.

Memur arkadaş beni uyardı tükürdükten sonra role uydum ve dedim ki çok özür dilerim içimi soğuttum bir anlık sinirimdi ama ihlali yapan arkadaşlardır ben değil lütfen buna göre bir düzeltme uygulanırsa çok sevinirim.

PM Olayına gelecek olursak kişi sürekli;
Şöyle SS alıyorum böyle alıyorum, dedim ki beni rahatsız etme bu benim en doğal hakkım, rol yapıyorsun madem PM atma al SS'ini aç şikayetini ki açmışsında zaten tehditkar konuşup durdu bende kapattım iyi de yapmışım.

« Son Düzenleme: 25.06.2020 01:28 razorx »

#4 - 25.06.2020 01:30
Yerde olduğum halde hakaret ettiğimin hiç bir kanıtı bulunmamakta, direk kendisi gelip yüzüme tükürdü. O sırada polisle didişme halindeydim. Ek olarak Idlewood'dan bu yana Carl Walter karakteri ile brawl rolünde olduğun için sonradan katıldığım için bir emote kullanmadım, rolü de ek olarak kendi kafana göre bitiremezsin PD'ye kadar peşinden koştuk, nasıl oluyor da bitimine karar veriyorsun rolün? Kendin GBI ihlalinden bahsediyorsun burada açık olarak.

#5 - 25.06.2020 01:32
Yerde olduğum halde hakaret ettiğimin hiç bir kanıtı bulunmamakta, direk kendisi gelip yüzüme tükürdü. O sırada polisle didişme halindeydim. Ek olarak Idlewood'dan bu yana Carl Walter karakteri ile brawl rolünde olduğun için sonradan katıldığım için bir emote kullanmadım, rolü de ek olarak kendi kafana göre bitiremezsin PD'ye kadar peşinden koştuk, nasıl oluyor da bitimine karar veriyorsun rolün? Kendin GBI ihlalinden bahsediyorsun burada açık olarak.

Neden yerdesin? çünkü bana saldırdın kayıtlarıma bakılırsa bu arkadaşın bana saldırdığı anlaşılabilir rolü kendim bitirme kararı almadım, rol zaten arkadaş sistemsel olarak bayıldığı için sonlandı, seni tanımıyorum beni takip ediyorsun ben diğer arkadaşla kavga etmişim garip gerçekten ihlali yapan siz şikayetçi olan siz hapis yiyen benim gerekli savunmam bu kadardır başka herhangi birşey söylemem çünkü polis arkadaşta bunlara şahittir.

Şikayete savunma yaptım çünkü ihlali 1 yaptıysam arkadaşlar 5 yaptı aynı zamanda masum olduğumu düşünüyorum çünkü yaptığım herşeyin bir açıklaması var.

Herşey için teşekkürler.
« Son Düzenleme: 25.06.2020 01:34 razorx »

#6 - 25.06.2020 01:38
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

diyor dostum benim, bu dövüş rolü GBİ'de başlamadı, Idlewood'da başladı. İlk sste görüldüğü gibi "KAÇIYORDUN" GBI'ye "SIĞINDIN" bundan devam ediyor, GBI'ye sığınmanla benim durmamı gerektirecek bir olay yok.

#7 - 25.06.2020 01:40
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

diyor dostum benim, bu dövüş rolü GBİ'de başlamadı, Idlewood'da başladı. İlk sste görüldüğü gibi "KAÇIYORDUN" GBI'ye "SIĞINDIN" bundan devam ediyor, GBI'ye sığınmanla benim durmamı gerektirecek bir olay yok.

Söylediğim gibi kişiyi sistemsel olarak düşürdüm role uymadı sen gelip biryerlerden role dahil oldun, afedersin ama seni tanımıyorum seninle bir illegal rol geçmişim yok, sığınmak olarak bu yüzden görmüyorum çünkü seni tanımıyordum bile bu yüzden SS lerdede göründüğü gibi sen siz dedim ihlali yapan sizsiniz bana PD nin önünde saldıranda sensin aynı şekilde lütfen kayıtlar incelensin istiyorum gereken işlemin uygulanması güzel olur.

#8 - 25.06.2020 01:42
Bak dostum benim, Idlewood'a geldiğimde Carl Walter karakteriyle didişdiğini ardından kaçtığını gördüm, Carl Walter'ın rolüne uymaması benim sana şikayet açma sebebimle alakasız sebepler anlıyo'n mu beni? Kaptın mı dediklerimi? Her türlü bulunduğum birliğin Hood onaylı merkezinde ahkam kesici bir rol sergilemişsin, koşarken dahi küfrediyorsun. Anladın mı beni? Ahbabım. Bak yazma yine uymadı yaralı rolüne diye, sen beni anladın mı diyorum?

#9 - 25.06.2020 01:44
Seni anladım ama sanırım sen beni anlamıyorsun, anlatmaya çalıştığım şey şu;
O rol bitmişti, ve ben uzaklaşıyordum didişirken bizi görmüş olamazsın çünkü herşey bitmişti, arkadaşınla birleşip benim peşimden koştuğunu gördüm bu sizin sorununuz benim değil rolü güzel seyretmemişsin demek ki sana SS leri ilettim benim ihlalim varsa ki var demiyorum, sizin daha çok var bana PD önünde saldırıp yere düşüp burada laf cambazlığı yapan sensin anlıyor musun?