| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Felix Miller @razorx [/b] John Walker @CaptainKebabOlaya dahil olan şahit karakter adı: - Carl Walter (Haberi var, etiketlemiyorum.) Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.06.2020 20:10 - 20 arası |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER
Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez. Örnekler:
Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz ve tecavüz rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.
Yetersiz emote kullanımı, trolling.
Uyarılara karşı sert tutum.
Chicken run.
GBI sığınma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Felix Miller karakteri onaylı bir hood bölgesi olan "Idlewood" da, fear rpsini gerçekleştirmeden hakaretler savurarak Carl Walker üyesi ile kavga etmekteydi. Benim de mahalleye adımımı atmakla Felix Miller oyuncusu kaçmaya başladı. Kaçış esnasında Idlegas yolundan dümdüz polis departmanına koştu, ardından polis departmanının merdivenlerine sığındı. PM'den uyarılarımı dikkate almadı, brawl rolünün devamı ile birlikte John Walker adlı polis departmanı üyesi olaya dahil oldu. Geldiğinden beri, rolü karalayacağı troll emoteler vererek dikkat çekti, ardından karakterlerimizi etkisiz hale getirmesine karşın Felix Miller kişisini bir şüpheli nihayetinde dahi tutmadı. Hatta Felix Miller karakteri izinsiz şekilde aşağılayıcı rol olarak yüzüme tükürdükten sonra önce yanına çağırdı, ardından "uzaklaş buradan" diyerek gönderdi. Ne bir kamera incelemesi, ne Felix Miller'i niye dövdüğümüzün sorgusu olmadı. Departman önünde Felix Miller oyuncusu ek olarak Chicken Run ile kaçtı, bu uyarıma da pmden nefret kusarak karşılık verdi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
(Burada Idlewood'dan, Idlegas tarafı PD'ye kaçıyor)
(Burada GBI sığındı, pm uyarılarım dikkate alınmadı)
(Olay yerindeki John Walkerin gereksiz emotelerinden biri)
(PM uyarılarıma karşı)
(Karşı oyuncu Usta Yoda değilse yetersiz emote nihayetinde koyuyorum)
(Yüzüme tükürüyor, hiç bir aşağılanma izni almadı, polis çağırıyor)
(Burada da yüzüne tükürdüm nolcak? tepkisine sorgulamadan tamam git diyerek adamı bırakıyor)Ek açıklamalar(varsa): - Oyuna iki dakika girerek Usta Yoda misali absürt emoteler veya kural ihlaline karşı bu kadar rahat davranan insanlar görmek yoruyor. Tek diyeceğim bu.